Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Rahatlıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda sorun yaşamayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Zorlukların tamamen geride kalma ihtimali var.

İstediklerinize ulaşma konusunda daha şanslısınız. Düşündüklerinize ulaşmak için ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. Dengeleri gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha iyi hissedeceksiniz. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirme şansınız var. Olumsuzlukları da gözünüzde büyütmemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve ailevi konularda bazı maddi pürüzleri aşabilirsiniz. Aile üyeleriyle birlikte vakit geçirmek ve evinizi düzenlemek için verimli bir gündesiniz. Ev sahibi olmak, yatırım yapmak ve mirasla ilgili işlemleriniz için kararlarınız netleşiyor.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjinizi başkalarıyla paylaşmak ve sosyal çevrenizle iletişim halinde olmak için harika bir gün olabilir. Düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz ancak duygularınızı açıkça ifade ederek karşınızdakilerle anlaşmaya gayret etmelisiniz. İletişim becerilerinizi geliştirecek etkinliklerde bulunmak size fayda sağlayabilir. Eğitimle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğrenmeye ve keşfetmeye açık olun.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yetenlerini kullanarak kendine yeni hobiler edinebilirsin. Bu hobiler seni zihinsel açıdan rahatlatabilir. Yeni tanıştığın biri ile keyifli vakit geçirmek sana iyi geliyor. Çevrenin genişlemesi özgüvenini yerine getirecek. Bugünyerinde daha sistemli davranışlar sergiliyorsun. Tartışmaları keskin zekân ile çözüme ulaştırıyorsun.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı maddi planları kendinize saklamalısınız. İnsanlarla paylaştığınız konuların farklı bir yere evrilmesi, kendinizi açıklamanızı zorlaştırabilir. Kendi duygusal ihtiyaçlarınızı ve gizli meseleleri incelemek için uygun bir gündesiniz. 

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgili işler ya da ailenizi ilgilendiren konular bugün sizi daha fazla meşgul edebilir. Aynı zamanda kendi iç dünyanıza da zaman ayırabilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yükselme ve kariyer odaklı konularda karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Kendinizi geliştirme konularında başarılı olacağınız.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde sizden bazı beklentiler olabilir, bunların gerçekleştirilmesi için öneriler alabilirsiniz. Bunlara kulak vermeniz fark etmediğiniz durumların düzeltilmesine yardım edebilir. Sizin için bir pürüz oluşturmayacak, oluştursa da zaman kaybettirmeyecek her şeyle yakından ilgilenmelisiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün başkalarıyla ilişki kurarken çok fazla kafanızın içinde yaşamaktan kaçınmanız iyi olacaktır. Duygularınızı tam olarak hissedemiyor, ayırt edemiyor veya yansıtamıyor olabilirsiniz; bu da biraz karışıklığa yol açabilir. Yine de özellikle sohbetleriniz aracılığıyla daha güçlü arzularınız ve tutkularınız harekete geçiyor. Bir aşk ilişkisinde veya yaratıcı dünyanızda ekstra bir gelişme olabilir. Daha fazla ikna gücünüz var, bu yüzden ne dediğinize dikkat edin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailevi konularda geçmişte kalan konuların yeniden gündeme gelmesi canınızı sıkıyor olabilir. Problemleri çözmeden ilerleyemezsiniz. Çabalarınız boşuna değil fakat çözümü yanlış yerde arıyor olabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmekten kaçmayın.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün duygusal olarak sevdiklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı yansıtırken biraz stresli olmanız muhtemel. Gününüz şahane geçsin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, bulunduğunuz mekanda huzur verici bir konum arıyorsunuz. Sabit düşünceler içindesiniz. Evinizle ilgili değişimler söz konusu. Ailenizle ilgili fikirlerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.Onlarla aranızda oluşan gerginliğe belli bir mantıkla yaklaşabilirsiniz. Olaylara tepkili davranmaktan vazgeçmelisiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 34" R
Ay
Yengeç
21° 24' 09" R
Merkür
Akrep
15° 08' 02" R
Venüs
Yay
06° 56' 15" R
Mars
Yengeç
25° 33' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 53" R
Satürn
Balık
13° 08' 56"
Uranüs
Boğa
26° 13' 16"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Terazi
12° 51' 58"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>