Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Giderek yoluna giren bir ilişkinin içindesiniz. O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir.

İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin yaşıyorsunuz. İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Her zaman sizi alttan alan birileri oluyor karşınızda.

Parayla ilişkiniz yok gibi. Olunca herkesle paylaşıyor ve düşünmeden harcıyorsunuz, olmayınca da problem etmiyorsunuz. Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz.

Bazı yakınlarınızın sorunlarına samimiyetle eğilmeniz, daha çok sorun üretmelerine neden olabilir. Kendi sorunlarının çözümünde onların önünü açmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle çok barış halinde olduğunuz bir özelliğiniz, bugünlerde küskünlüklere neden olabilir. Sağlık konularında bazı yüklü harcamalar söz konusu olabilir. Arkadaş çevrenizle yaşadığınız sosyallik zamanınızın çoğunu alıyor. Sizi ihmalkar bulan başka bir çevre daha var. Onlarla yeterince ilgilenmediğiniz, onları arayıp sormadığınız düşünülüyor.

24 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay Akrep burcunda hareket ediyor. Sizlerin düşük enerjili bir günü olsa da aksine çoğunuz kendini enerjik hissedebilir. Ay, öyle güzel kontaklar kuruyor ki bugün olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür-Neptün kavuşumunun yaşandığı gün içerisinde sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Şifa bulabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Saatler geceye ilerlerken Ay, Mars ile olan karşıtlığını kesinleştiriyor. Özellikle geçmişinizdeki bir meseleyle ilgili gerginlikler hissedebilirsiniz. Rüyalarınız çıkabilir. Sevgiler, Astromeri

24 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz harcamalara dikkat!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Zamanını çok iyi kullanman gerektiğini biliyorsun. Her şey hızla akıp giderken, nerede durduğun, neler yaptığın önemli olacak. Bununla birlikte ilerlemene engel olan konuları hayatından çıkarma kararı alacaksın. Evli ve çocukları olan bir Terazi burcuysan ailecek sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. En az çocukların kadar eğleneceğin bu etkinlik kendini iyi hissetmeni sağlayacak. Sürekli ayrılıp barıştığın bir ilişkinin içindeysen, daha fazla katlanamayarak ilişkini sonlandırmak isteyebilirsin. Yakın bir arkadaşının bulunduğun şehre geldiğini öğrenebilir ve buluşma planları yapabilirsin. Gereksiz harcamalara dikkat etmelisin.

24 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizde gerçekleşen bazı dedikodular sizi istemediğiniz konuşmalara itebilir. Kendinizi savunmak zorunda kalırken dengeleri iyi korumalısınız.

24 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapacaksanız biraz daha tutumlu olmaya bakın. Elinizdekileri değerlendirmek için sakin düşünmeye bakmalısınız.

24 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlıkları gibi konularda geri sayabilirsiniz, romantik açıdan gelecek vaad eden günlere girdiniz ama diğer konuları göz önünde bulundurun.

24 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok keyif alacağınız hareketli bir Pazar günü sizleri bekliyor. Bir kere çok güzelsiniz. Siz fark etseniz de etmesiniz de insanları sizi ve güzel enerjinizi fark ediyorlar. Romantik konularda biraz hayal kırıklığına uğramış, kendi kendinizi kandırmış olabilirsiniz. Olmasını istediğinizi hedeften çıkartın. O size eninde sonunda gelecek. Bu arada elinizdeki fırsatlarla ilgilenebilirsiniz.

24 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konuların ön planda olduğu bir gün, kaynaklarınızı ve sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Harcamalar, alışverişler gündeme gelebilir. Kendinize güvenmeli, değerinizi bilmelisiniz.

24 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Akrep burcunda seyahat ederken, uzun zamandır sürdürdüğünüz bir projeyi tamamlayıp paranızı tahsil edebilirsiniz. Miras ve devir konularıyla ilgili beklediğiniz gelişmeler gündeme gelir. İç sesinize kulak vererek yeteneklerinizi ortaya çıkartın. Enerji çalışmaları, kişisel gelişim eğitimleri için harika bir dönem.

24 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda yaşadıklarınız, sinirlerinizin bir parça gerilmesi sonucunu doğurabilirler. Bu gerginliği atmak için alışveriş merkezine doğru yola çıkabilirsiniz. Para harcarken dürtülerinizi susturmaya çalışmazsanız, boş bir cüzdanla geri gelebilirsiniz.

24 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 45" R
Ay
Boğa
10° 53' 11" R
Merkür
Başak
20° 19' 53" R
Venüs
Terazi
27° 33' 58" R
Mars
Yengeç
09° 29' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 35"
Satürn
Balık
15° 03' 07"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 20"
Lilith
Terazi
09° 16' 23"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>