Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanın desteği sayesinde günün beklediğinden daha iyi geçebilir. Onunla beraber dışarıya karşı takınacağın tavır ilişkinin geleceği konusunda daha emin adımlar atmana yardımcı olacak.

İş yaşamınızda mütevazi olduğunuz söylenemez. İddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız, bu beklentilerinizin bir kısmının gerçekleşmesine yardımcı olacak.

Vereceğin tepkileri iyice tartmakta yarar var. Yanlış anlaşılmalardan uzak durmak işlerinin daha iyi ilerlemesini sağlayacak. İletişimde daha net bir tavır belirlemek işlerinin daha iyi ilerlemesini sağlayabilir.

Vereceğin tepkileri kontrol etmek için meditasyonu deneyebilirsin. Spor ve egzersiz yardımıyla deşarj olmak daha mümkün olacak. Bu sayede etrafındakilerle daha iyi ilişkiler içine girebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha hareketli olmak isteyebilirsin. Etrafında yaşanacak olaylar seni istemesen dahi yorabilir. Arkadaşlarından yardım almak bu durumu daha az kayıpla atlatmana yardımcı olacak.

26 Eylül 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, uzun zamandır hayatınızın değişmeye başladığı bir dönemin içindesiniz ve bugün özellikle bu değişimin etkilerini somut bir şekilde göreceksiniz. Enerjiniz, coşkunuz ve heyecanınız yüksek. Bu nedenle adımlarınızı bir kez daha gözden geçirerek açmanız yararlı olur.

26 Eylül 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk dakikalarında burcunda Yeniay yaşanacak. Yeniay, maddi konuları daha fazla gündeme getirecek. Eğer beklediğin bir ödeme varsa, bugün gerçekleşmesi mümkün. Durağan giden sosyal hayatının hareketlenmeye başladığını hissedeceksin.

26 Eylül 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda bazı düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Size göre yolunda gitmeyen ya da yeterli olmayan hususlarda bir özeleştiri yapmanız gerekebilir. Doğru zamanda doğru tepkiyi vermek, size finalde doğru sonucu da getirecektir.

26 Eylül 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün toplum önünde göz önüne çıkmanızı gerektiren koşullarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle kariyer hayatınızı yeniden yapılandırdığınız bu dönem kendi ihtiyaçlarınız geri planda kalabilir. Yapılması gereken ve tamamlanması zorunlu işler açısından sizi bağlayan durumlar söz konusu. Daha esnek olmak, üstlerle ilişkileri dengede tutmak yararınıza olabilir. Sosyal alandaki organizasyonlarda sorumluluklarınız artıyor.

26 Eylül 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizden geçecek niyetleri gerçekleştirmek için kendinize zaman tanıyın. Sonuca değil sürecin vereceği zevke odaklanmak sizi gerçekten başarılı...

26 Eylül 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünün havası sosyalleşmeye çok uygun olabilir. Bazen fazlaca inzivaya çekilebiliyorsunuz, dolayısıyla biraz dışarı çıkıp kendinizi göstermek size iyi gelecektir. Öğle yemeğine komşularınızı davet edin ya da uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirin. Varlığından keyif aldığınız kişilerden destek alma ihtiyacınız ön plana çıkacak. Bırakın size değer veren insanlar sizi kanatları altına alarak iyileştirsin.

26 Eylül 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün üzerinize düşeni yapmaya hazırsınız ve isteklisiniz, ancak onların katkılarına açık olsanız da olmasanız da birileri planlarınızı değiştirebilir. Siz kendi adınıza nereye gittiğinizi biliyorsunuz, ancak size inanmayan insanlar iyi niyetli olsalar bile bu konuda yetersiz olduğunuzu düşünebilir. Gerçekten yapıcı eleştiri sunmayan birine kulaklarınızı kapatırsanız daha mutlu olacaksınız.

26 Eylül 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her an gelişen fırsatlar karşısında, kendiniz daha iyi yönlendirebiliyorsunuz. Fiziksel özelliklerinizi, maddesel kazançlarınızla destekleyeceğiniz bir gün. İş yaşantınızla ilgili bazı konular gündemde.

26 Eylül 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

26 Eylül 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; haftaya yeni ay enerjisiyle başlıyoruz. Fiziksel değişim, imaj değişikliği yapabilirsiniz. Gayet de güzel olacaktır ama partner ya da ortağın istekleri bu süreçte sizi yorabilir, çok abartabilirler. Merkür retroyu da unutmadan önceden planladıklarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca ev ya da ailenizle ilgili de kalıcı kararlar alabilirsiniz. Hayatınızın her alanından şans sizinle olacak ve güzel gelişmeler sizi bekliyor olacak. Bekarsanız hiç beklemediğiniz kişilerin itiraflarıyla karşılaşabilirsiniz.

26 Eylül 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok hoş olduğu halde yaşadığınız ilişkinin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Aklınızdan hala çıkartamadığınız birisi var gibi. Çevrenizdekiler her şeyin yolunda olduğunu sanıyor. Bugün sezgilerinize güvenebilir, işinizle ilgili yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Girişimde bulunmasanız bile geleceğe yönelik programlar tasarlayabilir ve harekete geçmek için gereken çalışmayı yapabilirsiniz. Ödemelerle ilgili çıkacak sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın.

26 Eylül 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 26' 04" R
Ay
Boğa
07° 34' 35" R
Merkür
Akrep
07° 08' 57" R
Venüs
Yay
00° 37' 53" R
Mars
Yengeç
23° 18' 11" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 03" R
Satürn
Balık
13° 22' 13"
Uranüs
Boğa
26° 24' 15"
Neptün
Balık
27° 47' 42"
Plüton
Oğlak
29° 39' 05"
Chiron
Koç
21° 02' 49"
Lilith
Terazi
12° 17' 15"
True Node
Koç
06° 35' 41"
Son Güncelleme : 18/10/2024 11:00

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>