Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İhmal Etmemelisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturma şansınız mevcut. Güzel gelişmeler için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Kova burcu bugünve kariyer hayatınızda, şartlar ne kadar karmaşık olursa olsun üstesinden gelebileceksiniz. Odak sorunlarınızı ortadan kaldırmayı başardığınız sürece, arzu ettiğiniz başarıyı elde etme şansınız artacak. Enerjinizden en iyi şekilde yararlanmalısınız.

Bugün, maddiyatla ilgili konularda daha dikkatli adımlar atmak isteyeceksiniz. Zorlukları geride bırakmayı başardığınız sürece rahat nefes alma şansınız olacak. Maddi konularda daha stratejik davranmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ilişkilerin bitmesi kolaylıkla mümkün olmayabilir. Sizin için kırıcı ve üzücü olabilecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gerçekleri görmek, kabul etmek ve kendinize bundan sonrası için plan yapabilmek gücünüzü göstermenin, tepki vermenin daha iyi bir yolu olabilir.  

12 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün spontane ve beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Esnek olmaya ve değişen durumlara hızlıca adapte olmaya çalışın. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir. Sosyal çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip, gerektiğinde farklı bir bakış açısıyla yaklaşmaya çalışın. Yaratıcılığınızı kullanarak çözümler üretebilirsiniz. Bugün yeni fikirler geliştirmek ve spontane kararlar almak için uygun bir gün olabilir. Ayrıca, sağlık ve beslenme konularına dikkat etmenizde fayda var.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde iyice artan sorunlar kafa karışıklıklarına zemin hazırlarken, ikili iletişimlerindeki ihmalkarlığın karşındakilerin gözüne daha çok batıyor. Maddi durumundaki kontrolsüzlüğü önlemek için elini sıkmayı öğrenmelisin. Sağlıkla ilgili kafana takılan soru işaretlerini gidermek için, kendine daha çok özen göstermelisin.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir haksızlıkla karşılaştığınızda veya bunu bizzat yaşadığınızda sesinizi yükseltmekten çekinmeyin. Sosyal zekanızı ve çevrimiçi etkileşimlerinizi faydalı amaçlar için kullanmayı bir alışkanlık haline getirin. Ne kadar doğru davrandığınızı düşünseniz de, bazen bulunduğunuz ortamlar veya öğrendiğiniz yeni bilgiler, bu duruşunuzu sorgulamanıza yol açabilir.  

12 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınıza daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Para ile ilgili konularda zorlanmalar olabilir. Aşkta kendinizi doğru ifade edemiyor olabilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklediğiniz terfi haberi ya da maddiyatınızı ilgilendirenbağlantılı haberler gelmeyebilir, bu durum gerginlik yaşamanıza sebep olabilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadıklarınız karşısında düşüncelerinizi paylaşmaktan son derece doğaldır. Fakat bazen bunun bulacağı karşılıklar probleminizi çözmeye yetmeyecektir. Tam da bu aşamada, kendinize sorununuzun gerçek muhatabının kim olduğunu sormanız gerekebilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, biraz dalgalı bir ruh hali olabilir ancak bu geçicidir. Kendinizi ifade etmek mi yoksa kendinize mi saklamak gerektiği bir soru işareti olabilir. Her şeyin açık, kesin ve belirgin olmasını tercih etseniz de bu sabahki enerjiler en iyi ihtimalle belirsizdir. Bugün ayrıca, bir yardımın alıcı tarafında olabilirsiniz. Cevaplar almak için normalden daha motive hissedebileceğiniz için çalışma ve araştırma için de hayati bir zamandır! Sağlık ve zindelik konularının sorumluluğunu üstlenmeniz gerektiğinin daha fazla farkına varabilirsiniz veya deneyimleriniz hayatınızı yoluna koyma motivasyonunuzu artırabilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili kova burcu bir dönemin veya bir durumun sonu geliyor senin için. Ruhsal dönüşümlere başlıyorsun artık, hayatına kaldığın yerden devam et. Zaferler var mücadelelerinde, iyi haberler yolda. Toplum tarafından tanınıyorsun artık. Ödüller ve terfiler sana geliyor çalışma hayatında. Finansal konularda da iyi haberler alacaksın.  İçinde zorlu bir şey yapma isteği var. Bu zorlu şeyi kolaylıkla halledeceksin.

12 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı ciddi ilişki farklılıkları ile karşılaşa bilirsiniz. Zayıf olanlar başarısızken, güçlü ittifaklar sert sınavlardan yüzü ak çıkacaktır. Mali işleri sağlama alın ve zaman içinde test edilmiş mali stratejilere bağlı kalın.

12 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sert etkiler altında olduğunuz için kafanız karışık. Dikkatinizi toplamakta güçlük çekebilirsiniz. İlişkinizde yeni boyutlar ortaya çıkabilir. Sevdiğinizle olan iletişiminizde sivri dili olmamaya ve onu eleştirmemeye gayret etmelisiniz. Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek birdönemine girdiniz. Birçok yeni kararlar almanız gerekecek. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>