Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kararsızsın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

İlişkisi olan Kovalar, bugün partnerinizle beraber yeni ve heyecan verici deneyimler yaşayabilirsiniz. Birbirinize özgürlük tanımak, farklı aktivitelere katılmak ve sıra dışı planlar yapmak ilişkinizi canlı tutacak.

Bekar Kovalar, bugün yeni ve ilginç insanlarla tanışabilir, farklı sosyal çevrelerde yer alabilir ve yeni ilişkilere açık olabilirsiniz. Bugün özgün kişiliğiniz ve bağımsız yapınızla dikkat çekeceksiniz.

İş hayatınızda bugün, yenilikçi fikirleriniz ve özgün yaklaşımlarınızla öne çıkabilirsiniz. Teknolojiyi etkin bir şekilde kullanmak, farklı projelerde yer almak ve ekip çalışmasına katkıda bulunmak için uygun bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuklarınızın duygularını anlamak, iyi bir ebeveyn olmanızı sağlayabilir. Onlara ve ihtiyaçlarına daha fazla zaman ayırmak için cömert bir yaklaşım sergilemelisiniz. Kendi gelişiminiz için gerekli olan her şeyi öğrenmek adına değerli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz sizinle konuşuyor olabilir. İş veya özel hayatınızda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirken iç sesinizi dinlemekte fayda var. Duygularınıza güvenerek hareket etmek size olumlu sonuçlar getirebilir. Ayrıca bugün, yaratıcı tarafınızı ortaya çıkaracak aktivitelere yönelmek size keyif verebilir. Enerjinizi olumlu ve yaratıcı şekilde kullanın.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, geçmişte hoşlandığın kişiyi düşünebilir, onunla iletişime geçme konusunda tereddütte kalabilirsin. Kaybettiğini sandığın eşyanı ummadığın bir yerde bulacaksın. Çalışan bir Kova burcuysan öğleden sonra dikkatin dağınık olabilir. Önemli işlerini sabah saatlerinde halletmende fayda var.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Baskıladığınız duygular ve bilinmeyen konular bugün açığa çıkabilir, büyük bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Zaman, korkularınızla yüzleşme ve içsel gücünüzü keşfetme zamanı; bu fırsatı iyi değerlendirin. Spiritüel çalışmalar ve ruhsal sağlığınızı iyileştirme fırsatları sunan aktivitelerle içsel dayanıklılığınızı artırabilirsiniz.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle ilişkilerinizde ve başkalarından öğrenebileceğiniz fırsatlar içinde yeni deneyimlere daha açık durmalısınız. Karşılıklı konularda denge sağlamaya çalışın.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aksiyon alma noktasında akıllıca ilerlemelisiniz. Bir süredir beklediğiniz kariyer fırsatları elinize geçmek üzere. Hayatta öğrenmeniz gereken dersleri analiz etmelisiniz.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde hata yapmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını sağlayacaksınız. Koşullar üzerinde etkinlik gösterme şansınız bir hayli fazla. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanız gerekmekte.

19 Ekim 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün, daha pratik bir zihinle iyi fırsatlar bulmana veya mali işlerinde ilerleme kaydetmene yardımcı olabilirsin. Ancak kök salma, yerleşme ya da benzeri bir eğilim içindeyken, kendini zorlamak için de bir ruh hali içerisindesin. Sağlık ve zindelik rutini geliştirmek veya önemli bir yaşam tarzı değişikliği yapmak için motive olabilirsin. Bir proje veya çabanda yeni anlamlar buluyor olabilirsin. Ancak gün ilerledikçe, aileyle ilgili endişeler veya güvensizliklerin seni rutininden fazla uzaklaşmaktan alıkoyabilir. Yine de, tüm bunlardan uzaklaşma ihtiyacını içgüdüsel olarak hissediyorsun. Hem ev hayatı hem de keşif ihtiyacını tatmin etmeye yönelik çalışmalar yapmak, daha derin bir özgüven için yolu açar.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Etrafındakilere daha çok zaman ayırman gerekiyor. Düşünceli, yaratıcı, sıcak kanlı, duyarlı biri olmalısın bugün. Zorluklarla bile kibarca ve anlayışla uğraşmalısın. İyi yapılmış birsayesinde neşe, mutluluk ve minnet ile aydınlanmaya giden yolda emin adımlarla ilerliyorsun. Sezgilerini dinle ve sabırlı ol lütfen. Harekete geçmeden önce iyice ne istediğini değerlendir. Çünkü evren sana cömert davranacak ve aslında gönlünden geçeni yapabileceksin.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev, aile veya gayrimenkulle ilgili güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin!

19 Ekim 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız mutlu gidiyor. Ancak aynı anda birçok işle uğraştığınız için sevdiğiniz kişiyi ihmal etmemeye dikkat edin. Üzerinizdekistresi yüzünden kırıcı ve suçlayıcı bir yaklaşım içinde, karşınızdaki insanı üzebilirsiniz. İşle alakası olmayan kafa karmaşaları,yaşamınızı da karartıyor. İş ilişkilerinizde sizde isteksizlik yaratacak sorunlar yok. Sorunlarınızın kaynağını dışarıda aramanız gerekiyor. Maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız

19 Ekim 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 46" R
Ay
Yengeç
11° 32' 39" R
Merkür
Akrep
14° 00' 14" R
Venüs
Yay
06° 01' 58" R
Mars
Yengeç
25° 14' 60" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 57" R
Satürn
Balık
13° 10' 41"
Uranüs
Boğa
26° 14' 53"
Neptün
Balık
27° 41' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Terazi
12° 46' 59"
True Node
Koç
06° 24' 23"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>