Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Söz Hakkı Alıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, duygularınızı ifade ederken daha sabırlı olmalısınız. İçinizdeki enerji, ilişkinizle ilgili konularda sabırsız davranmanıza neden olabilir.

Mesleki anlamda kendinizi toparlamanın yollarını aramalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ikili ilişkiler biraz gergin ve zorlayıcı olabilir sevgili koçlar. İçsel gerginliğiniz yakın çevrenize yansıyor. Sorumluluk almanız gereken konularda rahat davranmamalısınız. Üstlerinizle tartışmamaya özen gösterin. Kendinizi sağlıklı bir şekilde ifade etmeye çalışın.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün cesaretinizi ortaya koyacak ve hedeflerinize kararlılıkla ilerleyeceksiniz. İçinizdeki ateşli enerjiyi kullanarak sorunların üstesinden gelecek ve önünüze çıkan engelleri aşacaksınız. İletişim becerileriniz bugün oldukça ön plana çıkacak ve insanlarla daha kolay anlaşabileceksiniz. Kendinize olan güveniniz sayesinde, cesur adımlar atarak başarıyı yakalayacaksınız. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece, bugünün keyfini çıkarabilirsiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah erken saatlerde spora veya dışarıda aktif bir etkinliğe katılarak gününe hareketli bir şekilde başlayabilirsin. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan yer aldığın projelerde inisiyatif almak durumunda kalabilirsin. Uzun zamandır evini ihmal ettiğini düşünüyorsun. Akşam saatlerini evinizi düzenlemek ve evindeki eksiklikleri tamamlamak için kullanabilirsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı hisler yorucu gelebilir. Bu da kendinizi doğru ifade etmenizi engelleyebilir. Olmadığınız biri gibi, hissetmediğiniz gibi davranmanın, kısa süreliğine de olsa, size bazı sorunlar getirebileceğinizi unutmayın; müsaade istemek ve kendinize kalmak daha iyi sonuçlar almanıza yardımcı olabilir. 

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görev ve sorumluluk bilinciyle hareket edebilirsiniz. Gelecek yönündeki planlar üzerinde daha fazla düşünme gereği olabilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların söylediklerini çok fazla umursama eğiliminizi fark ederek kendinizi durdurmanız için uygun bir gün olacak. Farkındalıklı bir gün olacak.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görmediğin insanlarla aynı ortama girebilirsin bugün. Arkadaşlarınla güzel vakit geçirmek enerjini yenilemene de fırsat verecek. Bugün keyifli etkilere kendini açmalı ve bol bol muhabbet etmelisin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün enerjik ve açık sözlü yaklaşımınızla dikkat çekebilirsiniz. Karşılıklı anlayış ve empati kurma beceriniz ön planda olacak. İkna edici gücünüz sayesinde kişisel çekiciliğiniz artacak ve etkileşimleriniz her zamankinden daha canlı geçecek. Biraz hareket özgürlüğü arayışınız olsa da aynı zamanda çevrenizdekilerle ve sevdiklerinizle uyumlu hareket etmeyi d istiyorsunuz. Bugün, yaratıcılığınızı kullanarak güvenliğinizi artıracak adımlar atmak için uygun bir zaman. Bu konuda oldukça güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olmanız ve ikna kabiliyetinizle, çevrenizde fark yaratıyorsunuz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün iş, kariyer hayatınızda otoritelerle bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 58" R
Ay
Akrep
10° 08' 17" R
Merkür
Aslan
28° 21' 52" R
Venüs
Terazi
11° 39' 03" R
Mars
Yengeç
01° 57' 12" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 28"
Satürn
Balık
16° 02' 11"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 51"
Lilith
Terazi
07° 49' 46"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>