Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kara Bulutlar Dağılıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal yaklaşımlar ortaya koyma ihtimaliniz var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece mutluluğa ulaşmanız çok da zor olmayacak.

Mesleki olumsuzlukları kısa zaman içerisinde sonlandırmaya çalışın. Hata yapmadığınız sürece pek fazla engellenmiş hissetmeyeceksiniz. Adım adım ilerlemeye çalışın.

Mesleki gelirler konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalabalıklar arasındayken hayatınıza ve kendinize dair bazı detayları kaçırıyor olabilirsiniz. Bu durum da özellikle devam ettirmek istediğiniz konularda kendinizi yeterli hissetmenizin önüne geçebilir. Bugün kendiniz için daha sakin ve yalnız bir başlangıç yaparak yaşantınızın farkına varmayı deneyin.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjiniz yüksek olacak ve kendinize güveneceksiniz. Hedeflerinize odaklanabilecek ve kararlılıkla ilerleyebileceksiniz. İş ve kariyer konularında önemli adımlar atabilir, başarılar elde edebilirsiniz. Dikkatinizi odakladığınız takdirde, yaratıcılığınızı ve liderlik yeteneklerinizi kullanarak önemli işler başarabilirsiniz. Ancak, aceleci ve sabırsız olma eğilimi gösterebilirsiniz. İletişim konularında anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca, enerjinizin fazla olması nedeniyle stresle baş etmeniz gerekebilir. Bedeninize iyi bakarak rahatlama ve dinlenme zamanı ayırmayı ihmal etmeyin.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekonomi alanına duyduğunuz ilgi günden güne artıyor. Bu nedenle borsayı daha yakından takip etmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan planınızı iptal etmeniz gerekebilir. Tüm gününüzü evde geçirmek istiyorsunuz. İlişkisi olan Koç burcuysanız, partnerinizin artık eskisi kadar sizinle ilgilenmediğini düşünebilirsiniz. Fakat sevgilinizden gelen çiçekler, ilişkinizdeki karabulutların dağılmasını sağlıyor.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize baskı kurmamalısınız. Maddi konularda almanız gereken kararlar olduğunda, ailenizden ya da başka yerlerden gelecek destekler öncesinde kendinize bir plan yapmanızda fayda var. Bugün her zaman yaptığınızdan daha farklı bir duruş sergileyin ve içsel olarak huzursuz eden konularla yüzleşmeyi kabul edin.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konularda çaba sarf edebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda güçlü kişilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek isteyeceksiniz. Yabancılarla ilgili konulardayükünüz artabilir. Duygusal olarak desteklenmek isteyebilirsiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda da başkalarıyla olan etkileşiminiz ve onlardan beklentilerinizle alakalı süreçler geçirebilirsiniz. Sağlık konusunda bir sıkıntınız yok.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir şekilde insanların senden faydalandığını hissetmen olası. Çevrendeki insanlara güvenmekte zorluk yaşayabilirsin bugün. İnsanların sürekli senden bir parça koparmak için uğraştığını düşünebilirsin. Bu negatif etkileri aşmak için biraz kendinle baş başa kalman iyi olabilir.

20 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi rekabetçi bir ruh halinden çıkarmak ve etrafı gözlemlemenize, biraz uzaklaşmanıza ve eğlenmenize izin vermek için iyi bir zamandan geçiyorsunuz. İşbirliği şu anda sizin lehinize çalışıyor. Özellikle gün ilerledikçe artan ilgi ve anlayışla, hatta tavizlerle ilişkilerinizi güçlendirme konusunda oldukça başarılı olabilirsiniz. Özellikle fikirlerinizi başkalarıyla paylaşma konusunda cesaretiniz artar. Başarılarınızla tanınabilirsiniz veya uzun vadeli potansiyeli olan projeler üzerinde çalışmayı özellikle tatmin edici bulabilirsiniz. Daha iyi bir konum elde etmek artık biraz sabır ve strateji gerektirebilir.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz birimkanı sizi bekliyor. Çevrenizle güçlü bir duygu alışverişi içindesiniz. Kendinizi somut bir şekilde ortaya koymanın zamanıdır.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ilerleme arzun had safhada. Daha anlamlı bir olay arayışı içine girebilirsin. Ruhsal ve duygusal büyümen var. Bugün doğru sözlü, dürüst ve objektif olduğunda bütün kararlar senin lehine oluyor. Olumsuz düşüncelerden kendini arındır lütfen. Bir mahkemem varsa kazanıyorsun. Ya da içsel bir muhakeme yapıp, ruhen ve zihnen özgürleşiyorsun.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sizi huzursuz eden bir durum yok. Az görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. Mesleğinizde köklü bir değişiklik yaparak içinde bulunduğunuz durumdan çıkmalısınız. Geçmişe bir çizgi çekin ve bu yola devam etmeyeceğinizi açık bir biçimde ifade edin. Böylece yeni gelişmelere zemin hazırlamış olacaksınız. Elinizden bir para çıkabilir. Canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

20 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 17' 12" R
Ay
Boğa
05° 58' 01" R
Merkür
Başak
19° 42' 43" R
Venüs
Terazi
27° 09' 35" R
Mars
Yengeç
09° 18' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 23"
Satürn
Balık
15° 04' 35"
Uranüs
Boğa
27° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 31' 17"
Plüton
Oğlak
29° 44' 52"
Chiron
Koç
22° 16' 09"
Lilith
Terazi
09° 14' 10"
True Node
Koç
06° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/09/2024 21:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>