Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Şaşırtıcı Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli olmalısınız. Hisleriniz açıklama noktasında zaman zaman hatalar yapabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesindne gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Kontrolün elinizde olabileceği bir gün.

Mesleki olarak kendinizi ön planda tutmak isteyeceksiniz. Sınırları lehinize çevirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerektiğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha dengeli olmaya çalışın. Ufak tefek problemlere takılı kalmamanız gereken bir gün. Harcamalarınızı kontrol altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birden fazla sorumluluk almak yerine bir konuda daha iyisi olmaya çalışmak gerekebilir. Bu durumda dikkatinizi, enerjinizi, paranızı ve motivasyonunuzu daha iyi kullanabilirsiniz. Bu konudaki merakınızı neyin tetiklediğini düşünün ve bunu bir sorun haline gelmeden çözmeyi deneyin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hedeflerinize odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Kariyerinizde ilerlemek ve projelerinizi tamamlamak için yoğun bir çaba harcamanız gerekebilir. Sabırlı ve disiplinli olmanız, hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir. Geleceğe yönelik planlarınızı gözden geçirmek ve üzerinde çalışmak için de iyi bir gün olabilir. Ayrıca, sorumluluklarınızı yerine getirmek için organize olmanız gerekebilir. İyi bir yönetici olarak kendinizi kanıtlayabilir ve liderlik becerilerinizi gösterebilirsiniz. Ancak, stresli ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz, bu yüzden sakin kalmanız önemlidir. Kendinize vakit ayırarak, stresi azaltmak ve yeniden enerji toplamak için fırsat yaratın. Sevdiklerinizle de zaman geçirmek ve desteklerini almaktan faydalanmak için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dışarı çıkarak, doğada vakit geçirerek veya sanatsal aktivitelerle uğraşarak kendinle vakit geçirmek isteyebilirsin. Bir an önce dışarıdaki işini bitirip eve gitmek istiyorsun. Zamanında yaptığın birikimler borç ödemelerini kolaylaştırıyor. Uzun süredir görüşmediğin akrabandan şaşırtıcı haberler alabilirsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ağlarda ve çevrenizle fazlaca vakit geçiriyor olabilirsiniz. Bunun verdiği rahatsızlığı dile getirmek isteyebilirsiniz. Doğru bir denge ve sınır yakalayamadığınızda huzursuz olmak yerine bunu keyifli halde tutmak için bir çaba göstermeniz daha akıllıca olacaktır.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yoğun görüşme ve toplantıların olduğu zamanlar var. Sizi yoran yıpratan konularla uğraşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşamanız muhtemel. Öğlen saatlerinde çift durumlar arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. İç uyumunuzu yakalamakta zorlanabilirsiniz. Akşama doğru fikirlerde netleşme olacak, kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi boşlukta hissedebilir, yaşananlarla tam olarak emin ve tatmin olmayabilirsiniz. Zorunlu kararlarınızı yalnız başınıza almanızda fayda var.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aciliyet gerektiren bir konuyu çözmek için çaba göstermen gerekecek. Bu tür konularda sakin kalmak en önemli şey. Elinden gelenin en iyisini yaparak ortalığın durulmasını sağlayabilir ve günün kahramanı olabilirsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir başkası dizginleri eline alabilir. Bazen her şeyi kendi başınıza yapmak zorunda olduğunuzu hissedebilir, ihtiyaç duyduğunuzda bile başkalarının yardım etmesine izin vermek istemeyebilirsiniz ve bu sizi yıpratıyor olabilir! İyi olmamak sorun değil ve yardıma ihtiyacınız varsa bunu istemelisiniz. Başka birinin zayıf noktalarınızı görmesine izin vermek rahatsız edici görünebilir ve tam olarak tercih ettiğiniz şekilde yardımcı olmayabilirler ancak muhtemelen buna değer. Bugün dürüst olmak zor olabilir çünkü doğruyu söylemek sizi olumsuz etkileyebilir veya gerçeği duyan kişiye acı verebilir. Öyle olsa bile, aklınızdakiler konusunda açık olmak uzun vadede daha sağlıklı bir seçenektir.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatında ani dikkatini gerektirecek bir olay olabilir. Zamanlama çok önemli, her şeyi dikkatlice düşün. Seni bekleyen zorlu bilgiler olabilir. Bu da gecikmeler ya da planlarında değişikliklere neden olabilir. Düşüncesizce dile getirilen gerçeklere karşı dirençli ol. Sana bunu yapan kişileri de lütfen hayatından çıkart.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün gündelik rutinler, sağlık, yanınızda çalışanlar veya evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz ve güçlendiğiniz, yüklerinizi attığınız bir dönemdesiniz. Ancak sağlığa dikkat. Gününüz güzel geçsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma artıyor. Fakat henüz beklediğiniz sonucu alamadınız. Bugün aynı ortamda olabilirsiniz, duygularınızı açmak için harekete geçmenin tam zamanı. İş hayatınızda yeni projeler ve yeni yatırımlarla ilgili karşınıza sürpriz fırsatlar çıkacak. Fakat heyecan verici teklifler alabilirsiniz. Fakat değerlendirme yaparken fazla beklenti içine girmemenizde yarar var. Bir para beklentiniz kötü sonuçlanacak ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız.

22 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 19" R
Ay
Koç
23° 00' 07" R
Merkür
Başak
18° 06' 04" R
Venüs
Terazi
26° 06' 05" R
Mars
Yengeç
08° 48' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 12"
Satürn
Balık
15° 08' 25"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 16"
Lilith
Terazi
09° 08' 24"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>