Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yenilikçisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, ufak tefek problemlere çok fazla takılı kalmamalısınız. Doğru olan ne ise, bu süreçte ona yönelmelisiniz.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmalısınız. Her şeyi hemen halletmek istiyorsunuz ancak bu şu an için pek de mümkün olmayacak.

Gelir ve gider arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Her türlü sorunun üstesinden gelmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konular kafanızı kurcalayabilir. Heyecanınıza karşılık bulmak, kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Uygun ortamın ve koşulların olmaması, özgüveninizin kırılmasına sebep olabileceği için sakin ve akıllıca hareket etmelisiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, enerjiniz yüksek olabilir ancak dikkatinizi dağıtan birçok farklı konu olabilir. İyi bir denge kurarak, işlerinizi planlı bir şekilde ilerletebilirsiniz. Özellikle iletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. İş hayatında sağlam adımlar atabilir, yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gireceğin kalabalık ortamlarda ilgini çekecek karakterlerle tanışabilirsin. Tanışacağın kişileri hayatında tutman, ilerleyen zamanlarda sana olumlu yönde katkı sağlayacaktır. Eğitim hayatı devam eden bir Yay burcuysan, yeni bir dil öğrenmek için kurs araştırması yapabilirsin. Akşam saatlerini dinlenerek geçirmek isteyeceksin.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin önerileri ve fikirleri önünüze gelebilir. Onların haklılığını fark edeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Dinlediğiniz öğütlerin bugün sizin kurtarıcınız olması, hayattaki adımlarınızı neye göre atacağınızı insanlara ve olaylara nasıl bakacağınızı belirlemekte fayda sağlayacaktır. 

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Karşı tarafa kendinizi ifade etmek önemli olabilir. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizde en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. İşlerinizde iletişim büyük önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar olabilir. Sorumluluklarınız için mücadele verebilirsiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdaki yeniliklere adapte olabilmek için adeta harp halinde olabilirsiniz. Ancak bu yeniliklerin size büyük huzur getireceğini bilin.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evini temizlemek isteyebilirsin bugün. Bu tür konulara özen göstererek dikkatini negatiflikten kurtarabilirsin. Temizliğe ve düzene özen göstererek hayatının da bir düzene girmesi için kendine destek olabileceksin bugün.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün değişim kafa karıştırıcı olabilir. Yakın zamanda, çoğunlukla aile ve ev hayatıyla ilgili hedeflerinizin ve planlarınızın hangilerinin yapılabilir olduğunu, hangilerinin düzenlenmesi gerektiğini veya hangilerinin geride bırakılmasının daha iyi olduğunu göreceksiniz. Düşünmek, hayal etmek ve harekete geçmek için kendinize ekstra zaman tanıyın ve ilerledikçe, ruhsal veya hayal gücüne dayalı ihtiyaçlarınıza daha fazla dikkat etmeyi hedefleyin. Bugün, biraz sadeliği planlamanıza ve takdir etmenize yardımcı olur. Uzun vadeli bir kazancı desteklemek için anlık zevklerden vazgeçmeye isteklisiniz ve bu strateji şu anda sizin için iyi çalışıyor. Hayatınızı daha yapılandırılmış, güvenli ve emniyetli hissettirmek için iyi bir zaman.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız,yaşantınıza yeni kazançlar eklemelisiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün partnerinizle veya ortağınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Aile ve ev konularındaki sorumluluklarınızı unutmamanız gerekebilir. Gününüz harika geçsin.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hiçbir işinizi acele getirmekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün Merkür ve Ay size olumlu desteklerken, kariyer ve toplumsal başarınıza güç veriyor. Fikir çatışmalarından uzak kalmayı başarmalı ve bulunduğunuz ortamlarda düzgün gitmeyen durumlarda taviz vermemelisiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>