Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tepkilisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Duygularınızı daha abartılı bir dille ifade edebilirsiniz. Tüm sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturmak için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor.

Çabalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. Mesleki anlamda adım adım toparlanacaksınız.

Maddiyatla ilgili konularda kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatı telaş içinde yaşayamazsınız. Bu sadece nefes almak olur ve size daha fazlasının gerekli olduğunu kaçırabilirsiniz. Evinizde zaman geçirmek, sevdiklerinizle bir arada olmak yaşamın gerekleri ve keyifli yönlerini size göstermeye yardım edebilir.

5 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Koç burcu için duygusal ilişkilerde önemli adımlar atmak için uygun bir gün olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak karşı tarafa duygularınızı açıkça ifade edebilir ve anlaşmazlıkları çözebilirsiniz. Ayrıca bugün, kendinize zaman ayırarak içsel huzurunuzu sağlamak için meditasyon gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Kendinize güvenin ve hayatın getirdiği zorluklar karşısında cesaretinizi koruyun. Umarım gününüz harika ve pozitif geçer!

5 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklı yürüttüğün bir işin varsa, birlikteyaptığın kişinin güvensiz tavırları seni şüpheye düşürebilir. Kendine göre önlem almak isteyeceksin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sorgulayıcı tavırların partnerinle aranda gerginlik yaşanmasına neden olabilir. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysanyerindeki arkadaşına yapılan haksızlıklara karşı çıkacaksın.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güçlü bir değişim rüzgarı hayatınızda esiyor. Kendinize olan inancınızı pekiştirerek yeni başlangıçlara adım atmak için hevesli olabilirsiniz. Size neyin fayda sağlayacağını, bu faydayı hangi alanda görmek istediğinizi düşünmek ve planlamak için bugünün enerjisini yakalayın.

5 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz sizin gelişiminiz için önemli olabilir. Bazı konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda sorumluluklarınız artabilir.

5 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda dönüş kariyerinizde ise sıçrama evresindesiniz. Kalbinizin sesini dinleyerek ve düşünerek, olayları hesaba katarak karar alın.

5 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini yorgun hissediyorsan dinlenmek için zaman ayırman gerekebilir kendine. Bunun için kendini kötü hissetmemeli ve içinden geldiği gibi davranmalısın. Vücudunun ihtiyacı olan ilgiyi vermen gerekecek bugün.

5 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu önemli bir fikri sunmak veya destek kazanmak için ideal bir zaman değil, sevgili Koç. Yanlış anlaşılmalar mümkün olduğundan kendinizi nasıl ifade ettiğinize daha fazla dikkat edin. Şimdi planlardaki ve ilişkilerdeki kusurları daha net ancak belki de çok fazla görüyorsunuz. Hataları ve gözden kaçırılanları düzeltmek ve düzenlemek için fikirler üzerinde çalışmayı hedefleyin. Aşırı analiz bugün size hiçbir fayda sağlamaz, bu yüzden bunun sizi cesaretlendirmesine izin vermeyin. Neyse ki yeteneklerinizi mutlu şekillerde kullanma şansına sahip oluyorsunuz ve anlamlı projelere ve aktivitelere yöneliyorsunuz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı fevri ve dürtüsel tavırlarınız bugün yakınlarınızın kalbini kırabilir. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duymalı. Ailevi konularla alakalı görmezden gelinmiş birçok konu açığa çıkabilir. Sakin kalabilirseniz çözüm çok da zor değil.

5 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ev, aile, taşınmaz gibi konular ön plana çıkabilir. Duygusal olarak iniş-çıkışlı hissedebilirsiniz.Sağlığa dikkat. Gününüz harika geçsin.

5 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. .Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve anlamlı konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz.İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün sizi bekliyor. Güven duygunuz gelişiyor.

5 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 18" R
Ay
Koç
19° 39' 15" R
Merkür
Başak
17° 41' 22" R
Venüs
Terazi
25° 49' 49" R
Mars
Yengeç
08° 41' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 21"
Satürn
Balık
15° 09' 24"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 48"
Lilith
Terazi
09° 06' 55"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>