Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Daha Açık Sözlü Oluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2020, Salı

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün gerçekçi olmak kolay olmayabilir, bu yüzden zorlamayın. Bırakın sokakta yürürken omzunuza mavikuş konup şarkı söylesin. Sevgilinizle en derin fantezilerinizi keşfettiğiniz romantik bir akşam planlayın. Günün enerjisiyle, normalden biraz daha agresif bir tavırda olabilirsiniz. Bazen bu tür düşüncelerin bir şeyleri başlatmak için gerekli olduğunu unutmayın.

Son zamanlarda biraz tanınmak ve takdir edilmeyi arzuluyor olabilirsiniz. İşyerinde, gözünüzü terfiye dikmiş olabilirsiniz. Önümüzdeki gün, hangi yolun en üretken olacağını gösterecek. Başarılı olmak için her şeyi dikkatli bir şekilde planlamanız ve tek bir hedefe odaklanmanız gerekir. Temel olarak, bu hedefe yönelik desteğinizin olduğundan emin olmalısınız. İleride zorlu dağ var ama bunun üstesinden gelmek zorundasınız!

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Bugün hiçbir şeyle uğraşmak istemiyor gibisin. Fakat hem senin hem de başkalarının adına, bir ilerleme sağlayabilmek için bazı düzenlemeler yapılmalı. Duyguların sağlam bir şekilde yerde durur vaziyetteyken; aklın havalanıp uçmak istiyor. Hareket geçip geçmemek konusunda yaşadığın ikilemler ise seni çıkmaz sokabilir. Bugün kendini akışa bırak.Bugün eylemleriniz gerçekliğinize bir tutam hayal getirmek yönündeki güçlü arzunuzun etkisinde kalabilir. Rutin hayatınıza alışılmadık bir şeyler katabilirsiniz. Ne de olsa hayat bir komedi sahnesi değil mi? Başkalarını her şeyi bu kadar ciddiye almamaya teşvik edin ve insanların aydınlanmasına yardım ederken yaratıcı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız size ne söylerse söylesin, bugün herhangi bir yatırım yapmak için uygun bir gün değil. Bir ev almak, birikim hesabı açmak ve özellikle de çevrimiçi bir yatırım yapmak için doğru bir zaman değil. Bugünün gezegensel enerjileri para transferlerinde bilgisayarla ya da modern teknolojilerle çalışmaya uygun değil bu yüzden bir veya iki gün bekleyin. Ama ihtimaller üzerine istişare etmekte bir sorun yok elbette. Sadece henüz harekete geçmeyin.

21 Nisan 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Olumlu düşüncenin, olumlu bakış açısının sağlıklı bir beden ve mutlu bir yaşam oluşturduğunu biliyorsunuzdur. Siz de bu bakış açısıyla ilerlediğiniz için bu tutumun size olan yansımalarını görebilirsiniz. Kendinizi güçlü, formda ve zihinsel olarak keskin hissediyorsunuz. Kaiyerinizde emin adımlar atabilirsiniz.

21 Nisan 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarına karşı daha açık sözlü olmaya başlıyorsun, bu değişiklik arkadaşların tarafından fark edilebilir. Duygusal anlamda yoğun bir gün olabilir, bu durum tavırlarına yansıyabilir. İlişkinde artık büyük beklentilerin var, bu durumu karşı tarafa fark ettirebilirsin. Ailesi ile birlikte yaşayan bir Koç burcuysan evde bir nostalji havası estirecek eski fotoğraflar ortaya çıkabilir.

21 Nisan 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşamınızda gizlediğiniz bazı konular yüzünden yakın çevrenize açıklamak durumunda kalacağınız durumlar oluşabilir. Önyargılarıyla hareket edenler sizi yanlış anlayabilirler. Mecbur olmadıkça kalabalık ortamlarda olmayın.

21 Nisan 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Farkındalığınızı arttıracağınız zamanlar yaşayabilirsiniz. Çatışmalar olabilir, kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Duygularınızı daha derin yaşayabilirsiniz.

21 Nisan 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yazışma odaklı işlerinizin de başarılı olduğunu görerek rahatlayabilecek ve gün içerisinde sık sık gülme fırsatı yakalayabileceksiniz.

21 Nisan 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanabilir, üstlerinizle ve aile büyüklerinizle görüşebilir, devlet ve resmi kurumlarla ilgili işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek ifade gücünüzü etkili olarak kullanamayabilir, iletişim konusunda problemler yaşayabilirsiniz.

21 Nisan 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir arkadaşınıza ulaşmaya çalışacak ancak hangi yolu denerseniz deneyin ulaşamayacaksınız. Endişelenmeyin, işi yoğun olduğu için konuşacak vakti ancak akşam bulacak.

21 Nisan 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında burcunuzda seyahat edecek. Bugün odağınızda kişisel hedefleriniz ve duygularınızla ilgili konular olacaktır.Akşam saatlerinde gerçekleşecek olan Ay ile Merkür kavuşumu kendinizi ifade edebilmeniz için gerekli desteği sunuyor olacak. Duygularınızı ve düşüncelerinizi yazmak iyi gelebilir.

21 Nisan 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, birçok konunun derinlerine inebilir, herşeyi en ince detayına kadar irdeleyebilirsiniz. Ancak; bunu yaparken karamsar yaklaşımlardan kaçının. Derinlerde gördüklerinizi olumsuz algılayabilir ve nedensiz sıkıntılara kapılabilirsiniz.

21 Nisan 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koçlar oldukça hırslı bir yapıya sahipsiniz. Bu hırsınız bazıları tarafından bencil olarak anılmanıza sebep olabilir. Ancak politik zekanız sayesinde tüm bu durumları tersine çevirebilirsiniz. Ev kazalarına karşı hassas bir gün. Yanık ve hafif yaralanmalara karşı dikkatli olun.

21 Nisan 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; sosyalleşmek ve hareket etmek istediğin bir gün olabilir.  Kendini ve hedeflerini yoğun bir istekle ifade edebilir, planladığın girişimleri sevdiklerinle paylaşabilirsin. Gün içerisinde arkadaşlarının sorunlarına eğilebilir, ortak projeler geliştirebilir ve çevrendekilerle iletişim halinde olup günü keyifle bitirebilirsin.

21 Nisan 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 34" R
Ay
Boğa
13° 50' 25" R
Merkür
Başak
20° 42' 20" R
Venüs
Terazi
27° 48' 41" R
Mars
Yengeç
09° 36' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 17"
Satürn
Balık
15° 02' 14"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 34"
Chiron
Koç
22° 14' 50"
Lilith
Terazi
09° 17' 43"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>