Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda canınızı sıkan olaylar üzerinde bugün düşünmeye fırsat bulacak ve yeni çözümler geliştirebileceksiniz. Ancak bu konularda aceleci davranmaktan kaçınmalı ve soğukkanlı davranmalısınız.

Bugün isteklerinizi ertelemek ve işinize odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. Yoğun ve yorucu bir günün ardından önümüzdeki günlerde özel hayatınıza zaman ayırabileceksiniz.

Parasal konularda durgun bir gün geçireceksiniz ve zaman zaman sıkıntılı anlar da yaşayabileceksiniz. Kendinize yeni parasal kaynaklar arama yoluna gidebilirsiniz.

Ailenizin bir üyesi bugün ciddi bir rahatsızlık geçirebilir ve siz onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu yüzden bazı özel işleriniz aksayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile ortamınızda beklenmedik gelişmeler olacak, yeni sorunlar akşama kadar sizi meşgul edebilir. Çevrenizdeki kulağınıza gelecek konuşmalar, çeşitli kuruntulara kapılmanıza yol açacak. Çok sevdiğiniz bir insanın sağlık sorunları da sizi üzmeye devam ediyor. Ama yakın zamanda gelecek iyi haberler sizi mutlu edecek.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 03:51 Ay-Satürn görünümünde, şartlar bizi olgun hareket etmeye, çevremizle aramızdaki sınırın farkına varmaya çağırıyor. Fiziksel anlamda sağlığımıza özen göstereceğiz. Saat 03:57 Güneş-Mars kavuşumu, hedef belirlemenin ve onun üzerine azimle, kararlılıkla gitmenin, başaracağınıza dair kendinize inanmanın işaretçisidir. Plan ve projelere adım atılabilir. Bitmiş işler yürürlüğe konur. Gelen teklifler değerlendirilir. Bir hamle ve kalkınma yönünde etkin bir görünümdür. Kişiye cesaret kazandırır. Sosyal hayatı canlandırır, aktif ederek kişinin başkaları tarafından takdir görmesini sağlayıcıdır. Harekete geçmektir, inanmaktır, hızla yol almaktır. Yapılan tercihlerin sonuçlarını almaktır. Yeni insanlar tanımak, yeniliklerle karşılaşmaktır. Gurur ve onur duyacağınız işlere imza atmaktır. Saat 09:30-18:37 arasındaki Ay boşluk etkisinde, birçok mesele üzerinde çelişkili düşünebiliriz. Öyle mi, yoksa böyle mi, şu yanlış, belki de doğrudur diyerek endişe duyabiliriz. Onayladığımız bir şeyden vazgeçebilir, bir başka doğrultuda karar verebiliriz. Ancak boşluk zamanlarında acil karar vermek veya karar değiştirmek yerine, olan duruma şöyle bir bakmak faydalıdır. Saat 14:31 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, yolculuklar ve özel ilişkiler anlamında gayet yararlı olup, ilerisi adına gelişim yönünde destekleyicidir. Tanışmak, karşılaşmak, buluşmak ve mutlu olmaktır. Kişinin gelir geçer beraberlik yerine kalıcı olanı tercih etmesidir. Sorunların çözülmesi ve moralinizin yükselmesidir. Saat 18:37 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, nezaket ve uyumluluk arzunuzu işaret ediyor. Çevrenizle iletişimde bulunmak, bağlantıda kalmak, hoş bir gün geçirmek arzumuz yoğun. Kişiliğiniz, fiziksel görünümünüzle etrafınızdaki insanların dikkatini çekebilirsiniz. Huzurunuz kaçsın istemediğiniz için, genel olarak pozitif düşünebilen, ortamı germeyen kişilerle bir arada olmayı tercih edebilirsiniz. Günün güzellikleri sizlerle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

27 Temmuz 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İstikrar gereken konularda adımlar atabilirsin. Kariyerini ilgilendiren durumlar için tedbir alman gerek.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz duygusal yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.Sezgilerinize güvenmeniz gereken bir gün.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi zorlayan olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni başladığınız konularda sorumluluklarınız artabilir. İlerleme kaydetmek için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde kadınlardan alacağınız destekler var. Yön vermek istediğiniz konular için uygun bir gündesiniz. İlgilendiğiniz konuları inşa etmek isteyebilirsiniz.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Örtünme... Artık geçmişinizde yaşadığınız birtakım olumsuz enerjileri dağıtmaya başlayın. Fazla düşünmeniz sizlere yarar yerine zarar verebilir görünüyor.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Temmuz 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir aradayken enerjinizi iyi kontrol edin. Onları yönlendirmekten kaçınmayacak, göreceğiniz karşılıklara kolay tepki vereceksiniz. Önemli organizasyon işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerji dolu bir gündeyiz. Bol spor yaparak, yürüyüşe çıkarak ve zumba gibi hareketli etkinliklere katılarak günü değerlendirmekte fayda var. Aksi takdirde arkadaşlarınızla diyalog sıkıntısı çekerek kendinizi öfkeli hissedersiniz. Sosyal dünyadaki gergin ortamlara müdahil olmamaya özen gösterin.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

27 Temmuz 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>