Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

En iyi seçimi yaptığınıza arkadaşlarınızı inandırmaya çalışmanıza hiç gerek yok. Onun size verdiği heyecan bunu zaten doğruluyor. Gönlünüzün uzun zamandır aradığını sonunda buldunuz.

Elde edeceğinizden çok emin olduğunuz sonuç, son birkaç gündür biraz hayal gibi görünmeye başlamıştı. Bugünkü çok kritik görüşmenin sonucu her şeyi ortaya çıkartacak.

Sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza yardımınız olacak. Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz.

Laf olsun diye söylenmiş, aslı olmayan bir duyum alacaksınız. Bu bilgiye göre bazı değişikliklere, bazı sorgulamalara girmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ele almayı düşündüğünüz konu, pek aceleye gelecek gibi görünmüyor. Konunun içindeki diğer kişilerin, buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiyor. Son günlerde içine düştüğünüz karamsarlık sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, hangi nedenle bu kadar karamsarlık yaşadığınızı düşünecek, kendinize kızacaksınız.

22 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 22 Ekim saat 21:29-09 Aralık saat 11:59 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkisinde sorun yaşayan çiftlerin dayanışma içinde olmaları gerekiyor. Bir elin nesi, iki elin sesi var sözüne uygun şekilde hareket ederseniz bu süreçten güçlenmiş bir şekilde çıkarsınız. İlişkisi henüz başlamış çiftler açısından duruma bakarsak, bu dönemde birbirinizin hedeflerini, farklılıklarını, ilişkiye bakış açınızı çok iyi tahlil ediniz. Venüs de Terazi burcunda ilerlediği için, paylaşım, tarafsız bir bakış ve uzlaşıya açık olmanın buna göre ayarlamalarda bulunmanın göstergesidir. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

22 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinin peşinden koşmak konusunda kendine engel tanımayabilirsin. Ertelediğin sorumlulukların karşına çıkabilir.

22 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerimizde bugün daha sabırlı olmamız gereken ve iletişimlerimizde toleranslı davranmamız gereken bir zaman dilimi.

22 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında biraz daha pozitif düşünmeli ve sabırlı davranmalısınız. Akşam saatlerinde daha hareketlisiniz ve yolculuklar dikkat çekebilir.

22 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortak maddi konular, salım satım ve yatırım işleri gündeme gelebilir. Ortak paylaşımlar konusunda hassas davranabilirsiniz. Hislerinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

22 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat ederken kendiniz mistik konulara adamanız harika olacak. Hayatın klasik stresinden uzaklaşmak ve kendi benliğinizin sesini dinlemek için vakit ayırın. İster doğada vakit geçirin, ister enerji çalışmasına katılın.

22 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mücadele alanınızı ilişkilerinize veya ortaklı işlerinize kaydırmaya başlıyorsunuz. Bu konularda çeşitli sıkıntı ve sürtüşmeler yaşamaya meyilli olabilirsiniz.

22 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yönetici gezegeniniz Mars 7. evinize yani Terazi burcuna geçiş yapıyor. İlişkilerde alınan diplomatik kararlarda kalıcılık olamayabilir. Şartlar hızlı değişecektir. Partnerinizin kafasında acaba bu ilişki nereye gidiyor sorusu belirir. Fikirleriniz hakkında ona güven vermelisiniz.

22 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

22 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>