Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sessizsin! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2024, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Daha dikkatli olmaya çalışın. Duygularınızı ifade ederken daha anlaşılabilir bir dil kullanmanız gerekmekte.

Kontrol sizin elinizde olacak ve hata yapmadan ilerlemeyi başaracaksınız. Dengeleri her açıdan lehinize çevirmeyi başarabileceğiniz bir gün.

Maddi olarak daha güçlü hissediyorsunuz. Gelir ve gider arasındaki sorunların çözüme kavuşması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda daha aktif olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak ve ortak projelere katılmak size ilham verebilir. Hayallerinize ulaşmak için küçük adımlar atmaya başlayın ve destek aramaktan çekinmeyin.

25 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Cesur adımlar atarak hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla daha iyi anlaşabilir ve destek bulabilirsiniz. Özellikle sağlık konularında dikkatli olmalı ve gerektiğinde dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Enerjinizi dengede tutmak için spor ve egzersiz yapmaya özen gösterin.

25 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihnini gereksiz ayrıntılarla meşgul etmek istemeyeceksin. Bugün biraz sessizlik istiyorsun. Arkadaşınla planladığın buluşmayı iptal etmek isteyebilirsin. İş yerinde ürettiğin pratik fikirler sayesinde çalışma arkadaşlarının önüne geçiyorsun. Yöneticin çok istediğin terfi haberini hak ettiğini söyleyecek.

25 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi neyin hırslandırdığını bilirseniz bunun tuzağına düşmekten kurtulabilirsiniz. Yoğun düşüncelerinizin size hata yaptırmaması için kendinizi iyi hissedeceğiniz seçeneklere odaklanmalısınız. Ekonomik konularda taşların yerine oturması zaman alabilir; sakin bir bekleme süreci oluşturmalısınız.  

25 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte tatil organize edebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizde eksikleri gidermek için uygun bir gündesiniz. Aşk hayatınızdaki karışıklıklar sizi de duygusal olarak dalgalandırıyor olabilir.

25 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatli konuşmanız gereken bugünlerde arkadaşlarınızla alakalı gelişmelere vakıf olabilirsiniz. Ciddi yön ayrımları hayatınızda gerçekleşebilir.

25 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bilgiler öğrenebilirsin. Bu bilgiler, işinle veya insan ilişkilerinle alakalı adımlar atmanı etkileyebilir. Güzel ve büyük başarılar kapıda, bu güzel enerjiyi iyi değerlendirmelisin bugün.

25 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün bir enerji ve kararlılık dalgası hissedebilirsiniz. Ertelediğiniz görevlerin üstesinden gelmek için bunu kullanın ancak aşırı agresif veya baskıcı görünmekten kaçının. Tutkunuzu empatiyle dengeleyin. İşyerinde ilerleme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz ancak rekabet etmek yerine işbirliği yapmak önemlidir. Kişisel yaşamınızda yakınınızdan birinin desteğinize ihtiyacı olabilir. Dinlemeye zaman ayırın ve yardım eli uzatın. Bu aynı zamanda ruhunuzu yeniden canlandırmak için doğada vakit geçirmek için de iyi bir gün.

25 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna girerseniz, sert tepkiler alacaksınız.

25 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

25 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün sosyalleşebilirsiniz ve harcamalarınız artabilir. Ayrıca eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili konularda şanslı olacaksınız. Gününüz harika geçsin.

25 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili ilginç gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartlar lehinize gelişmesi, sizi de şaşırtacak. Ani çıkan fırsatların ardında, gizli olan duygusal konular sizi şaşırtabilir. Partnerinize şans verdiğiniz zaman, şartların aleyhinize döneceğini zannetmekle hata ediyorsunuz. Bugün, sinirleriniz oldukça duyarlı.

25 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 17" R
Ay
Koç
24° 16' 33" R
Merkür
Başak
18° 15' 30" R
Venüs
Terazi
26° 12' 17" R
Mars
Yengeç
08° 51' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 31"
Satürn
Balık
15° 08' 03"
Uranüs
Boğa
27° 07' 00"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 57"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>