Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dengelisin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, her açıdan daha mutlu ve huzurlu hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceksiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili bazı problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kontrollü olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız her şeyin bir anlamı olduğunu düşünebilirsiniz. Bugün düşüncelerinizi paylaşırken bu farkındalığı taşıdığınızı da hissetirmelisiniz. Bazen içinizden geçenlerin dışarıya etki etmenin tek çıkışı olabileceğini unutmayın.

30 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Oğlak burcu için finansal konularda dikkatli olman gerekebilir. Beklenmedik harcamalar ya da ekonomik sorunlarla karşılaşabilirsin. Önlem almak ve bütçeni dengelemek için biraz daha dikkatli olman gerekebilir. Aynı zamanda kararlarını verirken mantığını ön planda tutman faydalı olacaktır. Enerjini doğru yönlendirebilirsen, bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsin. Ufak tefek engeller sana zorluk çıkartsa da pes etme ve ilerlemeye devam et.

30 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ‘denge’ kelimesi senin için farklı bir önem taşıyacak. Gerek maddi gerekse manevi konularda ne az ne de çok demeye kararlısın. Bazı kişilere gönülden bağlı olman, istemsizce hayatlarına müdahale etmene neden olabilir. Çatışmaya engel olmak adına bazı davranışlarını düzenlemen gerekebilir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hassasiyetiniz artabilir. Kendinizi bir karamsarlığa sürüklemeden bunu aşmalısınız. Yaratıcı çalışmalar ya da iyi dostlarla kurulacak bir iletişim size destek olabilir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tam olarak bilemediğiniz konular yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ziyaretler ve görüşmeler ani şekilde değişebilir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızın daha verimli olabilmesi için düşüncelerinizi hep pozitif yönde tutmanız gerekmekte. Bu yolda daha da başarılı ve sürdürülebilir adımlar atabileceksiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatındaki bazı önemli konularda kendini eksik ve yetersiz hissedebilirsin. Ancak kendini bu kadar kötü yargılamamalı ve kendine karşı nazik olmalısın bugün. Bazı kararları almak için aceleci olmamalı ve daha sakin bir günü beklemelisin.

30 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün arayışlarınızdan veya ilişkilerinizden biraz daha anlam arıyorsunuz ve iyileşme veya ilerleme işaretlerini fark etmek heyecan verici ve motive edici olabilir. Aynı zamanda sezginize dokunmak için de mükemmel bir zaman. İşbirliği bugün her zamankinden daha doğal bir şekilde gerçekleşiyor. İnsanlarla birlikte ve onlar aracılığıyla daha huzurlu hissedebilirsiniz. Özellikle gün ilerledikçe biraz iç gözlem yapmak gerekiyor. Biraz duygusal tazelenme kazanmak için mükemmel bir zaman.

30 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balıktaki Mars’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Yönetici gezegeninizin konumu, bir takım işlerinizi çevrenizle halletmeniz gerektiğini söylüyor.

30 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yoğunsunuz sevgili oğlaklar. Yalnız kalmak, dinlenmek istiyorsunuz fakat sorumluluklarınız buna izin vermiyor. Sağlık sorunlarınızın tetikleneceği bir gün olabilir. Kendinizle vakit geçirin. Kendi sorumluluğunuzu alın.

30 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle problemlerinizde, anlayışlı davranmayı deneyin. Dostlarınızın önerileri, sıkıntılarınızdan kurtulmanızda etkili olacak. Bugünlerde ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. İstemeden de olsa dostlarınızı ihmal etmek, canınızı sıkabilir. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz, hakkınızı koruyun. Gayet sağlıklı ve dinç olduğunuz bir dönemdesiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 60" R
Ay
Balık
06° 07' 35" R
Merkür
Başak
12° 24' 58" R
Venüs
Terazi
22° 19' 24" R
Mars
Yengeç
07° 03' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 42" R
Satürn
Balık
15° 22' 16"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 38"
Lilith
Terazi
08° 47' 49"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>