Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Özgür Olmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha etkin adımlar atmaya çalışmalısınız. Duygularınızı ifade ederken olumsuzluklara da takılı kalmamanız gerekiyor. İlişkiniz açısından gerekli olan adımları atmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. İşlerinize verecek olduğunuz önemin belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Tedbiri elden bırakmamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumayı başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel eğilimleriniz konusunda daha dengeli olmaya çalışmalısınız. Uyumu yakalama arzunuz ve isteğiniz oldukça yüksek ancak bu konuda biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

24 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün ilişkilerinizde denge ve uyum arayışında olabilirsiniz. Partnerinizle iletişiminizi güçlendirmek için zaman ayırmalısınız. Ayrıca yaratıcı projeler veya hobilerle ilgilenmek size iyi gelebilir.

24 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Terazi burcuysanız, partnerinizle bazı konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sizden borç para isteyen bir yakınıza yardım edip etmeme konusunda kararsız kalabilirsiniz. İlişkisi olan bir Terazi burcuysanız partnerinizin baskıları özellikle bu aralar sizi bunaltabilir. Özgürlüğünüzden taviz vermek istemeyen tarafınız keskin konuşmalar yapmanıza neden olacak.

24 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yakın bulduğunuz kişilerin gerçek duygularından emin olmalısınız. Bir yanlış anlaşılmanın, yanılgının kurbanı olmak sizi ilerleyen zamanlardaki ilişkilerde tedirgin hale getirebilir. Bugün yapacağınız konuşmalarda kendi haklarınızı da gözetmenizde fayda var.

24 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapılması gereken iler ve zaman alan uğraşlar var. Biriken konular ve verimli olmanız gereken önemli detaylar sizi yorabilir. Neyse ki beraber çalıştığınız kişilerle ortak hareket etme imkânı bulacaksınız. Organize olunması gereken diğer konularda ise unutkanlıklar söz konusu. Kişisel disiplininiz, değişik teknikler kullanarak ilerleme şansı yaratmalısınız.

24 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözlerinizin değer gördüğünü hissedeceğiniz etrafınızdakileri aydınlatacağınız bir gündesiniz. Başkalarını motive ederken kendi yapabilirliklerinizi de keşfedebilirsiniz.

24 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için daha istekli olacaksın. Yeni yeteneklerini keşfedip bunları geliştirmeye çalışmak karşına daha fazla fırsatın çıkmasını sağlayacak. Bu fırsatları değerlendirmek için meşgul olman normal.

24 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugünve para konularında yine bazı mükemmel etkilerle karşı karşıyasınız. Pratik önceliklerinizi doğru bir şekilde belirlemeye odaklanmak son derece faydalı olabilir. Daha fazla kazanmanın veya yaptığınız işten keyif almanın yeni yollarını keşfediyor olabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza veya bir duruma ilişkin yeni bilgiler özellikle yararlı olabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek daha kolay geliyor ve daha iyi planlar yapmanıza olanak tanıdığı için gerçekçi bir bakış açısı benimseme eğilimindesiniz. Bir kariyer veya para kazanma projesi üzerinde çalışmak veya pratik bir hedefe ulaşmaya yönelik adımlar atmak için özellikle iyi bir zaman.

24 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Bu durum sizde farklı duygular oluşturuyor.

24 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

24 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çalışma hayatı veya sağlıkla ilgili konularda maddi kaynaklarınızı geliştirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Size harika bir gün dilerim.

24 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili düşünceleriniz giderek berraklaşıyor. Daha kararlı ve sakin bir tutum içine girecek, içinde bulunduğunuz durumu yeniden gözden geçireceksiniz. Mesleğinizde planlı davranmamak zaman, zaman başınıza işler açabiliyor. Yolun yarısındayken pes etme durumunda kalmamak için, ufak adımlarla hedefinize ulaşmaya çalışın. Dengelemeye çalıştığınız maddi durumunuz fedakarlıklar bekliyor. Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var.

24 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>