Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Acelecisin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha sabırlı olmalısınız. Duygularınızı net olarak ifade edebildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak. İstediğiniz şartlarla karşı karşıya kalabileceğiniz bir gündesiniz. Dengeleri lehinize çevirmeniz sandığınız kadar zor olmayacaktır. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Fırsatlar konusunda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Enerjiniz bir hayli yoğun ve bundan da dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dış görünüşünüz sizden önce karşılanır ve konuşmaya başlar. Bugün bu konuda bazı değişikliklere gitmeniz gerekebilir. Kendinize özgü bir tarzınız olsa da bazı yerlere uyum sağlamak konusundaki eksiklerinizi kapatmalı, gerektiği noktada güvendiğiniz kişilerden fikir almalısınız.

31 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, içsel huzurunuzu ve dengeyi korumak için zaman ayırmak önemli olabilir. Kendinizi rahat hissettiğiniz aktivitelere yönelerek stresi azaltabilir ve zihinsel olarak daha diri hissedebilirsiniz. İletişim kurarken açık ve net olmaya özen göstermek, yanlış anlaşılmaları önleyebilir. Sevdiklerinizle keyifli ve samimi vakit geçirmek size iyi gelebilir. Sağlık açısından ise beslenmenize dikkat etmek ve yeterince su içmek bugün önem taşıyor. Enerjinizi yüksek tutmak için dinlenmeye ve uyumaya zaman ayırmayı unutmayın. Umuyorum ki bugün güzel gelişmeler yaşarsınız!

31 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda karar vermek senin için zor olabilir. Hayallerin peşinde koşarken bir yandan önemli insanlarla temas etmen söz konusu olabilir. Bazı kararlar için aceleci davranmaktan vazgeçmelisin. Aceleciliğin daha sonra pişmanlığa dönüşebilir. Bugün aynı zamanda kendini geliştirmek için farklı alanlardaki eğitim ve kursların araştırmasını yapabilirsin.

31 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı ortamı ve hedefleri paylaştığınız insanlarla olmak, eksildiğiniz yerde tamamlanmanızı çoğaldığınız yerde paylaşmanızı kolaylaştırır. Bunların hayatın genel akışında yer aldığını bilmeyen ve bu durumu kullanmak isteyen kişilerin odağında olmamalısınız. İş seçimleri, aile ilişkileri gibi konularda bu kriteri göz önünde bulundurmanızda fayda var.

31 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha fazla öne sürmek isteyebilirsiniz. Sizi duygusal açıdan etkileyen konular daha fazla dikkat çekiyor.

31 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kavga ederek çözüme ulaşılamayacağınız keşfedebilir ve ilerleyen günlerde yine diplomatik tavırlarınızla hayatınızı sürdürebilirsiniz.

31 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ortamlarda bulunmak sana çok iyi gelecek bugün. Bir süredir görüşemediğin arkadaşlarınla aynı ortama girmek ve daha keyifli sohbetler yapmak enerjini çok yükseltecek. Bugünü evde geçirmemelisin.

31 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, hedeflerinize doğru daha hızlı yol kat etmek için keyifli bir gün. Doğru şeyi yapmak şu anda sizin için heyecan verici olabilir! Bugün, diğerleri sizi gerçekten fark ediyor. Ayrıca şimdi liderliği ele alıyor veya hızı belirliyor gibi görünüyorsunuz. Yaratıcı fikirleriniz, iç görünüz veya benzersiz bakış açınız ile parlıyorsunuz. Yaklaşımınız her zamankinden biraz daha kendinden emin ve görüşlerinizi öne sürmeye ve fikirlerinizi paylaşmaya daha yatkınsınız. Aynı zamanda, birine yardım etmekten veya işinizden ve rutinlerinizden derin bir tatmin hissedebilirsiniz. Yaptığınız işe ekstra dikkat, zihinsel enerji ve coşku harcamak ödüllendirici olabilir.

31 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlemelisiniz.

31 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

31 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz ve çevrenizle daha çok ilgilenebilirsiniz. Aşk, tatil, çocuklarla ilgili şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

31 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz ve partnerinizin amaçlarında çelişki var. Bu nedenle onu kaybedeceğinizden korkuyorsunuz. Bu ilişkiyi ileri götürmek mi istiyorsunuz yoksa ciddi bir ilişkiye hazır olmadığınız halde karşıdaki ile oyun mu oynuyorsunuz? Birlikteyaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayabileceğiniz bir gün. Çözümü zor olan birçok olayı bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için arada sırada dinlenmeyi ihmal etmeyin.

31 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 60" R
Ay
Balık
06° 07' 35" R
Merkür
Başak
12° 24' 58" R
Venüs
Terazi
22° 19' 24" R
Mars
Yengeç
07° 03' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 42" R
Satürn
Balık
15° 22' 16"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 38"
Lilith
Terazi
08° 47' 49"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>