Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Eksikliklerini Fark Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Harekete geçmek için uygun zamanı beklemeniz gerekiyor. Birlikteliğinizi mutlaka düzene sokmanız gerekmekte.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Üstünüz olan kişilerle aranızda sorunlar yaşansa da üstesinden gelebilirsiniz. Daha sabırlı olmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Üstesinden gelmekte zorlanabileceğiniz bazı sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bir süredir devam eden bir anlaşmazlık varsa bugün çözüm bulabilir ve suları durgunlaştırabilirsiniz. Birbirinizi ve yaşadıklarınızı anlama noktasında karşılıklı bir çaba olmalıdır ancak bunun başlangıcını siz yapabilirsiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi oldukça enerjik ve canlı hissedeceksiniz. Hedeflerinize odaklanmak için mükemmel bir gün olabilir. Cesaretiniz ve kararlılığınız size başarı getirebilir. Fakat aşırı aceleci davranmanız veya düşüncesiz adımlar atmanız sizi risk altına sokabilir. Önemli kararlar almadan önce detayları gözden geçirmenizde fayda var. Aile ilişkileri ve dostluklar da bugün ön planda olabilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek size moral ve motivasyon sağlayabilir. Her şeyi kendinize dert etmeden, hayatın keyfini çıkarmanızda fayda var. Sevgi ve şefkatle hareket etmek, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Yay burcuysan, hayatına ve kariyerine yeni gündemler dahil etmek isteyebilirsin. Tanışacağın kişilerin sana ilham olacağı, eksiklerini fark edeceğin bir gündesin. Kendine, işine ve seçimlerine karşı daha yapıcı olmalısın. Evdeki eksiklikleri gidermek amacıyla alışverişe çıkabilirsin.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her gün birbirinin aynısı olmadığı gibi ilişkiler, beklentiler ve bunların tecrübeleri de aynı olmayacaktır. Kendinizi bu yanılgıdan, korkudan çıkarmalısınız. Şans vermek istiyorsanız, şansı önce kendinize tanıyın ve yaşamın gidişatına güvendiğiniz günlerden feyz alın.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket, iletişim ve eğitim gibi konular hayatınıza olumlu haberler getirebilir. Farklı düşüncelere açık bir gündesiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ilişkiniz için gösterdiğiniz çaba karşılığını bulamayabilir, bu durum da zaten sıkılgan yapınızda aksiyon alma isteği uyandırabilir.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özgüvenini yenileyeceğin bir gün. Bazı şeylerde harcayacağın çabalar çok güzel sonuçlara ulaştıracak seni. O yüzden kendini yenilmez hissedeceksin. Bugünün güzel enerjisi seni daha sağlam adımlar atmaya itecek.

13 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, her ne kadar aşırıya kaçma eğilimi olsa da kendiniz için fazladan bir şeyler yapmanın zamanıdır. Bugün kişisel düzeyde her zamankinden daha fazla etkiniz var; en çekici özellikleriniz ön planda ve son derece iyi bir şekilde etkilemeye veya dikkat çekmeye çalışıyor olabilirsiniz. Kendinizi aşk dolu ve oldukça arzulu da hissediyor olabilirsiniz. Hediyeler ve özel hoşgörüler için iyi bir zaman olabilir. İlerledikçe mali durumunuza yeni ve yenilenmiş bir bakış açısıyla yaklaşırsınız. Şimdi, güçlü para kazanma fikirleri geliştirmenin veya mevcut kaynaklarınızı ve varlıklarınızı anlamaya daha fazla dikkat etmenin zamanıdır. Pratik işlerinizi planlamak ve halletmek için önemli konulara inmek için iyi bir zaman.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünyapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, istediğiniz sonucu alacaksınız.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim veya seyahatlere odaklanabilirsiniz. Çalışma hayatı, sağlık veya gündelik hayatınızda bazı iletişim sorunları, aksilikler gerçekleşebilir. Ancak aşk, sevgi konularında şanslı olacaksınız. Gününüz güzel geçsin.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızda bazı yenilikler yaşayabileceğiniz bir gün. Bu yenilikler aşk veya çalışma hayatınızla ilgili olabilir. İleriye yönelik olarak olumlu ve pratik kararlar almanız olası. İşleriniz yoğun da olsa, bunların üstesinden gelebilecek kadar enerjiniz var. Özellikle yakın zamanda yapmanız gereken ve sizi düşündüren bazı ödemeleriniz varsa onlarla ilgili ferahlatıcı gelişmeler olabilir. Borç olarak dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz.

13 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 30' 48" R
Ay
Koç
24° 09' 02" R
Merkür
Başak
18° 14' 34" R
Venüs
Terazi
26° 11' 40" R
Mars
Yengeç
08° 51' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 29"
Satürn
Balık
15° 08' 05"
Uranüs
Boğa
27° 07' 01"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 05"
Lilith
Terazi
09° 08' 54"
True Node
Koç
06° 37' 08"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>