Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tahammülün Tükeniyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözüme kavuşturma şansınız var. Birlikteliği olmayanların da etkin adımlar atma şansı var. Daha bilinçli adımlar atacaksınız.

Daha önemli adımlar atacaksınız. Zekanızdan net olarak yarar sağlayabilecek olmanız da önemli. Dengeleri lehinize çevirme konusunda oldukça başarılısınız. Kontrolü elinizde bulundurabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelebileceksiniz. Gelir ve gider arasında denge kurmayı başardığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Daha bilinçli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızın karmaşasını azaltmak için evinizle ilgilenebilirsiniz. Hayatınızda fiziksel ve çevresel konuları yoluna koymak, içinizde de bunu yapmanıza yardımcı olabilir. Kendi ihtiyaçlarınıza yönelik daha iyi bir anlayış geliştirebilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal konularda daha dengeli olmanız gerekebilir. İlişkilerinizde iletişime ve anlayışa önem vermeniz, sorunları daha kolay çözmenizi sağlayacaktır. Ayrıca, içinde bulunduğunuz durumu objektif bir şekilde değerlendirmeniz ve gerektiğinde esnek olmanız faydalı olacaktır. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi sağlayabilirsiniz. Hayatınıza olumlu bir bakış açısıyla devam etmelisiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda çalıştığın yapıda yaşadığın olumsuzluklar seni kendi işini kurmaya itebilir. Daha fazla patrondan daha çok patroncu olanlara tahammül edemeyeceksin. İlişkisi olan Yay burcuysan, partnerinle kısa bir tatile çıkmaya karar verebilirsiniz. Baş başa daha fazla vakit geçirmeye özen göstereceksiniz

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili belirsizlikler netlik kazanabilir, yenifırsatları ve terfi konularında şanslı bir haftaya girebilirsiniz. Bugün itibariyleyoğunluğunuz artırabilir, ancak önceki ve yeni sorumluluklarınızı gözden geçirme fırsatı da bulabilirsiniz. Bunu avantaja dönüştürerek daha etkin, kesin ve kalıcı çözümlerle çalışabilir, stresi yenebilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan konular sizi zorlayabilir. Bilemediğiniz konulardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda hassas olduğunuz konular sizi zihinsel olarak yorabilir. İşlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Eğitim konularında yardım alabilirsiniz. Konsantrasyonunuzu sorumlu olduğunuz işlere yönlendirebilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirecek güç ve motivasyonu kendinizde bulabilirsiniz. Kendinizi motive edebileceksiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadığınız bazı tecrübeleri sizde bıraktığı izlerle hatırlamaktan yorulduğunuzu fark etmelisiniz. Geçmişe sünger çekmekten korktuğunuzda yeni adımlar atmanız zorlaşacaktır. Bugün bu zorluğun üstesinden gelebilmek için kendinizi, yaşadıklarınızı ve buna sebep olan diğerleri kişileri affetmeyi seçin; hayat uzun değil ama isterseniz iyi anlamda derinleştirebilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün muhtemelen otorite figürü olarak gördüğünüz biriyle ilişkileri yumuşatmak için sizi iyi bir konuma getiriyor, sevgili Yay. İnsanlara kurduğunuz empati ve işbirliğinizin getirisi çok. Gün, özellikle insanların gözündeki imajınızı ve iyi görünme çabalarınızı destekliyor. Daha da önemlisi yaptığınız şeyden, hedefler koymaktan ve sorumluluklarınızı üstlenmekten veya yerine getirmekten daha fazla zevk alabilirsiniz. Yaratıcı uğraşlarınızın başarısında veya memnuniyetinde bir artış olabilir. Bu dönem, ödüller ve ilişki durumunda değişiklikler olabilir. Dikkatinizi kendinizi güvende, rahat ve desteklenmiş hissettiren şeylere çevirdiğinizde, ilerlemek için daha fazla motivasyon kazanırsınız. İyileşmenize, rahatlamanıza ve gevşemenize yardımcı olan aktiviteler çekici olabilir ancak aynı zamanda üretken olmakla da ilgileniyorsunuz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı, hareketli bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Fazla çalışıyorsunuz; elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken, yardım alabilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün duygusal olarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hastane, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin yapıcı davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Bugün Ay'ın konumu size disiplinli davranmanızı tavsiye ediyor. Kararlı davranmanız gereken olayların size sunacağı avantajları görecek ve davranışlarınızı daha iyi yönlendireceksiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 49' 11" R
Ay
Yengeç
23° 55' 08" R
Merkür
Akrep
15° 25' 34" R
Venüs
Yay
07° 10' 19" R
Mars
Yengeç
25° 38' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 19" R
Satürn
Balık
13° 08' 29"
Uranüs
Boğa
26° 12' 50"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 06"
Lilith
Terazi
12° 53' 16"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>