Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kısıtlandığını Düşünüyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek belirsizliklerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanın yollarını aramalısınız. Hata yapmadığınız sürece istediklerinize ulaşmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili belirsizliklerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sesinizi duyurabileceğiniz bir mecra seçmek, böyle bir alanda yer almaktan çekinmemelisiniz. Sadece bilginizi değil üslubunuzu da buna uyumlu hale getirdiğinizde olumlu karşılıklar alabilirsiniz. Hayatta her şeyin bir tecrübe olduğunu fark ederek ilerlediğinizde yanlışların bile doğru yola evrilebileceğini bilmelisiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcunun insanları için iletişimlerinizi kuvvetlendirecek fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yaratıcı projelerinizde ilerleme kaydedebilir ve yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Ancak, alışkanlıklarınızı gözden geçirme ve iyileştirme konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Sosyal ilişkilerinizde değişiklikler yaşanabilir, bu değişikliklere esnek bir şekilde adapte olmaya çalışmalısınız. Bugün, farklı bakış açılarına açık olmanız ve cesur adımlar atmanız olumlu sonuçlar getirebilir. Umarım bugün keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz!

30 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğüne düşkün oluşun, kısıtlandığını düşündüğün her konuda seni biraz gergin yapabilir. Öyle ki seninle alakalı olmayan konuların eleştirisini bile üstüne alınabilirsin. Gün içerisinde görüşeceğin arkadaşınteklifinde bulunabilir. Ancak, işin gelecek vadetmediğini düşünebilir ve kararını sonraya erteleyebilirsin.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konularda daha bilinçli olmalısınız. Büyük ve riskli harcamalardan, girişimlerden uzak durmanızda fayda var. Bankacılık işlemlerinizin şifrelerini düzenli aralıklarla değiştirin.

30 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından öğrenebileceğiniz çok şey var. Arkadaşlıkları daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş birliğine açık olduğunuz taktirde güzel zaferler elde edebileceksiniz. Aldığınız kararların verimli olabilmesi açısından etrafınızdaki kişilere de danışmalısınız.

30 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların sana kızgın olabileceğini düşünebilirsin bugün. Ancak bazı şeyleri zorlamak yerine insanları kendi haline bırakmak bugün sana daha iyi gelecek. Kendi işine odaklanmak daha verimli bir gün geçirmeni sağlayacak bugün.

30 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ilişkiler kurmak bugün ödüller veya fırsatlar getirebilir sevgili Kova. Özellikle sosyal düzeylerde, sevdiğiniz konular veya özel ilgi alanlarınızla ilgili olarak büyük fikirlerin hayalini kurma eğilimindesiniz. Güven kazanmak, bir ilişki veya proje geliştirmek için iyi bir enerji yanınızda. Konuşmalar özellikle anlamlı veya yararlı olarak öne çıkıyor. Gün, mutluluk hedeflerine ulaşma arzunuzu daha da artıracak. İnsanlarla bağlantı kurmak veya performans gösterme baskısından kurtulma ihtiyacı için iyi bir zaman.

30 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti, sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız.

30 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğinizle alakalı detaylı düşünceler içerisindesiniz. Vizyonunuz geniş, yeni atılımlar için fırsat kolluyorsunuz. Dış etkenleri suçlamayın. Çevreniz desteğini kabul edin, kendinize güvenin ve elinizi taşın altına koyun.

30 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı durumlarda ana meseleden kopup küçük bir detayın peşinden sürükleniyorsunuz. Bugün sevgilinizle yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar hatalı bir yol izlediğinizi size gösterecek. İşinizle ilgili sizi bir karar için zorlayacaklar, sakın oldu-bittiye gelmeyin. Herkes kendi çıkarını düşünüyor, siz de menfaatlerinizi düşünün. Siz değil, başkası size uysun! Bir alacağınızın ertelenmesi söz konusu. Bu da, hesaplarınızı alt üst edebilir. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu.

30 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 27' 18" R
Ay
Boğa
07° 53' 28" R
Merkür
Akrep
07° 10' 53" R
Venüs
Yay
00° 39' 23" R
Mars
Yengeç
23° 18' 45" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 00" R
Satürn
Balık
13° 22' 10"
Uranüs
Boğa
26° 24' 13"
Neptün
Balık
27° 47' 40"
Plüton
Oğlak
29° 39' 05"
Chiron
Koç
21° 02' 46"
Lilith
Terazi
12° 17' 24"
True Node
Koç
06° 35' 39"
Son Güncelleme : 18/10/2024 11:30

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>