Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duyguların Güçleniyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Kalbinde birisi yoksa eğer bugün bu konuda değişimler yaşanabilir. Aşkta daha şanslı olabilirsin. Hislerini daha net görebilirsin. Aşkta kendini daha iyi ifade edebilirsin. Her türlü, aşk sana iyi gelecek bugün.

İş hayatınızla ilgili yaşadığınız kararsızlık doğru yaklaşımlarda bulunmanızı etkiliyor. Kariyerinizi nasıl şekillendireceğiniz konusunda artık bir karar vermeli ve bu karar çerçevesinde hareket etmelisiniz.

İş ortamlarında tam olarak anlaşamadığın insanlar varsa bugün bu konuda bazı değişimler olabilir. Herkesin kendine göre bir gündemi olsa da bugün onları daha iyi anlayarak ortak bir paydada buluşabilirsin.

Egzersiz için kendini biraz zorlaman gerekebilir. Biraz hareket edebilmen gerekecek. Daha iyi bir hareket kabiliyeti için esneme hareketlerini evde kendin bile yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlıklar söz konusu olduğunda geri plana attığın bir mevzu bugün kendini belli edebilir. Bu durumu yapıcı bir tutum ile çözmen olası. O yüzden iletişimlerde daha pozitif olman iyi olacak.

22 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün kafanız biraz karışmış olabilir. Rüzgar aniden yelkenlerinizden çekilmiş gibi görünebilir. Günün yavaş ağırlığı yüzünden cesaretiniz kırılmasın. Rahatlama ve deşarj olma fırsatını kullanın. Dışa yönelik hareketin aksine biraz içe dönük hareketlenme halinde olun. Öğrenilecek en değerli ders sabırdır. Gün boyunca kendinize bunu hatırlatın.

22 Aralık 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zamanki çalışma ortamında birdenbire gelişen değişmeler seni üzebilir. Çok iyi anlaştığınarkadaşlarınla işyerin arasında ayrılık durumları olabilir. Sürekli yanıldığını düşündüğün duyguların konusunda aslında doğru kararlar verdiğini fark edeceksin. Bu durum, duygusal anlamda güçlenmeni de sağlayacak. Eğer bir evcil hayvanın varsa, onunla yakından ilgilenmek isteyeceksin.

22 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş planlarınızı yürürlüğe koymak ve evrak yoğunluğunuzu azalttmak için iyi bir gün olabilir. Motivasyonunuzun yüksek olması hem işleri hem de ilişkilerinizi düzene koyabilirsiniz. Önemli görüşmeler ve maddi beklentiler konusunda acele etmeden hamle yapmalısınız.

22 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Ticari konular gündeminizi etkileyebilir. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz.

22 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda hızlı kararlar alabilir ve uygulayabilirsiniz. Bunun sonucunda planlarınızın bir kısmı uygulamada başarılı olurken bir kısmı başarısız olabilir.

22 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yarım kalan işlerinle ilgilenmek için kendine zaman ayırmak isteyeceksin. Kendine daha çok zaman ayırmak işlerinde daha çok ilerlemek için sana fırsat verecek. Yapılması gerekeni daha fazla ertelememek sana iyi gelecek.

22 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzde çok güzel bir gün var! Bugün, size gerçekten neşe getiren şeylerin peşinden gitmeniz için size enerji vereceğinden, bu geçiş hayallerinizi gerçekleştirme potansiyeliyle dolu. Mutluluğunuzu başkalarınınkinden sonra tutuyorsanız, programı değiştirmenin ve kalbinizin sesini dinlemenin zamanı geldi.

22 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddesel konular önem kazanıyor. Ortaklarınızla veya birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla olumlu kararlar alabileceksiniz. Sosyal yaşantınızla ilgili planlarınızı sakin bir şekilde uygulayın. Olumlu gelişmeler var.

22 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

22 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer etrafınızda sizi zorlayan birisi varsa, onun bu davranışının altında yatan nedenleri anlamaya çalışın. Böylelikle yaptığı davranış sizi daha az yaralayacak ve daha az rahatsız edecektir.

22 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle birlikte katılacağınız toplantılarda duygu birliği ederek, aynı düşünceler içinde olmanız beraberliğinizi güçlendiriyor. İşyerinizdeki ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz. Bugünlerde birlikte çalıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Yakınlarınızdan gelecek para desteği, hayatınızı hiç olmazsa geçici bir süreliğine rahatlatacak. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

22 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>