Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Karşılık Görmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Olumsuzlukların üstesinden gelmek için daha sabırlı olmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Şartlar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Belirsizlikleri ortadan kaldırmalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir gündesiniz ancak yine de tedbiri elden bırakmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda uzmanlaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizi yeterli gördüğünüz, devam edebileceğinize inandığınız işler yapmak motivasyonunuzu yüksek tutacaktır. Bu konularla ilgili kişilerden yardım isterken gereksiz bir rekabet ortamı oluşturmamaya dikkat etmelisiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik ve coşkulu bir gün geçireceksiniz. Kendinizi ifade etme konusunda daha cesur olabilir ve yeni fırsatlara yönelebilirsiniz. İletişim becerileriniz ön plana çıkacak ve insanlarla kolaylıkla iletişim kurabileceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız projelerde başarılı olabilir ve övgü alabilirsiniz. Ancak, sabırsızlık ve aceleci davranmak konusunda dikkatli olmalısınız. İşlerinizi planlayarak daha verimli bir gün geçirebilirsiniz. Sağlık konularında ise, kendinizi dinlemeli ve ihtiyaçlarınıza göre hareket etmelisiniz. Bol bol dinlenmek ve stresi azaltmak için zaman ayırmak faydalı olacaktır.

24 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysanız partnerinizi ne kadar çok sevdiğinizi derinden hissediyorsunuz. Aranızdaki bu güzel ilişkinin evlilik ile taçlanmasını isteyeceksiniz. Partnerinizin de bu konu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorsunuz. Kardeşinizle aranızdaki uyumsuzluk sizi rahatsız edebilir. Sabrınızın son demlerini yaşıyorsunuz.

24 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediklerinize ulaşma konusunda oldukça şanslısınız. Kendinizi her açıdan daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir süreçtesiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular ya da karşılıklı işler gündeme gelebilir. Ebe yönelik konularda daha fazla sorumluluk altında olabilirsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda yeniliklere açık olmak ve yaşadıklarınıza kıymet vermeye başlamak için uygun bir gündesiniz. Vereceğiniz tepkiler çevrenize her zamankinden farklı gelebilir.

24 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eski arkadaşlarınla karşılaşabileceğin bir sosyal etkinlikte bulunman daha mümkün olabilir bugün. Onlarla birlikte konuşmak sana çok iyi gelebilir hatta. Azalan iletişimleri artırmak ve güzel arkadaşlıkları beslemek için iyi bir gün bugün.

24 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir durumu, özellikle de bir ilişkiyi tamamen yanlış okumamaya dikkat edin çünkü arzular bugün düşüncelerinizi bulanıklaştırabilir. Bazı kişisel planlar durabilir veya geriye doğru gidiyormuş gibi görünebilir. Önemli sonuçlara varmanın veya anlaşmaları sonuçlandırmanın zamanı değil, gözden geçirme zamanıdır. Eğer karar vermeniz biraz daha uzun sürerse, bekleyip görmek sizin yararınıza olabilir. Hızlı sonuçlara varmak için kendinize baskı yapmak yerine, kendinize düşünme ve karar verme alanı bırakın. Bugün biraz karamsarlığa rağmen, günlük işlerinizi düzene sokma konusunda motivesiniz ve üretken ve faydalı olma ihtiyacı devreye giriyor.

24 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Asıl yapmanız gereken işler dururken, size uzak olanları tercih ediyorsunuz. Başlatacağınız yeni çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün partner, ortaklık konuları gündeme gelebilir ancak iletişim sorunları gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz. Ancak yaşadıklarınızı unutmak için kendinize biraz zaman tanıyın. Bundan sonra ayrılığın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünmelisiniz. İşinizin geleceğiyle ilgili korkularınız var. Oysa bunun için anlaşılır fazla gerekçeniz yok. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi mümkün. Kilo almamak için beslenme sisteminizi gözden geçirin

24 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 49' 31" R
Ay
Koç
28° 56' 20" R
Merkür
Başak
18° 50' 07" R
Venüs
Terazi
26° 35' 02" R
Mars
Yengeç
09° 02' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 40"
Satürn
Balık
15° 06' 40"
Uranüs
Boğa
27° 06' 43"
Neptün
Balık
28° 32' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 18"
Lilith
Terazi
09° 11' 01"
True Node
Koç
06° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>