Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Farklı Alanlara İlgi Duyuyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, dengeleri zorlayabilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın. Gözden geçirmeniz gereken konular var ve bunun üstesinden gelemediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Adım adım ilerlemeye çalışın.

Mesleki olarak daha dengeli olmaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandan geçiyorsunuz. Zorlanacak olsanız da doğru bildiğiniz yolda emin adımlar atmaya devam edin.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları kısa zaman içerisinde sonlandırmaya çalışmalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi iyileştirmek için zaman harcamalısınız. Bastırmaya çalışmak yerine motive olacağınız, hayatınıza bir gündem katacağınız konulara odaklanmak daha iyi olabilir. Bu konuda başka insanların, özellikle büyüklerinizin tecrübeleri size ışık tutabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmaya çalışın. Problemler üzerindeki etkinliğinizden doğru yarar sağlayabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. İstediklerinize ulaşmayı başarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey, bu süreçte kendinize güvenmek ve ona göre adımlar atmak olacaktır. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Yay burcuysan,ortamında bir kişiyle derin sohbetlere dalabilirsin. Bu kişiyle ortak paydalarda buluşman bir aşkın başlangıcı olabilir. Kariyerinde geleceğe yönelik adımlar atmak isteyebilirsin. Popülerliğini hiçbir zaman yitirmeyecek alanlara ilgin artabilir. Farklı alanlarla ilgilenmek sana iyi geliyor.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalabalık ortamlarda yanlış anlaşılmaya bağlı gerginlikler doğabilir. Bu geçici bir etkidir ve belki de sandığınız kadar gerçekçi, belirleyici bir durum değildir. Dolayısıyla her şeyden bir anlam çıkarmak yerine sakinliğinizi koruyarak çevrenize de bunu kopyalamak daha iyi bir fikir olacaktır.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hesapta olmayan konular yüzünden gündeminiz beklenmedik şekilde değişebilir. Ön yargılı olmamaya çalışmalısınız.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi keyifli ve hafif umursamaz hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sizler zaten denge kurmak hususunda doğuştan yeteneklisiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki herkesin kavga ettiği bir gün olabilir bugün. Nereye baksan tartışan insanlar görebilirsin. O yüzden kendine biraz zaman ayırmalı ve o kişilerin hatasına düşmeden sakinliğini korumalısın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün verimli bir gün olabilir sevgili Yay. Bir şeyleri anlamaya ve sorunları çözmeye önem veriyorsunuz ve tartışmalarınız genellikle yararlı ve ilginç oluyor. Aynı zamanda gündelik iletişim yoluyla yeni para kazanma fikirleri toplayabilir veyaplanlarınıza katkıda bulunabilirsiniz. Beden ve zihinle ilgilenmeyi, onları rahatlamaları ve iyi çalışmaları için ihtiyaç duydukları şeyleri beslemeyi düşünebilirsiniz. Karmaşık sorunları sezgisel olarak anlıyorsunuz. Özellikle bir projenin sonuna doğru ilerliyorsanız, perde arkasında belirli bir düzeyde çalışmak artık uygundur.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yerinizde duramıyor ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Kısa yolların söz konusu olacağı eğlenceli gezmeler gündeme gelecek. Partnerinizle birlikte ortak kararlar alacağınız bir gün içindesiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün duygularınızı çevrenize yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Hastane, sağlık ve psikolojik süreçler gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızda veya gündelik rutinlerinizde ani haberler alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili, karmaşık duygu ve düşünceler içine girmeniz mümkün. İçinizden yükselen isteklerin ne olduğunu daha açık biçimde belirlemeye çalışın. Çalışma arkadaşlarınızla fikir tartışmaları yaşamamaya özen gösterin. İçinizdeki öfkeyi bastırmakta zorlanabilir, istemediğiniz kelimeleri sarf edebilirsiniz. Bu günlerde alacağınız bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bu para sayesinde geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Baş ağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

3 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>