Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Birtakım Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk hayatınızda bugün, iletişim konularına dikkat etmeniz gerekebilir. Yanlış anlamalar veya beklenmedik durumlar yaşanabilir. Partnerinizle açık ve dürüst bir iletişim kurarak, olası sorunların önüne geçebilirsiniz. Bekar Oğlaklar ise, yeni ilişkiler konusunda temkinli davranmalı. Duygusal olarak kendinizi hazır hissettiğinizde harekete geçmeniz daha doğru olacak.

İş hayatınızda bugün, uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmek için uygun bir zaman. Kariyerinizde ilerlemek için yeni fırsatlar değerlendirebilir ve önemli adımlar atabilirsiniz. Çalışma disiplininiz ve azminiz, başarıya ulaşmanızı sağlayacak. Gün içerisindearkadaşlarınızla işbirliği içinde çalışarak, verimliliği artırabilirsiniz.

Maddi konularda bugün, olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal açıdan kazançlı fırsatlar karşınıza çıkabilir veya yatırımlarınızdan olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Öte yandan, bütçenizi planlı bir şekilde yönetmeye devam ederek, maddi güvenliğinizi desağlayabilirsiniz. Bugün, geleceğe yönelik yatırımlar yapmak için de uygun bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizle olan bağlarınızı güçlendirme fırsatı bulabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelmek ya da yeni bir sosyal projeye katılmak size iyi gelecektir. Kişisel hedeflerinizi yeniden gözden geçirin, belki de önünüzde yepyeni bir kariyer yolu açılıyor olabilir.

16 Ekim 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün kendinizi daha fazla ifade etme ve duygularınızı açıkça dile getirme isteği içinde olabilirsiniz. İletişim konularına odaklanabilir, duygularınızı net bir şekilde ifade ederek ilişkilerinizde derinlik sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bugün, finansal konular üzerinde de uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Maddi konularda sağlam adımlar atabilir, geleceğiniz adına yatırımlar düşünebilirsiniz.

16 Ekim 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana zarar veren insanlarla arana mesafe koyacaksın. İkili ilişkilerine ise yepyeni bir bakış açısı ile yaklaşıyorsun. Sevgilisi olmayan bir Oğlak burcuysan, geçmişte reddettiğin bir kişiye kapılarını açabilirsin. Öğünleri fazla kaçırmamaya dikkat etmelisin. Eğer uzun zamandır yalnız olanlardansan, sosyal medya üzerinden iletişime geçeceğin kişiye şans vermek isteyebilirsin.

16 Ekim 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük temponuz hafifleyecek ve rutinlerinizi gözden geçirerek sağlıklı yaşam tarzınızı yeniden düzenleme fırsatı bulacaksınız. İş yaşamınızdaki verimliliği artırmak için gerekli adımları atarak sağlığınıza daha fazla önem verebilirsiniz. Fiziksel ihtiyaçlarınızı görmek, zihninizi dinlendirmek adına kontrollerinizi yaptırmanız ve esnek hareket etmeniz önemlidir. 

16 Ekim 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Eğitsel konularda dikkatli olmalısınız. Sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Başarı olmak için mücadele içinde olabilirsiniz. Kişisel çatışmalara girmemenizde fayda var.

16 Ekim 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İmkanınız varsa küçük bir tatil size iyi gelip enerjinizi dengeleyecektir. Kendinizle vakit geçirmek ve kendinizi anlamaya çalışmak için uygun bir gün.

16 Ekim 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düzenin değişmemesi için ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. Değişime henüz hazır hissetmiyorsunuz ve bu da daha karmaşık adımlar atabileceğiniz anlamına gelmekte. Kişisel olarak toparlanmanın yollarını aramalısınız.

16 Ekim 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, işbirliği dolu bir atmosfer, ruh halini yükseltiyor ve hayal kurma, bağlantı kurma ve kendini ifade etme arzusunu artırıyor. Duygularını yaratıcı bir şekilde iletme yeteneğin şu anda güçlü. Venus-Neptün üçgeni, hayatını nazikçe sakinleştirip düzene sokarak daha iyi bir ruh hali getiriyor. Bir arkadaş ya da ağ, her şeyi perspektife oturtmanda önemli bir rol oynayabilir ya da birinin düşünceliliği ruh halini yükseltebilir. Bugünün koşullarında affetmek doğal geliyor. Birisiyle psişik bir bağın tadını çıkarabilir ya da başkalarına ilham veren şefkat, bağışlama veya nazik sözler ifade edebilirsin. Köprüler kurman gerekiyorsa, bunu nazik ve dolaylı yollarla yapmak için harika bir zaman. Günündeki olumlu şeyleri ve hayatındaki iyi insanları takdir etmeye daha yatkınsın. Hayallerine ve planlarına da daha fazla heyecan duyuyorsun.

16 Ekim 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sana sunulan sınırsız bolluk ile hayalleri gerçekleştirmelisin. Bu sayede kendini ve başkalarını besleyebilirsin. Alma verme dengesini kurabilirsen eğer aşık olma ya da eski bir aşkın canlanması olabilir. Hatta ruhsal büyüme ve artan sezgiler ile yeni bir yuva kurabilirsin. Bugün adeta senin günün olabilir. Sen sadece odaklan ve sana sunulan fırsatları iyi değerlendir.

16 Ekim 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

16 Ekim 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; ev, aile, gayrimenkul konularında çatışmalar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin!

16 Ekim 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ailesinden bazı insanlarla bir araya gelmeniz söz konusu. Size karşı kırıcı olabilirler, ama siz yine de sakin tavrınızdan ödün vermemeye çalışın. Özgüveninizin çok yüksek olduğu şu günlerde, kariyerinizle ilgili bazı büyük gelişmeler söz konusu. Ancak risk almaya yatkınlığınız ince düşünmeniz gereğini doğuruyor. Bir alacağınızın gecikmesi sizi bugünlerde biraz zorda bıraktı! Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir

16 Ekim 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 21" R
Ay
Yengeç
11° 27' 06" R
Merkür
Akrep
13° 59' 36" R
Venüs
Yay
06° 01' 27" R
Mars
Yengeç
25° 14' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 59" R
Satürn
Balık
13° 10' 42"
Uranüs
Boğa
26° 14' 54"
Neptün
Balık
27° 41' 32"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 40"
Lilith
Terazi
12° 46' 56"
True Node
Koç
06° 24' 23"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>