Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorguluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Kendinizi gergin, stresli ve geri planda hissedebilirsiniz. Odaklanma açısından sorun yaşayabileceğiniz bir güne girmektesiniz. Duygusal eksikliğinizden dolayı uzaklaşmalar meydana gelebilir. Nedenleri bulmaya ve çözümlemeye çalışmalısınız. İyi niyetli olduğunuzu birlikte olduğunuz kişiye belli etmeniz gerekmekte.

Üst pozisyonda bulunan kişilerle aranızı iyi tutmalı ve sorumluluklarınızı kısa zaman içerisinde halletmenin yollarını aramalısınız. Odaklanmakta sorun yaşarsanız, sizi de rahatsız edebilecek hatalar yapabilirsiniz. Mesleki açıdan olabildiğince kontrollü olmanız gereken bir gün.

Finansal durumunuzla ilgili konularda ufak tefek olumsuzluklar ile karşılaşma ihtimaliniz var. Şartlar ne kadar zorlayıcı olursa olsun, kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Ayrıca, uzun zamandır beklediğiniz parayla ilgili de gecikmeler yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi, duygularınızı dile getirmekte zorlanıyorsanız bir yazıya, bir resme, hatta bir sosyal medya içeriğine dönüştürebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz, ilgi duyduğunuz alanları kendinizi ifade etme biçimi olarak görün. Vakit geçirmeyi sevdiğiniz yerlere gidebilir, bunun hazırlıklarını yapabilirsiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu tüm gününüve kariyer hedeflerinize odaklanarak geçirmeniz öneriliyor. Disiplinli ve kararlı bir şekilde çalışarak önemli adımlar atabilir, hedeflerinize biraz daha yaklaşabilirsiniz. Ancak, fazla ciddi olup asık suratlı olmamaya da dikkat etmelisiniz. Bugün aynı zamanda, duygusal olarak da sağlam bir zeminde durmaya çalışmalı ve duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. İş hayatınızda ve ilişkilerinizde sağduyulu olmayı sürdürmelisiniz. Enerjinizi doğru yönlendirerek başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Umuyorum ki başarılı ve keyifli bir gün geçirirsiniz!

3 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne kendinle içsel bir hesaplaşma yaparak başlayabilirsin. Bugüne kadar hangi yollar geçerek, nerelere geldiğini sorgulayacağın bir gün. Kazancından memnun olmayan bir Oğlak burcuysan,arayışını daha fazla ertelemek istemeyeceksin. Senin için en uygun ilanları inceleyeceksin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanın kendisiyle vakit geçirmesinin iyi yanlarına odaklandığınız bir gün olabilir. Bazı insanların olumsuz etkilerinin altında kalmadan, stres yükü olmadan düşünmenin doğru kararlar üzerinde etkili olduğunu fark edebilirsiniz. Gündelik yaşantınızı kapsayan ama aslında bir yaşam tarzına dönüşen yeni alışkanlıklar edinebilirsiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjisi yüksek bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Yaptığınız programlarda aksilikler olabilir. Bu konuda kendinizi strese sokmayın. Gün içinde işlerinizde istikrarlı bir süreç izlemeniz zor olabilir. Yeni haberler duyabilirsiniz. Aşk hayatınızda ani kararlar almamaya özen gösterin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda kendinizi doyumsuz hissedebilirsiniz. Aşk konusunda partnerinizden beklentiniz çoğaldıkça mevcut olan ilişkisel enerjinizi de korumakta zorluk çekebilirsiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı insanlarla fikir ayrılığına düşmen olası. Ancak bu durum kavgalara sebep olmayacak. Aksine kendini çok daha iyi ve rahat ifade edebilmeni sağlayacak. Bugün ayakların yere daha sağlam basacak.

3 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün oldukça meraklısınız ama aynı zamanda gözlemlemek için yavaşlamanın da faydasını görüyorsunuz. Gün sizi mali işlerinizi, paraya ve eşyalara karşı tutumunuzu, neye ve kime değer verdiğinizi gözden geçirmeye sevk ediyor. Bu değişim gerçekleştikçe para ve güvenlikle ilgili korkular veya endişeler artabilirken, perspektif kazanmanıza yardımcı olur. Kendinizi yeniden keşfetmeniz için nelerin değişmesi gerekebileceğinin bir haritasını çıkarmak için bu zamanı iyi kullanın.

3 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün arkadaş çevrenizle zaman geçirebilir, duygusal anlamda güvende hissedebilirsiniz sevgili oğlaklar. Eğitim, kısa seyahatler veya yakın çevrenizle alakalı konularda belirsizlikler yaşanabilir. Kendinize zaman ayırmak ve hoş vakit geçirmek için kimsenin desteğine ihtiyacınız yok.

3 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz ayrıca aşk konusunda şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi aşma konusunda yeterli cesarete sahip olsanız bile, geleneksel yapınızı bozmak istemiyorsunuz. Potansiyelinizin doğru değerlendirileceği ve takdir göreceği alanlara kaymalısınız. Ailenizle ilgili sürprizlere hazırlıklı olmalısınız.

3 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 46' 29" R
Ay
Başak
27° 36' 05"
Merkür
Boğa
03° 15' 36"
Venüs
Boğa
23° 05' 01"
Mars
Koç
13° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 58' 03"
Uranüs
Boğa
23° 23' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 10"
Lilith
Başak
25° 19' 37"
True Node
Koç
14° 55' 33"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>