Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Büyüklerinin Sempatisini Kazanıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızdaki dinamikler bugün değişiyor. İlişkinizdeki zorlukları geride bırakma isteği içindesiniz. Kendinizi baskı altında hissetseniz bile, bu durumun üstesinden gelmek için gereken gücü bulacaksınız. Partnerinizle açık iletişim kurmak, ilişkinizi güçlendirebilir.

İş ortamında ufak tefek zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ancak bunların üstesinden gelmek için gereken yeteneklere sahipsiniz. Sınırlarınızı zorlamak ve yeni fırsatlar yaratmak için cesur adımlar atmalısınız. Aksaklıkların sona erdiği bir döneme giriyorsunuz; bu, kariyerinizde ilerlemenizi hızlandırabilir.

Bugün finansal durumunuzla ilgili beklediğiniz bir haber alabilirsiniz. Gelirinizdeki artış, planlarınızı gerçekleştirmek için elinizi güçlendirecek. Doğru bütçeleme yaparak bu fırsatları değerlendirmek, gelecekteki mali güvenliğinizi artırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi öğrenmeniz gerekmez. Geçmişte bu yüzden hataya düşüp sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Ama şimdi, bugüne geldiğiniz ruh halini ve düşünce biçimini önemsemelisiniz. Konuları olması gerektiği yerde bırakmak daha faydalı olabilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Kova burcundaki insanlar için ilişkilerinde iletişimi güçlendirmek önem kazanabilir. Duygularınızı daha açık bir şekilde ifade etmek ve karşınızdakilerle daha anlayışlı bir iletişim kurmak size yardımcı olabilir. Ayrıca, hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere odaklanmak bugün size keyif verebilir. Başkalarının fikirlerine açık olun, çünkü bugün öğreneceğiniz şeyler sizi ileriye taşıyabilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin tavırların ile insanların dikkatini çekiyorsun. Ağır başlı olman takdir edilesi. Büyüklerine ve küçüklerine nasıl davranacağını bilmen aile büyüklerinin sempatisini kazandırıyor. İlişkisi olan bir Kova burcuysan sevgilin ile görmezden geldiğin sorunlar bir bütün halinde önüne yığılabilir. Bu konuda karşı taraftan bir çözüm bulmasını bekliyorsun.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyi öğrenmeniz gerekmez. Geçmişte bu yüzden hataya düşüp sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Ama şimdi, bugüne geldiğiniz ruh halini ve düşünce biçimini önemsemelisiniz. Konuları olması gerektiği yerde bırakmak daha faydalı olabilir. 

28 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle ilişkilerinizde ve başkalarından öğrenebileceğiniz fırsatlar içinde yeni deneyimlere daha açık durmalısınız. Karşılıklı konularda denge sağlamaya çalışın.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantığınızın sesini duyduğunuz kadar kalbinizin de sesini duymanız gereken bir günde olabilirsiniz. Olayları iyi süzüp öyle karar vermelisiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kaybetmek endişesiyle olduğu gibi bıraktığınız her şeyin bıraktığınız gibi kalmadığını görebilirsiniz. Bu size bırakmaktan önce kaybetmek endişesini yok etmeyi öğretebilir. İş yapma ve para kazanma noktasında yeni bir stil denemek isteyebilirsiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, önümüzdeki haftalarda, Venüs'ün 17 Ekim'e kadar güneş haritanızın onuncu evinde bulunması sayesinde, özellikle kamuya açık veya profesyonel ortamlarda, başkalarıyla işbirliği yapmanın ve onları etkilemenin daha kolay olduğunu göreceksiniz. Hayat, yeteneklerinizi daha belirgin bir şekilde sergilemenize destek oluyor. İtibarınızı artırmak veya sorumluluklarınızı daha dolu dolu yaşamak için, genel olarak güçlü bir dönemdesiniz. bugün zamanınız ve enerjiniz konusunda çok cömert olabilirsiniz fakat özellikle pratik olmayabilirsiniz; çünkü Venüs ve Jüpiter bir küçük zorluk açısı oluşturuyor. Kişisel ihtiyaçlar, sorumluluklarınızın önüne geçiyor, bu durumda işleri halletmek isteseniz de genel olarak bunu yapmaktan keyif alıyorsunuz. Sorun şu ki, kararsızsınız ve birini seçmek zor olabilir. Bugün en iyi seçeneğiniz, merkezde kalmaya çalışmak olmalı.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özlüyor ya da özleniyorsun. İçindeki tüm nefret, öfke ve bağışlayamamazlık duygularını temizlemelisin. Özlem sayesinde gerçek duygularının farkına varıyorsun. Bu ne kadar güzel bir duygu senin için. Demek ki doğru ve güvenli kararlar alman için özlemen gerekiyormuş. Ayrıca meditasyon yapmak sana iyi gelebilir. Bunun için kendine vakit ayırmalısın. Aldığın her nefes evren tarafından ödüllendirilecektir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova, bugün ilişkilerinizde dengeyi korumak önemli. Evlilik veya ortaklık konularında hassas davranmanız gerekebilir. Gününüz güzel geçsin!

28 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki sorunları çözmek adına partneriniz birçok adım attı, ama sizin bunları görmediğiniz şeklindeki görüşlerde, haklılık payı olabilir. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez de sizin atmanız bekleniyor. Kısa bir süre sonra çıkmayı düşündüğünüzyolculuğu, kariyer anlamında ufkunuzu genişletecek. İş yaptığınız kişilerle kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Yakın bir arkadaşınızla para konulu gerginlikler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun.

28 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 07' 42" R
Ay
Yengeç
14° 51' 28" R
Merkür
Akrep
14° 22' 52" R
Venüs
Yay
06° 20' 04" R
Mars
Yengeç
25° 21' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 17" R
Satürn
Balık
13° 10' 06"
Uranüs
Boğa
26° 14' 21"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Terazi
12° 48' 39"
True Node
Koç
06° 23' 60"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>