Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gelirini Artırıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Daha karmaşık adımlar atabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmanız gereken bir gün. Karmaşık durumların üstesinden gelmek için zamana ihtiyacınız var.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almakta pek zorluk yaşamayacaksınız. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırların istediğiniz doğrultuda genişleme ihtimali bulunuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir fikrinizi geliştirmek, bunu bir uzmanlığa dönüştürmek için çalışabilirsiniz. Araştırma için farklı fikirlere ve kaynaklara ihtiyaç duyduğunuzda, daha önce gitmediğiniz yerlere gitmek ya da farklı insanlar takip etmek iyi bir seçenek olabilir. Bazen anlatarak değil yaparak göstermeniz gerekebilir.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla daha yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Yaratıcı düşünme yetenekleriniz bugün ön plana çıkabilir ve çözüm bulmanız gereken konularda farklı bir perspektif sunabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzurunuzu sağlayabilir ve yeni planlar yapabilirsiniz. Sağlık açısından ise egzersiz yapmaya özen göstermenizde fayda var. Enerjinizi dengede tutmak için beslenmenize de dikkat etmelisiniz.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Kova burcuysan, eşinin akrabalarına karşı gösterdiği yumuşak yüzün kullanıldığını düşünüyorsun. Eşini bu konuda net bir dille uyaracaksın. Yaşam kaliteni yükseltmek istiyorsun. Maddiyatını yükseltmek için ek işler yapmak araştırmaya başlayabilirsin. Akşam üzerine doğru baş ağrın aratabilir.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ve evinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Huzurlu ve dengeli bir dönem sizi bekliyor, sorunlar çözülebilir ve iyileşme görülebilir. Ev dekorasyonu, satın alma, maddi denge ve toprakla ilgili konularda fırsatlar değerlendirilebilir. 

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftaya umut dolu ve amaçlarınıza öncelik vererek başlıyorsunuz. Burcunuzun sosyal konulara olan ilgisi bugün hayata geçebilir. Kendinizi bir partiye ya da derneğe üye olurken bulabilirsiniz. Yakınlarla ilgili gelişmeler, ani ziyaretler ve konuşmalar olabilir. Hızla vereceğiniz kararları gözden geçirmeyi unutmamalısınız.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmenize vesile olacak herhangi biri ile yapacağınız paylaşımlar ve insanların size karşı teşvik edici tavrı sayesinde motive ve gelişime açık hissedeceksiniz.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bütün dikkatler senin üstüne dönebilir. Sen hiç istemesen de bir anda ilgi odağı olabilirsin. Daha fazla insanla muhatap olmak ve kendini ifade etmek seni biraz yorabilir. Kendin için vakit ayırman sana daha iyi etkiler katacak bugün.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, şu anda dengeleyici bir etkinin altındasınız. Bunu, özellikle para, ev, aile ve güvenlik konularında, her şeyin üstünde olma arzusunun artması olarak deneyimleyebilirsiniz. Aileyle bağlantı kurmaya yönelik küçük çabalar bile bağların güçlendirilmesine yönelik uzun bir yol kat edebilir ve ılımlı bir yaklaşım en başarılısı olabilir. Yavaşlamak, çabalarınızın kalitesini artırabilir ve hayattaki daha basit şeylere olan takdirinizi vurgulayabilir. Bu, enerji tasarrufu ve güç oluşturma zamanıdır. Pratik dünyanızdaki iyileştirmeler, aile ve ev hayatıyla güzel bir şekilde bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızla alakalı yeni başlangıçların, güzel gelişmelerin olabileceği bir gün sevgili kovalar. Çevrenizdeki insanları etkiliyorsunuz. Geleceğinizi şekillendirecek adımlar atmak için gayet uygun günlerdesiniz. Kendinize güvenmekte çok haklısınız.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kovalar, bugün kardeşlerinizle, eğitim veya seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Aşk, tatil, çocuklar veya finansal konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yalnızlık duygunuz çok güçlü ve olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili yaşadığınız olayların etkisinde kaldığınız zaman daha çok karamsarlaşabiliyorsunuz. Ayrıca çevrenizle ilgili yardımlaşma duygunuz yoğun olduğu bir gün yaşayacaksınız.

6 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 17" R
Ay
Koç
25° 17' 52" R
Merkür
Başak
18° 23' 04" R
Venüs
Terazi
26° 17' 15" R
Mars
Yengeç
08° 53' 60" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 46"
Satürn
Balık
15° 07' 45"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 25"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>