Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yaşam alanını düzenliyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2019, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün romantik bir şiir ya da aşk mektubu yazma havasındasınız. Yaratıcı tarafınız ortaya çıkmak isteyecek ve en sevdiğiniz konu ise aşk! Baştan çıkartıcı bir mesaj yazıp özel birine gönderebilirsiniz. Ya da kendi bestelediğiniz bir aşk şarkısıyla sevgilinize serenat yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda size yardımcı olması için bu yaratıcı yetenekleri kullanmak isteyeceksiniz. Cyrano gibi olun ve Roxanne''yi baştan çıkartın!

Bir arkadaş veya meslektaşınız size borçlu olduğunuz küçük bir miktar parayı geri ödeyebilir. Çok heyecanlanacaksınız, ancak faturalarınızı koymak yerine, eğlenceli ve anlamsız bir şeye harcamayı planladığınız için kendinizi biraz suçlu hissedebilirsiniz. Suçlu hissetmenize değmez. Bu o kadar da çok para değil ve şimdi ve sonrası için de ufak bir kaçamağa ihtiyacınız var. Haydi!

Ruhani ve dini konulardaki merakınızı sizi bu konuda bir sürü kitap okumaya itebilir. İlginiz şu anda çok fazla olduğundan bir seferde çok fazla şey öğrenmeye çalışabilirsiniz bu da biraz kafa karıştırıcı olabilir. Şunu hatırlamakta fayda var: Beyniniz aşırı dolmadan çok fazla bilgi alabilir. Ayrıca, kafanızı kitap okumayla da çok doldurmayın egzersiz yapmaya vakit bulamayabilirsiniz. Kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak!

Duygularının üstesinden gelemeyeceğin bir gün olacağa benziyor. Her zamankinden daha kararsız ve uçarısın. Fakat bunun aslında senin yararına olacağını bil. Mağarandan çık ve dışarıda derin bir nefes al. Neşeli bir tavır, el attığın her ne olursa olsun ilerleme kaydetmen için hayati önem taşıyor. Yanıtlarını ise, başkalarıyla gerçekleştirdiğin diyaloglarda aramaya çalış.Çözüm bulmakta oldukça iyisiniz. Bugün analitik yetenekleriniz test edilebilir. Belki çalışanlarınız bir tür küçük bir kriz nedeniyle kapınızı çalacaktır. Çabuk harekete geçmeniz ve soruna pratik bir şekilde yaklaşmanız gerekebilir. Ya da belki eşiniz evde bir cihazla sıkıntı yaşayacaktır. Sizin de eve gidip sorunu tanımlamak için o odaklanma becerilerinizden faydalanarak bu aleti tamir etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her yönden önünüz kesilmiş ve hiç çıkış yolu yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki bir karışıklıktan sorumlu hissetmenize neden olan birtakım güçlü etkenler mevcut. Unutmayın ki söz konusu ortaklık olduğunda zıtlaşmak da uzlaşmak da her iki tarafın elindedir. Her şey için kendinizi suçlamayın.

23 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda hareket ettiği bir gündesiniz. Ay önce Mars sonrasında da Jüpiter ile uyumlu kontaklar kuruyorken sizler de ailenizi ilgilendiren konularda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık problemi olan yakınınızın şifa bulduğunu öğrenebilirsiniz. Kendinize de vakit ayırmayı unutmayın. Sabah itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos'a kadar maddiyatınız güçlenmeye devam ediyor. Aldığınız yeniteklifleriyle de gelirinizi arttırarak borçlarınızı kapatabilirsiniz.

23 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanını düzenliyorsun!Güneş, bugün burç değiştiriyor. Bugün hemen her konuda iki kez düşünüp öyle karar vermen gerekebilir. Aceleyle yanlış kararlar almaktansa, işini sağlama alman içini rahatlatacak. İmalı sorulara karşı tahammülün olmayabilir. Yaşam alanını düzenleyebilir,yerinde evrak işlerinle uğraşmayı tercih edebilirsin. Yapmayı planladığın görüşmeler istediğin gibi sonuçlanmayabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiye mutlu olacağı bir sürpriz hazırlayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, beklemediğin bir şekilde aşka merhaba diyeceksin. Bugün aynı zamanda yakın bir akrabanla ilgili sağlık sorunu canını sıkabilir. Akşam saatlerinde tesadüfi bir karşılaşma keyfinin yerine gelmesine neden olacaktır.

23 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler ve ortaklıklar önemli bir sınavdan geçebilirsiniz. Hayatınıza dair ihtiyacınız olan bilgileri öğrenebilir ve bugün kontrolü elinize alabilirsiniz.

23 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi yakın çevrenizdeki ilişkiler etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulardan etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla detaylara girmek isteyebilirsiniz. Kendinizi tamamlanmış hissedeceğiniz kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Akşam saatleri sanatla ilgilenmek için program yapabilirsiniz.

23 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde gerek kendinizden gerek partnerinizden gelebilecek kıskançlık krizlerine hazırlıklı olun. Partnerinizin sevgisine güvenmeyi ön planda tutun.

23 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarının yararına olacak değişiklikler yapın. İnsanlar sizinle işbirliği yapacaktır. Kendinizi işe verirseniz amirleriniz veya gruplar aracılığıyla kazanç olabilir. Eğer daha yüksek bir amacı hedefliyorsanız, anıtsal başarılara doğru bir yol ortaya çıkarabilirsiniz.

23 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel hayatınızdaki spot ışığı parlayacak ve önümüzdeki iki hafta boyunca dikkatinizi çekmesi gereken tüm kusurları vurgulayacak. hayatınızdaki büyük bir dönemin sonuna varabilir ve yeni bir şeye başlamak için hazırlanabilirsiniz.

23 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca artık Güneş Aslan burcunda! Bu da sizin ortak paylaşımlar alanınızı aydınlatacak. Partnerinizle ufkunuzu aşka, tutkuya, sevgiye açma zamanı. Kişisel beklentilerinizin tavan yaptığı bir dönemde olabilirsiniz. Bunu baskıcı tavırlardan ziyade uyumlu bir şekilde hayat arkadaşınıza ifade edin. Diğer yandanortaklıklarını geliştirmek için hafta sonunda taktikleri planlamalısınız.

23 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

23 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya kolay başlamadınız ve birtakım aksilikler  devam ediyor. Sürekli değişen durumlara uyum sağlayabilmeniz için daha esnek olmayı öğrenmeniz gerekiyor. Bu kadar aksilik boşuna gelmez. Her yağan yağmurdan sonra gün ışır, güneş açar. Mutlaka güzel gelişmeler de olacaktır. 

23 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; karşındakilerin cesur ve iyimser vaatlerine şüpheyle yaklaşsan bile harekete geçmek ve risk almak isteyebilirsin. Ev, aile veya yaşadığın yerle ilgili yaşanan ani gelişmeler yeni stratejiler geliştirmeni gerektirebilir. Duygularını abartılı tavırlarla dışarı vurman, ilişkilerde çatışmalara yol açabilir.

23 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>