Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendinizi Kanıtlamak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki durumları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmayı başarabildiğiniz takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Etkin adımlar atmak için uygun zamanı kollamanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha tedbirli olmaya çalışın. Bilinçli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Farkında olmadığınız bazı konularda ailenizden uyarılar alabilirsiniz. Sizin düşündüğünüz gibi olmayan olaylar karşısında sakin kalmanız ve anlamaya çalışmanız önemlidir. Aldığınız duyumları hayatınızda kullanabilmek için bunu kısıtlama değil, kendinizi daha iyi bir noktaya taşımak için fırsat olarak görün.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik ve hırslı bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için gerekli olan motivasyona sahip olacak ve hedefleriniz için harekete geçeceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumu daha iyi hale getirmek için adımlar atabilir ve yeni projeler başlatabilirsiniz. Ancak, aceleci ve sabırsız bir tavır sergilemekten kaçınmalısınız. Özelliklehayatında takım çalışmalarına önem vererek başarı elde etme şansınızı artırabilirsiniz. Kişisel ilişkilerde ise daha anlayışlı ve duyarlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek ve onların duygusal ihtiyaçlarını anlamak için çaba göstermelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve düzenli egzersiz yapmak da bugün size iyi gelecektir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

29 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızdaki karışıklıkları çözmeye çalışıyorsunuz. Bir türlü emin olamadığınız konulardaki çekingen yanınızı arkanızda bırakmak isteyeceksiniz. Deyim yerindeyse hem maddi hem de manevi anlamda kendinizi ispat etmek için uğraşacaksınız. İlişkisi olan Koç burcuysanız, libidonuz yükselebilir.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

"Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir özelliği vardır" sözünü deneyimleyeceğiniz bir gün olabilir. Sabrınız ve bu süre zarfındaki tutumlarınız sizi olumsuz etkilerden ve manipülasyonlardan koruyacaktır. Sizi mutlu eden insanların kim olduğunu daha net görecek ve ilginizi oraya çevireceksiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili sorunlara odaklanacak, çözülmesi gereken problemlere göz atacaksınız. Duygusal alışverişin artabileceği gelişmelerle daha hevesli olabilirsiniz. İş ve ev arasında bocaladığınız bu dönemi sağduyulu geçirmeli, üzerinize düşen fedakarlıkları yerine getirmelisiniz. Kariyer hayatında artan baskılara rağmen, önünüz açılmakta.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz, arkadaşlarınız, partneriniz ya da diğer tüm sevdiklerinizle geçirdiğiniz aktif zamandan daha çok keyif alabilir ve bu durumları çoğaltabilirsiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün artık bir karar almanın zamanı gelmiş olabilir. Eğer son zamanlarda çok kararsız kalıyorsan bunu aşmanın vaktidir. Bir karar alıp harekete geçmek, hiçbir şey yapmadan durup düşünmekten daha iyi olacak.

29 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu andaki sorunlarınızın cevaplarını bulmak için geçmişe bakmaktan faydalanabilirsiniz. Bugün özellikle başkalarının kendi başına halletmesi gereken sorumlulukları üstlenmekten kaçının. Ayrıca, işleri bağımsız olarak halletmenin daha iyi olacağı durumlarda başkalarına çok fazla güvenmemeye de dikkat edin. Kendinize güvenerek ilerleyebilmek için önce yarım kalan işleri halletmeniz gerekebilir. Projelerinizde, iletişimlerinizde ve arkadaşlıklarınızda yolunuzu bulmak için günün size getirdiği şansa güvenin!

29 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız işi severek yapacak, ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük koşuşturmalar sırasında kendinizi yalnız ve güçsüz hissedebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar sizi fazlasıyla zorlayacak. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak biraz daha zamana ihtiyacınız var.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin topluluk içinde biraz özensiz olduğunu düşünüyorsunuz, ama bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz. Amirlerinizin sizden beklediği yeniliği, değişikliği yapmalısınız, hiçbir şey kaybetmeyecek, gönül kazanacaksınız. Birlik ve beraberlik, güvenli yaklaşım başarılı sonuçlar verecek. Bir gayrimenkul satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız. Diş bakımına dikkat.

29 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 53" R
Ay
Boğa
04° 06' 46" R
Merkür
Başak
19° 28' 47" R
Venüs
Terazi
27° 00' 26" R
Mars
Yengeç
09° 13' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 56"
Satürn
Balık
15° 05' 08"
Uranüs
Boğa
27° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 31' 30"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 27"
Lilith
Terazi
09° 13' 20"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>