Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Umutlusun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda sizi memnun edebilecek gelişmeler gündeme gelebilir. Her şeyi oluruna bırakmak yerine uğraş vermek istiyorsunuz. İlişkinizden yana yüzünüzün gülebileceği bir gündesiniz. Hata yapmayacak olmanız da önemli.

Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket etmeli ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Bilinçli ve kontrollü olmayı başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Mücadele ettiğiniz sürece istediklerinize ulaşabileceksiniz.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Olumsuzlukları tamamen geride bırakabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya odaklanmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görüşme ve iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Yapmak istediğiniz hiçbir şeyin kolay yolunu bulamadığınızda bundan vazgeçmemelisiniz. Trafik kurallarına uyum sağlamak, sözlü ve fiziki kazalardan korunmanıza yardımcı olacaktır.

31 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Terazi burcu insanları için iletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda daha cesur ve kararlı olabilirsiniz. Özellikleortamında ya da sosyal çevrenizde fikirlerinizi açıkça paylaşmak ve etkili bir şekilde iletişim kurmak faydalı olacaktır. Farklı bakış açılarına daha açık olmak ve işbirliğine önem vermek bugün sizin için olumlu sonuçlar doğurabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

31 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, küçülen fazda. Artık güzel bir şeyler olsun diyorsan bugün alacağın haberler seni fazlasıyla umutlandıracak. Eğerarayışı içinde olan bir Terazi burcuysan başvuru yaptığın yerde çalışan bir tanıdığından gelişmelerin olumlu olduğuna dair haberler alabilirsin. Bazı konuların tekrar gün yüzüne çıkmasıyla çevrendeki kötü konuşmalara şahit olacak ve kimlerin dost ve düşman olduklarını anlamaya başlayacaksın.

31 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir aldığınız kişilerin güvenilirliğini anlamak için verdikleri önerilere ve hayat biçimlerine bakabilirsiniz. Bir farklılık sezdiğinizde ya da sizi kendilerine benzetmeye çalıştıklarını gördüğünüzde buna müdahale etmelisiniz. Bedeninizin, kalbinizin ve hayatınızın gidişatı sadece size özeldir ve bununla ilgili kararları bu özeli düşünerek almalısınız.

31 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler ya da ziyaretler ve yakın çevrenizde olup bitenler sizi daha fazla meşgul ediyor. Kardeşlerle ilgili konulara dikkat çekebilir.

31 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hemen harcamaya yönelmek yerine dikkatli ve akılcı bir tutum sergileyin ayrıca işinizde daha olgun davranmanız gereken durumlar olabilir.

31 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir konuşmadığın bir dostunla tekrar iletişime geçmek seni çok daha iyi hissettirecek. Bu arkadaşınla geçen zamanı konuşmak ve aranızdaki dostluğu tekrar canlandırmak, hem bugün için hem de ilerisi için daha sağlıklı ve güzel bir arkadaşlığa sahip olmanı sağlayabilir.

31 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, kişisel ufkunuzu geliştirme, büyütme ve genişletme arzusu bugün güçlü. Ayrıca kendinizi duygusal olarak açmaya mecbur hissedebilirsiniz. Paylaşmak fayda sağlayabilir ve bir ilişkide şefkatli bir jest veya hassas bir dokunuşun genişletilmesi, aradaki bağı büyük ölçüde geliştirebilir. Başkalarına olumlu ve açık bir şekilde yaklaşmak mutlu tepkiler doğurabilir. Bağlantı kurmak, çalışmak ve bilgi toplamak için iyi durumdasınız ve benzersiz fikirleriniz daha net bir şekilde ortaya çıkıyor. Bugün, rutininizi değiştirmek oldukça faydalı olabilir.

31 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Gözler üzerinizde.

31 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu sıralar dışarıya doğru patlama eğiliminde olduğundan, bunun yerine enerjinizi içinize yönlendirmeyi deneyin. Öfke krizlerinden, sözlü saldırılardan veya fiziksel şiddete bile varabilecek kavgalardan mümkün olduğunca kaçının, çünkü bunların size hiçbir faydası olmayacak. Gücünüzü içinize doğru yönlendirmeyi başarabilirseniz, kişisel gelişiminizde ve anlayışınızda ileriye doğru büyük bir adım atabileceksiniz.

31 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili konular ön plana çıkabilir ayrıca partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki ilişkiyi dengelemeye bakın; kendinizi yalnızca bir ilişkiye kilitleyip hayatınızda önemli yerleri olabilecek diğer ilişkileri unutmayınız. İşinizle ilgili önünüzde birçok fırsat var. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları iyi şekilde değerlendireceksiniz. Böylece yeni olanaklar yakalamanız mümkün. Bugünlerde iyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

31 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 24" R
Ay
Balık
06° 13' 50" R
Merkür
Başak
12° 25' 43" R
Venüs
Terazi
22° 19' 55" R
Mars
Yengeç
07° 03' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 44" R
Satürn
Balık
15° 22' 14"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 37"
Lilith
Terazi
08° 47' 52"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>