Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorumluluklarının Farkındasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, duygularınızı ifade etme konusunda daha temkinli olmalısınız. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmak gibi bir arzunuz var ancak bunun ilişkinize zarar vermemesine de dikkat etmeniz gerekiyor.

Mesleğinizle ilgili konularda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Yaklaşımlarınız konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Yolunda gitmeyen her ne varsa onun üzerine gitmeniz gerekmekte.

Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Elinize geçen fırsatları en doğru şekilde değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı uçlarda yaşamak size zarar verebilir. Karşılık bulamamak kadar yanlış ve olumsuz karşılıklar bulmak da söz konusu olacağı için tepkilerinizi kontrol edebilmeniz önemlidir. Kendinize sakin geçireceğiniz bir zaman ayırmak, artık ciddi meseleler üzerinde gerçekten ciddi bir şekilde durmak gerekebilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli kararlar almak veya yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kendinize güvenerek hareket etmeniz olumlu sonuçlar getirebilir. Özellikle iletişim konularında dikkatli olmalı, duygularınızı doğru ifade etmeye özen göstermelisiniz. Bugün sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilir. Ayrıca bugün mümkünse fiziksel olarak aktif olmaya çalışın, enerjinizi boşaltacak aktiviteler size iyi gelebilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan,yerindeki sorumluluklarının artması seni strese sokabilir. Telaş yapmamaya özen göstermelisin. Düzenli birtakibi ile sorumluluklarının üstesinden gelebilirsin. İlişkisinde sorunları olan bir Koç burcuysan ilk adımı sevgilinden bekleyebilirsin. Geç saatlerde yemek yememeye özen göstermelisin.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitiş ve başlangıçlarla ilgili kararların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Hayatınızdaki insanları örnek alırken onların yaşantılarının gerçekliğine ve arka planına da önem vermelisiniz. Duygusal bağlar bazen bunu görmenize engel olabilir ama kendinizi buna kaptırmak yerine olayları ve insanları objektif bir şekilde değerlendirmelisiniz. 

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni tecrübelere ve değişikliklere daha açık hissedebilirsiniz. Ancak plan yaparken biraz daha dikkatli olmak faydalı olabilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arayan Koç'lar erkek arkadaş veya dostlarından destek görerek yeni bir işe girişebilirler. Finansal danışmanlarınızda da eril enerjisi yüksek kişilerin tavsiyelerini dinleyin.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insan ilişkilerin biraz zora girebilir. Etrafındaki insanlarla iletişimini zorlamaman gereken bir gün. Negatif düşünceler veya sözlerden uzak durmalı ve seni yoran insanlarla iletişimi kısıtlı tutmalısın bugün.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün özellikle iletişim becerileriniz veya düşüncelerinizi açma ve paylaşma isteğiniz artırıyor. Bugün, doyurucu, tatmin edici bir konuşma yapabilirsiniz ancak sözsüz iletişim de güçlüdür. Sadece bir arkadaşlığın tadını çıkarmakla kalmayıp, aynı zamanda beraberinde getirdiğiniz benzersiz şeyler için de takdir edildiğinizi göreceksiniz. Gün, sizi motive eden ilham ve fikirler açısından özellikle güçlü olabilir. Yeni yaklaşımları düşünmek veya daha önce bir yük veya bulmaca olan bir konuyu açmak için iyi bir zaman olabilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin için her zaman idealleriniz çok önemli. Düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Sert çizgileri olan bir yapıya sahipsiniz.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili koç; finans, yurt dışı, eğitim, seyahatler veya hukuksal konular ön plana çıkabilir ve ani harcamalar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişiminizin mükemmel olduğu bir gün. Yakın dostluklar ve kardeşlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda arkadaşlarınızın enerjilerini yükseltecek konuşmalar yaparak, onların moralini yükselteceksiniz. Beklediğiniz haberler, sürpriz bir şekilde size ulaşabilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>