Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorgulayıcısınız Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak beklenmedik bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkinize yönelik adımlar atmak yerine ilişkinizden uzaklaşma ihtimaliniz var. Birlikteliğinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları en kısa zaman içerisinde sonlandırmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İmkanları zorlamanız gerekebilir. Özellikle ekonomik koşullar söz konusu olduğunda yeni pratikler geliştirmelisiniz. Belli kuralların içinde kalmanın bedelini, geçmişte yaptığınız ödeme ve yatırımların olumsuz sonuçlarıyla ödememek için bugün bazı yeni kararlar almalısınız.

8 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Kendinizi hedeflerinizi gerçekleştirmeye odaklamış hissedeceksiniz. Ancak, aceleci davranmak yerine stratejik düşünmek daha fazla fayda sağlayabilir. İlişkilerde de sabırlı olmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etme konusunda kararlı olun, ancak karşı tarafın fikirlerine de değer verin. Aşk hayatınızda tutkulu bir gün geçirebilirsiniz. Sürpriz romantik anlar ve jestlerle karşılaşabilirsiniz.

8 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde problemleri olan bir Koç burcuysanız, partnerinizin gönlünüzü almak için hiçbir şey yapmaması sizi üzebilir. “Gerçekten beni seviyor mu?” düşüncesine kapılabilirsiniz. Çalışan bir Koç burcuysanız haftanın songünü olması sizi mutlu ediyor. İşlerinizi bir an önce bitirip evinizde dinlenmek istiyorsunuz.

8 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her zaman bir çıkış yolu buluyor olmanıza güvenmelisiniz. Bu kez neden yürümediğini gördüğünüz bir işten ders alın ve o nedenlerden uzaklaşmaya çalışın. Bir şeyi istemek kadar onun sorumluluklarını bilmek ve karşılamak da önemlidir; hayaller gerçek olmak için bunu ister.

8 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklık oluşabilir. Eşinizle ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işler sizi uğraştırabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamakta sıkıntı duyabilirsiniz. İçinize kapanabilirsiniz. Öğleden sonra yaşayacağınız duygusal değişiklik işlerinize de etki edebilir.

8 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük ve etkili çalışmalar sizi doğrudan bonuca götürecektir, başarı istekleriniz oldukça yoğun bir şekilde artabilir. Bugünlerde sosyallik size oldukça yakışıyor.

8 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güncel tutman gereken konularda bir adım daha öne geçmelisin. Çevrendekilerden geri kalmamak adına olmasa bile kendini bir adım daha ileriye götürmek için kişisel gelişime daha fazla odaklanman gerekebilir. Yeni bir kitaba başlamak için iyi bir gün.

8 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlk başta geçmişteki hatalarınızdan biri bugün tekrar başınıza gelecek gibi görünebilir ancak endişelenmeyin! Muhtemelen endişelenmeden tüm gün gülümsemeye devam etmekte özgür olacaksınız. Hayal gücünüzün gerçekte var olmayan bir şeye dair korkularla çılgına dönmesine izin veremezsiniz, özellikle de şu anda hedeflediğiniz yaşama dair hayatınızda bu kadar çok harika şey varken. Yani bugün ne olursa olsun pozitif kalmalısınız. Bir fırtına bulutları üzerinizden geçiyor ancak bu bir afete dönmüyor. Arkanıza yaslanın ve günün getirdiği güzelliklerin tadını çıkarın!

8 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çıkacağınız yolculuklarda tanışacağınız kişilerle, duygusal yaklaşımlarda bulunacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleriniz gündemde. Bugün görüşeceğiniz kişilerin düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir.

8 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazlaüstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

8 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün partner, ortaklık, evlilik konularında şans sizinle olacak. İş hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süren küskünlük döneminin ardından sevgilinizle yeniden bir araya gelmek yüzünüzü güldürdü. Mutluluğunuz için ona zaman tanıyarak, sorunları büyütmemeye çalışın. İşinizle ilgili olumlu ve ileri zamanlarda çok işinize yarayacak değişimler gündemde. Olayları olumlu yönden ele alarak değiştirebilme yeteneğinizi kullanıp, maddi kazançlar sağlayabilirsiniz. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Sağlığınız son derece yerinde, dolayısıyla istediklerinizi yiyip içebilirsiniz.

8 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 02' 08" R
Ay
Boğa
02° 09' 03" R
Merkür
Başak
19° 14' 06" R
Venüs
Terazi
26° 50' 47" R
Mars
Yengeç
09° 09' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 28"
Satürn
Balık
15° 05' 43"
Uranüs
Boğa
27° 06' 31"
Neptün
Balık
28° 31' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 47"
Lilith
Terazi
09° 12' 27"
True Node
Koç
06° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>