Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Şüphelerinin Peşine Gidiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, olası tesadüflerin sizi fazlasıyla mutlu etme ihtimali var. Sürpriz gelişmelere hazırlı olmalısınız. İçten içe yoğun duygular hissetmeye başlıyorsunuz. Ayrıca, bazılarınız için de geçmişe yönelik hisler tekrardan gündeme gelebilir. Söz konusu aşk ve ilişki hayatınız olduğunda olgunluk göstermelisiniz.

Mesleki açıdan yoğunluk içerisine giriyorsunuz. İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızın açılmaması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Düşündüklerinizi gerçekleştirme konusunda kararlılık ortaya koymalısınız. Geçmişte yaşanan sorunlar da tekrardan gündeme gelebilir. Biraz dikkatli olmalısınız.

Söz konusu maddi durumunuz olduğunda dengeleri lehinize çevirmek adına ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Gelir ve gider arasında tutarsızlık yaşandığı sürece içten içe rahatsızlık hissedebilirsiniz. Ayrıca, finansal olarak yeni girişimler de gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerinizi bitirmek adına iyi bir gündesiniz. Bugün sorumluluklarınızı yerine getirmenin yanısıra gün içinde kendinize zaman ayırmak için de bir plan yapmalısınız. Açık hava yürüyüşleri, su sporları, meditasyon, yoga gibi seçenekler esnemenize, fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi toparlamanıza yardımcı olabilir.

3 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha dengeli ve adil olmaya çalışmalısınız. Karşınızdaki kişilerle anlaşmazlıkları çözmek ve uyum içinde hareket etmek için iletişim becerilerinizi kullanmalısınız. Ayrıca, bugün özellikle karar verme süreçlerinde daha dikkatli olmalı ve aceleci davranmamalısınız. Kendinize zaman tanıyarak doğru kararları vermek için içsel denge ve uyumu yakalamaya çalışın.

3 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişten gelen meseleleri olgunlukla karşılayacaksın. Artık daha bilinçli hareket etmek istiyorsun. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin kariyeriyle ilgili beklenmedik aksiyonlar gerçekleşebilir. Yakın bir arkadaşının senden sakladığı birtakım detaylardan şüphelenebilirsin. Aranızdaki güven duygusunu sorgulayacaksın.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi geliştirdiğiniz konuları günlük hayatınızda kullanmak size avantaj sağlayabilir. Girdiğiniz ortamlarda kendinize çekeceğiniz kişileri de bu sayede belirleyebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve görüşmeler yapmak adına iyi bir gün olabilir. 

3 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu durum sizi biraz yorabilir. Kendi özel hayatınızdan feragat etmeniz gerekebilir. Doğru organizasyonlarla bu durumu sakince çözebilirsiniz. Akşam saatinde programlarınızdaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir.

3 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün amacınıza uymayan ve nezaketini koruyamayan kişilere karşı tavrınızı net tutmanızda sakınca yok, burada asıl denge kişiye muamelede.

3 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Toprakla daha fazla uğraşmak ve toprağa daha fazla basmak kendini çok daha iyi hissettirebilir. Bitki yetiştirmek ve doğa ile daha fazla içli dışlı olmak zihnini boşaltmak için güzel bir enerji katacak sana. Bugün çevreni güzelleştirmek ve kafanı boşaltmak isteyebilirsin.

3 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün hayatınızda daha fazla düzen arzuluyorsunuz. Düzensizlik ve dengesizlik bugün ruh halinizi her zamankinden daha fazla bozuyor ve kendinizi işleri düzeltmekle meşgul ediyorsunuz. Hayatınızda normalde gözden kaçırdığınız ancak ekstra özen gerektiren alanlara gereken zamanı ayırmak için iyi bir zaman. Ayrıca zorluklar ve korkular geçici olarak gözünüzde büyüyebilir. İlerleyen zamanlarda baskılar azalacak ve aslında, bu şeylere daha iyi bir bakış açısı kazandıracak kadar özgür olduğunuz bir noktaya geleceksiniz. Bu şekilde, korkunun sizi nelerden mahrum ettiğini daha net bir şekilde görebilirsiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili teraziler,hayatınızda çözemediğiniz konuların ısrarla üzerine gitmeyin, çözüm ararken aklınıza gelmeyen ve farkında olmadığınız konular yüzünden yanlış karar verebilirsiniz. İnsanları kendi haline bırakın, gözlemleyin. Zamanla her şey netleşecektir.

3 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik uğraşlarınızla ilgilenebilirsiniz ancak duygularınız inişli-çıkışlı olabilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu, evle ilgili yapmanız gereken bazı işleri gündeme getiriyor. Çevrenizde sizinle aynı fikirde olan kişilere yaklaşım tarzınız daha esnek oluyor. Bugün, sizden yaşlı kişilerin etkisinde kalacak ve onlarla çalışmak isteyeceksiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>