Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sıkılıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, yoğun süreçten geçiyorsunuz. Duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Hata yapmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.

Tüm gelişmeleri yakından takip etmelisiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacak olması da önemli.

Gelir ve gider arasındaki problemleri ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerinizi tamamlamak için acele edebilir ve bu yüzden de bazı hatalara düşebilirsiniz. Kendinizi bu denli zorlamak için uydurduğunuz sebepler, kurduğunuz düşünceler sandığınız gibi fayda sağlamayabilir. Daha işe yarar çözümler üretmek, günlük akışınızı yeniden planlamak adına günün ikinci yarısı zihniniz daha açık olabilir.

7 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızla alakalı yaşadığınız belirsizlikler can sıkıcı olabilir. Değiştirmek isteyip de değiştiremediğiniz konular başka konuları takıntı yapmanıza ve çözümü yanlış yerde aramanıza sebep oluyor. Gerçeklerden kaçmayın.

7 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ve özel hayatındaki konular yüzünden kafan karışmış olabilir. Kafa karışıklığını gidermek için yakın arkadaşın ile dertleşmek sana iyi gelebilir. Uzun zamandır ihmal ettiğin sporuna tekrar başlayabilirsin. Spor yapmak her zaman sana iyi geliyor. Uzun zamandır ilişkisi olan Kova burcuysan, ilişkinin tekdüzeliğinden sıkılıyorsun.

7 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Vazgeçmek zorunda kalmakla vazgeçmek istemek arasında fark vardır. Kendinizi bu zorunluluğa sürüklemek yerine bazı konulara zamanında müdahale etmelisiniz. Yalnızlık, yanlış ilişkiler ve beklentilerden her zaman daha iyidir. 

7 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda tamamlanmalar olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. İlgilendiğiniz konular sizi yorabilir. Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev hayatınızla ilgili bazı endişeler içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde rahatlamış olacağınızdan, konuşmak için daha uygun.

7 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde her şeyin bu kadar kolay olmasına şaşırabilirsiniz. Tutumunuz yumuşak oldukça seveniniz ve çevreniz artmakta.

7 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve kariyer konularında güzel adımlar atabileceksin bugün. Yeni adımlar atmak, farklı ortamlara girmek ve parasal konularda daha gözü pek olmak sana çok güzel enerjiler katacak. Beklenmedikteklifleri alabileceksin bugün.

7 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için yeni başlangıçlara işaret ediyor sevgili Kova. Tutkularınızın peşinde koşmak şimdi odak noktası olacak. Kalbinizi dinlemeye, kendinizi daha açık bir şekilde ifade etmeye veya boş zamanlarınızın tadını çıkarmaya çalışın. Nitekim günün enerjileri biraz karmaşık, kendinizi taze ve yenilenmiş hissetmeden önce bazı engeller ortaya çıkabilir. Kendinizi karanlıkta, endişeli ya da pek de iyi durumda hissetmiyorsanız, yanlış davranma eğilimleri olabilir. İhtiyacınız olan molayı engelliyorsa bazı işleri bir kenara bırakmak iyi bir fikir olabilir.

7 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi sorunlarınızı yeniden gözden geçirdikten sonra, asıl yapmak istediğiniz planlarınızı ortaya çıkaracaksınız. Katılacağınız toplantılarda, mantıklı ve sistemli düşüncelerin hakim olduğu bir paylaşım içinde olacaksınız.

7 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

7 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi konularından dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

7 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>