Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günlerde ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Hami gibi davranmayı yeterli görüyorsunuz. Sorunları olduğu açık, ama sizin tek işiniz onun sorunlarını çözmek, onu teselli etmek olmamalı.

Yakında yeni birteklifi daha alabilirsiniz. Bu birdeğişikliği değil, ek birönerisi olabilir. İş yaşamınızdaki yükselişi sürdürüyorsunuz. İş yaşantınız sizden tatminkar, fakat sizin için aynı şeyi söylemek oldukça zor.

Yapmaya hazırlandığınız yüklü harcama sizi fazla korkutmuyor. Karşılığında tutkuyla istediğiniz şeyi elde edeceksiniz. Yatırım konularında bazı gelişmeleri beklemeniz gerekiyor.

Verdiğinizin karşılığını her zaman alamayacağınızı fark etmelisiniz. İnsanlarla ilişkileriniz hayal kırıklıklarına çok açık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde yapacağınız bir program, ancak akşama doğru gerçekleşecek. Yakınlarınızdan biriyle ilgili sevindirici bir haber alabilirsiniz. Çevrenizde birbirinden farklı pek çok insan var. Hepsiyle iyi ilişkiler içindesiniz. Ama bu farklı kişileri bir araya getirme ısrarcılığınız olumlu karşılanmıyor. İnsanların kendi seçimlerine razı olmak durumundasınız.

13 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk hayatınızın ön planda olduğu bir güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde biraz gergin bir enerji var. Partnerinizle iletişim kurarken kelimelerinizi özenle seçin. Çocuğunuz da bugün aksi bir günde olabilir. Jüpiter ve Neptün açısının devreye girdiği akşam saatleri kendinizi karamsar hissedebilirsiniz. Hayattaki şansınızın az olduğunu, istediğiniz gelişmeleri yaşayamayacağınızı düşünebilirsiniz. Bu geçici bir zaman dilimi, Jüpiter'in sizde olduğunu unutmayın. Sevgiler, Astromeri

13 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Tarafsız kalmak istiyorsun!Bugün ani kararlar alman an meselesi! Ay?ın konumu hırslarını ön plana çıkarırken düşünmeden adım atman uzun vadede zor durumda kalmana neden olabilir. Hatta fikir ayrılığına düştüğün için çok önemli bir ortaklaşa projeyi dahi bitirmen mümkün. İlişkisi olan bir Yay burcuysan konuşmalarına bu gün daha çok dikkat etmeni öneririm. Evli bir Yay burcuysan eşinin vereceği müjdeli haberi herkesle paylaşmak isteyeceksin. Bazı konularda derin düşüncelere dalıyorsun. Tarafsız olmak istediğin aile konular ister istemez önüne geliyor. Kardeşler hakkında bazı düzenlemeler gündeme gelebilir. Aile içinde ayrılık ya da boşanma gibi süreçler psikolojik olarak seni sarsabilir. Günü biraz daha kendi merkezinde geçirmeni öneririm.

13 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde sürprizli ve romantik bir gün yaşayabilirsiniz. Finansal konularda bazı sıkıntı ve gecikmeler olsa da aşk yüzünüzü güldürebilir.

13 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha heyecanlı olabilirsiniz. Bugün yaratıcı uğraşlara zaman ayırmaya bakın. Kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz güzel ve eğlenceli olabilecek zamanlar var.

13 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Değişim... Kendinizi birçok konuda sorgulayacağınıza olayları akışına bırakın. Aksi halde üzülen taraf olabilirsiniz. Şansınız çok açık.

13 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay burçlarının uzaklaşma, tatil yapma ve dinlenme istekleri bugün de devam ediyor. Pazar günü olmasının hüznünü değil eğlencesini yaşayacak insanlardansınız. Siz her zaman bardağın dolu tarafına bakan optimist insanlarsınız. Bugün de siz, siz olun. Bir takım yanlış anlaşılmaların canınızı sıkmasına izin vermeyin.

13 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hareket ihtiyacınız yüksek. Kabına sığmayan bir enerji açığa çıkarken, ailevi konularda huzur bozan koşullar gelişebilir. Gün boyu çocuklar, bireysel ihtiyaçlar için yüklü harcamalar olası.

13 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, partnerinizle çocuksu, neşeli heyecan yaşayabilirsiniz. Bugüne kadar hiç gitmediğiniz yerlere gitmek, dostlarınızla birlikte vakit geçirmek için harika bir gün. Ayrıca sportif faaliyetler, sanat çalışmaları, yoga, pilates gibi etkinliklere zaman ayırabilirsiniz.

13 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

13 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 07" R
Ay
Boğa
13° 13' 49" R
Merkür
Başak
20° 37' 41" R
Venüs
Terazi
27° 45' 38" R
Mars
Yengeç
09° 34' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 09"
Satürn
Balık
15° 02' 25"
Uranüs
Boğa
27° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 57"
Lilith
Terazi
09° 17' 26"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>