Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çocuklarınla İlgileniyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha anlaşılabilir adımlar atmaya çalışmalısınız. Duygularınızı ifade ederken karmaşık yollar tercih edebilirsiniz. Gelişmeleri olabildiğince yakından ifade etmeniz gereken bir gün.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. İleriye yönelik planlarınız doğrultusunda hareket ederken biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Fırsatları lehinize çevirmek için doğru zamanı beklemelisiniz.

Gelir ve gider arasındaki dengesiz durumlar, ödemeler açısından çok fazla zorluk yaşamanıza neden olabilir. Karmaşadan olabildiğince uzak durmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmak için de harekete geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelir düzeyinizdeki artış ve gelişmeler sizi memnun edebilir. Artık önünüzü daha iyi gördüğünüzü düşünebilir ve bunu geliştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Küçük küçük emeklerin büyük kazanımlar oluşturduğunu görmek sizi bu konuda yüreklendirebilir.

23 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Yaratıcılığınızın ve merak duygunuzun etkisiyle, çeşitli projelere ya da yeni fikirlerin peşine düşebilirsiniz. Yay burcunun doğasında olan maceracılık özelliklerinizle, farklı deneyimler yaşamak için adımlar atabilirsiniz. Finansal konulara dikkat etmenizde fayda var. Ayaklarınızın yere sağlam şekilde basmanız gereken bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki insanlarla iletişimde olmak, görüşlerinizi paylaşmak ve yeni ilişkiler kurmak için mükemmel bir zaman olabilir. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek de sizi rahatlatabilir. Sağlık konusunda da kendinize özen göstermenizde fayda var. Spor yapmak veya doğada zaman geçirmek, enerjinizi dengelemenize yardımcı olabilir. Bugünü olumlu bir şekilde değerlendirebilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

23 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beslenme düzeninde değişiklikler yapman gerekebilir. Uzman desteği almak ve bedeninin ihtiyaçlarını fark etmek, liste yapmanı kolaylaştıracaktır. Kendi değerini düşürmemelisin. Çocukları olan bir Yay burcuysan, onları kış tatile götürmek isteyeceksin. Eşinin isteksiz tavırları canını sıkabilir.

23 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bakış açınızı değiştirirseniz yaptığınız işleri de değiştirebilirsiniz. Kendi küçük alanlarınızda yapacaklarınızın sonucu daha büyük ve güçlü olabilir. Karşılaştığınız imkanları ve insanları benimseyerek uzun vadeli hale dönüştürmenin yollarını aramalısınız.

23 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularla ilgili ciddi kararlar vermekten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Dağınık enerjiler var. Ortaklı para konuları gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşulların etkisi altında kalabilirsiniz. Kendinizi aşma ve yenilenme sürecine girme isteği içinde olabilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda daha özgürlükçü olmanız ve arkadaşlık ilişkilerinizi daha ön planda tutmanız deneyi kaçırabilir, dengeyi kurmanız önemli olabilir.

23 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin bir arkadaşından veya bir aile üyesinden ayrı düşebilirsin bugün. Bu kişinin uzağa gitmesi veya sana vakit ayıramaması seni üzebilir. Ancak o kişi için mutlu olmalı ve onu desteklediğini belli etmen gerekiyor. İyi ilişkilerin devamı için destek şart bugün.

23 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün denge ve perspektif arıyorsunuz. En bağımsız halinizde değilsiniz ancak bu, başkalarına özel ilgi gösterilmesi gereken bir dönem olabilir. Nitekim günün ilerleyen saatlerinde biraz daha yoğunluk ararsınız. Eyleme geçmek yerine izleme ve görme eğilimindesiniz. Duygularınıza ve arzularınıza daha derinlemesine odaklanmak artık mümkün. İyileşmek ve geri çekilmek için zaman ayırmaya dikkat ediyorsunuz. Özel hayatınız ve iç dünyanız daha fazla önem kazanıyor. Kişisel yaşamınızda daha fazla barış ve şefkat yaratma arzusu güçlüdür. Başkalarına yardım ederken ve desteklerken kendinize olan güveninizi geliştirirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapmak istediklerinizi gözden geçirmeden harekete geçmemeye çalışın. Aksi halde, her şeyin daha karmaşık ve zorlayıcı olmasına neden olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmek, sizin açınızdan daha önemli olmaya başlıyor. Doğru bildiklerinizi uygulamaktan da kaçınmamaya çalışın. Önceliğiniz, kararsızlıkların önüne geçmek olmalı.

23 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

23 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ailenizin desteği sizinle olacak. Ayrıca çalışma hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

23 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda meydana gelen uyumlu gelişmeler sizi çok sevindirecek. Tanışacağınız zarif ve hoş bir insanın etkisi altında kalarak yeni maceralara atılabilirsiniz. İşinizde sözle takdir ediliyorsunuz, ama parasal karşılığından memnun değilsiniz. İdeal bir ortaklık yapmanız şartıyla yeni atılacağınızkonum ve statü olarak durumunuzu değiştirebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Günün yorgunluğunu spor yaparak atın.

23 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 50" R
Ay
Koç
22° 52' 36" R
Merkür
Başak
18° 05' 09" R
Venüs
Terazi
26° 05' 28" R
Mars
Yengeç
08° 48' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 20"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:38

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>