Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sorunları Çözmek İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda bugün, iletişim ve anlayış önemli rol oynuyor. Partnerinizle duygusal bağınızı güçlendirmek için açık ve dürüst bir şekilde konuşmanız gerekiyor. Küçük anlaşmazlıklar büyüyebilir, bu yüzden sakin ve sabırlı olmanızda fayda var. Bekar Teraziler, yeni insanlarla tanışabilir ancak bugün aceleci olmamaya dikkat edin.

İş hayatınızda bugün, ekip çalışması ve işbirliği ön plana çıkıyor. İş arkadaşlarınızla uyumlu bir şekilde çalışarak projelerinizi ilerletebilirsiniz. Öte yandan, iletişimde dikkatli olmanız gereken bir gün. Sözleriniz yanlış anlaşılabilir, bu yüzden kendinizi net ve anlaşılır bir şekilde ifade etmeye çalışın.

Maddi konularda bugün, dikkatli ve planlı olmanız gerekiyor. Harcamalarınızı kontrol altında tutun ve bütçenizi aşmamaya özen gösterin. Beklenmedik gelir fırsatları karşınıza çıkabilir, ancak bu fırsatları iyi değerlendirmeniz ve riskleri göz önünde bulundurmanız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şanslı insanlarla tanışarak paranızı değerlendirme ve ilişkilerinizi güçlendirme fırsatına sahip olacaksınız. Resmi konularda daha akıcı bir süreç yaşarken, eğitim ve danışmanlık gibi sosyal platformları da takip etmek ilişkiler için önemli olacak. Duygusal konularda dikkatli olmalı ve karşı tarafın hassasiyetlerini anlamaya çalışarak ilişkilerinizi derinleştirmelisiniz.

18 Ekim 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çevrenizle iletişiminiz oldukça keyifli ve verimli olabilir. Kendinizi rahat ifade edebilir, başkalarının da fikirlerine kulak verebilirsiniz. Ekip çalışmalarında başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle proje veya organizasyon işleriyle ilgili daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Sevdiklerinizle paylaşacağınız keyifli anlar sizi rahatlatabilir. Enerjinizi pozitif ve yapıcı şekilde kullanmaya gayret edin. Ufak tefek sorunlar sizi hemen yıldırmasın, üzerinden atlayabilirsiniz.

18 Ekim 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanatla uğraşan bir Terazi burcuysan, yaratıcılığını ön plana çıkaracağın işlere imza atabilirsin. Akşam saatlerinde sevgilinden bir sürpriz gelebilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan gün içerisinde aklını geçmişle bozabilir, etrafına da sık sık geçmişe yönelik özlemlerini anlatabilirsin.

18 Ekim 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi sosyal kelebek olarak hissedebilirsiniz. Kendinizi rahatlatacak bir şeyler yapmak, hayatınıza yeni insanlar ve hobiler dahil etmek için iyi bir gün olabilir. Yaşamın zorluklarına, neşenizi ve yeteneklerinizi tazeleyerek kafa tutmanız daha kolay olacaktır. 

18 Ekim 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde riskli görünen işler, masraflar gündeme gelebilir. Parasal kaynaklarınızdaki değişkenlik kafanızı kurcalayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışmalar gündeminizi etkileyebilir. Organizasyonunu yaptığınız işlerden feragat etmek durumunda kalabilirsiniz.

18 Ekim 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerginliği derinlemesine hissedebilirsiniz. Kendinizi aşk konularından biraz uzaklaşmış ve partnerinizle olan süreci düşünmek isterken bulabilirsiniz.

18 Ekim 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel sorunlarınızı çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Amaçlarınız değişim gösterecek olsa da üzerine gidin ve çözümlemeye çalışın. Her şeyin istediğiniz gibi olması için zamana ihtiyacınız var. Aceleci davranmaktan vaz geçin.

18 Ekim 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugünkü Venüs-Plüton etkisi, odaklanmanıza yardımcı oluyor ve kişisel varlığınızı ve gücünüzü artırıyor. Kaynaklarınız ve yetenekleriniz hakkında yeni bir anlayış kazanıyorsunuz. Ne kadar güçlü hissederseniz, kalbinize ve gerçek arzularınıza o kadar yaklaşırsınız. Bugün strateji yapma yeteneğiniz ve gerektiğinde sessiz kalma beceriniz size en çok ödülü getirecek! Karakterinizin gücü parlıyor ve kendinizi geliştirme süreci devam ediyor. Evdeki işler veya eşyalarınızı ve değerli varlıklarınızı koruma faaliyetleri tatmin edici olabilir. Bu günlerde Güneş, burcunuzda transit yaparken, bağımsızlığınız ve kişisel ihtiyaçlarınız daha güçlü bir odak noktası haline geliyor. Bununla birlikte, bugünkü Dolunay, en iyi haliniz olabilmek için başkalarına ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Bu ay döngüsü, özellikle ilişkilerinizle ilgili duygularınızı genişletebilir ve bir mesele hakkında hislerinizi keşfedebilir veya hakkınızda gizli kalmış bir şey gün ışığına çıkabilir. Gömdüğünüz konular açığa çıkabilir, bu da farkındalık getirebilir, ya da birine karşı olan hisleriniz veya belirli bir ortaklıkla ilgili önemli bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Ancak yeni girişimler veya eylemler konusunda acele etmeyin. İlişki hedeflerinizin incelenmesi gerekebilir. Şu anda ilişkilerinize farklı yaklaşıyorsunuz, bu yüzden farklı sonuçlar bekleyebilirsiniz.

18 Ekim 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığının gücü üst seviyede. Ayrıca üst kalitede bir işin onaylanıyor çok yakında. Hem iyi bir takım oyuncususun hem de aynı zamanda liderliğe oynuyorsun. Bugün sessizce meditasyon yaparak rahatlayabilirsin. Özellikle bugün ruhsal öğretiler ile kendini keşfetme yolunda güzel adımlar atıyorsun. Parlak yeni fikirlerin var ve ilhamın bir durumdaki gerçekle alakalı sana yol gösteriyor, onu gör lütfen. Zorlu başlangıçlar yapabilirsin ama sonu senin için güzel bitiyor.

18 Ekim 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

18 Ekim 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi, finansal meseleler, sağlık ve özel hayatınızda ani gelişmeler yaşanabilir. Dengede kalmaya özen gösterirseniz her şey yoluna girecektir. Kendinize güvenin!

18 Ekim 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı biraz daha anlayışlı olmanız gereken bir gün. Gerçekten sizin sevginize, desteğinize ve anlayışınıza şiddetle ihtiyacı var. İşinizde sabırsız bir tutum içine girmeniz gerekmiyor. Sabırlı olmalısınız. Destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler var. Sizden borç isteyecek insanlardan uzak durmaya çalışın. Yemek yerken acele etmeniz, sindirim sisteminizi etkiliyor. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın.

18 Ekim 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 53' 11" R
Ay
Yengeç
11° 38' 12" R
Merkür
Akrep
14° 00' 51" R
Venüs
Yay
06° 02' 28" R
Mars
Yengeç
25° 15' 10" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 56" R
Satürn
Balık
13° 10' 40"
Uranüs
Boğa
26° 14' 52"
Neptün
Balık
27° 41' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Terazi
12° 47' 02"
True Node
Koç
06° 24' 22"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>