Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gözünüzü karartmadan önce birkaç kez daha düşünmenizde yarar var. Böyle bir ilişkinin ne getirip ne götüreceğini çok iyi saptamanız gerekiyor. Büyük üzüntülere yol açabilir gibi görünüyor.

İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek. Çoktandır düşürdüğünüz standardınızı, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var.

Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu sıkıntılar gözünüze sıkıntı gibi bile gelmiyor. Ama tedbiri yine de elden bırakmamanız çok doğru bir davranış.

Sizi sürekli üzen biri var. Ama onu yaşantınızdan çıkartamazsınız. Daha az üzüntü yaşayabilmenin yolunu bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda şevkinizi azaltan şeyler yaşanıyor. Bunların çoğuna aldırmayabilir, bu yüzden hiçbir şey de kaybetmiş olmazsınız. Bugünlerde, gerekli gereksiz her şeyi kafanıza takacak bir ruh durumu içersindesiniz. Aldığınız birtakım kararlarınız önünüzü açabilir. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanları, düşman gibi görmenize de hiç gerek yok.

23 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 23 Ekim saat:14:22 - 22 Kasım saat:12:01 tarihleri arasında devam edecek, yenilenme, dönüşüm ve bütünleşmeyle alakalı konularda geri planda kalarak gözden geçirmelerde bulunacağınız Güneş-Akrep burcu seyri, yaşamınızı yakından ilgilendiren ve gelişiminiz önünde engeller oluşturan her türlü konuyu derinden derine inceleyeceğiniz bir süreçtir. Sizler için bir arınma kendinizi yeniden toparlama dönemi diyebiliriz. Yüzleşmelerde bulunabilir, görünenle yetinmek yerine asıl gerçeğin peşinden koşabilirsiniz. Problemleri geride bırakabilecek güce sahipsiniz. Sosyal ilişkileriniz gayet canlı olacaktır bu dönemde. Geçmişle alakalı meselelerin sizi etkilemesine izin vermeyiniz. Güneş-Akrep burcu geçişinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

23 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılı işlere bugünlerde imza atmak seni huzurlu kılıyor. Maddi imkânlarını bir nebze rahatlatacak bir görüşme yapman mümkün. Bunun için ekstra hazırlık yapman gerekebilir. Geçmişte tanıdığın insanlara ikinci bir şans vermek için acele etme. İyi niyetle bağışladığın bazı kişiler sonrasında pişmanlık yaşamana neden olabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Eğer ailede baba ya da önem verdiğin bir kişinin sağlık sonuçlarını bekliyorsan güzel haberler alman söz konusu. Evde çok sık kullandığın eşyaları bu hafta daha dikkatli kullanmanı öneririm. Eklem bölgende özellikle ayak bölgesinde meydana gelebilecek hassasiyetlere karşı dikkatli ol.

23 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız ortam ile ilgili bazı gelişmeler gündeme gelebilir, ufak-tefek dekorasyon değişiklikleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ailesel konularda da bazı önemli gelişmeler yaşanabilir.

23 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanma isteyebilirsiniz. Bugün enerjiniz yüksek. Keyif aldığınız konulara yönelmek size iyi gelecektir. Sevdiklerinize zaman ayırın. Akşam saatlerinde alternatif planlar olacaktır. Kendinizi akışa bırakın.

23 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel hayatınızda bugünden itibaren hareketlenmeler söz konusu. Gönlünüze sürpriz bir insan girecek.

23 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplum içinde güzelliğiniz, enerjiniz, yetenekleriniz ve yaptığınız işlerle ön planda olacağınız, kariyerinizi, ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde ederek, fırsatlara açık olduğunuz şanslı bir zaman dilimindesiniz.

23 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürlüğüne düşkün Yaylar için hedeflerin gerçekleşeceği, konfor alanlarını bozmadan imkan yaratabilecekleri bir gün. Önemlli kararlar alıp uygulayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz, sonuç almaktan vageçtiğiniz konular hızla çözüme kavuşabilir.

23 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Akrep burcuna geçen Güneş, sizin bilinçaltınızı besleyecek. Rüyalarınızdaki anlamları dikkate almakta fayda var. Mistik ve spiritüel konulara ilgi duyan insanlarla karşılaşıp, hayat felsefenize farklı perspektifler katarsınız. Ruh ve beden bütünlüğünü dengeleyen meditasyon, yoga gibi çalışmalardan destek alın.

23 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

23 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>