Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Mutlusun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk hayatınızda bugün, partnerinizin duygularına ve düşüncelerine büyük bir önem veriyorsunuz. İlişkinizin gidişatı açısından güzel adımlar atma fırsatınız var. Olumsuzlukların tamamen geride kalabileceği bir gündesiniz; bu durumu iyi değerlendirin.

İş yaşamınızda bugün, mesleki açıdan kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Başarı ve pozisyon arzunuz yüksek. Beklenmedik adımlar atmak için zemin hazırlayabileceğiniz bir dönemdesiniz; bu fırsatları kaçırmayın.

Bugün, finansal sorunların geride kalma olasılığı oldukça yüksek. Fırsatları değerlendirme şansınız fazla; bu, mali durumunuzu güçlendirebilir. Genel olarak finansal olarak rahat bir gün geçireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde açık ve samimi olmanız beklenebilir. Daha önce sakladığınız, saklandığınız konular yüzünden yaşadıklarınızı hatırlayın ve bunları tekrarlamayın. Yanınızda kalmak isteyenlerin sıkı sıkı bağlanmasına gerek yoktur; insanlara bunu yapmaları için de imkan tanımalısınız.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, aklınızın derinliklerine inebilir ve içsel dünyanızla ilgili bazı gerçekleri keşfedebilirsiniz. İletişim konularında farkındalığınız artabilir ve duygularınızı daha açık bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişimde daha anlayışlı ve sabırlı olmak size fayda sağlayabilir. Ayrıca, spontane kararlar almak yerine daha dikkatli düşünmekte fayda var. Uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmek için de uygun bir gün olabilir.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini oldukça canlı hissedebilirsin. Bunun en önemli sebeplerinden biri de çevrende ruhuna dokunan kişilerin olması. Henüz yeni başlayan bir ilişkin varsa, partnerinin geçmişi ilgini çekebilir ve bazı detayları öğrenmek isteyebilirsin. Kafanı yersiz detaylara takmaktansa sonuç odaklı olmanın sana daha iyi geldiğini fark edebilirsin.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi savunmanız gereken noktalarda asıl amacınızdan uzaklaşmamalısınız. Böylece kontrolü yitirmemiş olacak ve yaptıklarınızın olumlu neticesini daha iyi göreceksiniz. Gerçekleştiremediğiniz seyahat ve yolculuklarla ilgili konular yeniden gündeme gelebilir.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konulara ve kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz alanlara zaman ayırabilirsiniz. Aynı zamanda uzaklar ve karşıtlık konular da gündeme geliyor.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keskin kararlar almanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda hilelere karşı bilhassa dikkatli olun, alım satım meselelerine dikkat edin.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenize karşı sanki amaçsız görünebilirsiniz. Bunun nedeni, kişisel düşüncelerinizi saklıyor olmanız. Kimsenin ne yaptığınızı bilmesini istemiyorsunuz. Bu şekilde devam ettiğiniz sürece yanlış anlaşılmalara neden olabileceğinizi unutmamanız gerekiyor.

5 Ekim 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün çeşitli organizasyonlar ya da ev ve aileyle ilgili diğer "işler" rahatlatıcı ve keyifli olabilir. Bugünkü Venüs-Satürn uyumlu açısı, bir rutin veya ılımlılığın değerini hatırlatıyor. Aşk konusunda öngörülebilirlik, cesur hamleler yerine tercih ediliyor. İşbirliğine dayalı bir anlaşma oluşabilir ve sahip olduğunuzla tatmin olma duygusu, finansal ve ilişki düzeylerinde olumlu yargı ve sabır getirerek, sizi başarıya götürebilir. Anahtar, görevleri önceliklendirmek ve enerjinizi odaklamaktır; bunun için gezegenlerden harika bir destek alıyorsunuz. Bugün çalışmaya odaklanmak, geri kalmış işleri toparlamak ve işlerinizi halletmek için iyi bir gün. İçsel bir tarafınız zorluklardan keyif alıyor ya da zorlukların bazen bir kargaşadan çıkmak için gerekli olduğunu sezgisel olarak anlıyorsunuz.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evren tarafından bolluğun akışı senin için geliyor bugün. Gelecek vadeden bir girişim başlatabilirsin çok yakında. Bu sebeple önemli dokümanlar ya da kontratlar önüne gelebilir. Bunlar karşısında geleneksel bakış açıları veya yöntemleri senin işine yarayabilir. İhtiyaç duyduğun ruhsal organizasyonlar kurabilirsin bugün. Daha doğru kararlar vermek için, akıl hocalarına danışabilir veya seninle aynı görüşte olan arkadaşlarını içtenlikle dinleyebilirsin. Sana yardımcı olmak isteyen insanların fikirlerine önem vermelisin. Hayallerini takip edersen eğer önüne büyük fırsatlar çıkabilir.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün fiziksel ve zihinsel olarak kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz. Bilinçli yaklaşımlarınız sayesinde her şey daha iyiye gidebilir. Aksaklıkların tamamen ortadan kalkabileceği bir süreçtesiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmak, size her zaman fayda sağlayacaktır.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sizi rahatsız eden belirsizliklerin yavaş yavaş ortadan kalkacağı bir gündesiniz. Duygusal yönden çok daha olumlu bir döneme giriyorsunuz. İş yerinde olumsuz konuşmalar geçebilir. Amirlerinizle münakaşa edebilirsiniz. Bu münakaşalarınızın sebebi de, arkadaşlarınızla yaşadığınız olumsuz gelişmeler. Etrafınızdakiarkadaşlarınızla konuşurken biraz daha dikkatli olun. Sizin açık sözlülüğünüz kimi zaman kırılmalarına neden olabiliyor. Parasal durumdan çok sıkışıksınız

5 Ekim 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 03' 33" R
Ay
Yengeç
13° 56' 25" R
Merkür
Akrep
14° 16' 35" R
Venüs
Yay
06° 15' 02" R
Mars
Yengeç
25° 19' 34" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 28" R
Satürn
Balık
13° 10' 16"
Uranüs
Boğa
26° 14' 30"
Neptün
Balık
27° 41' 17"
Plüton
Oğlak
29° 40' 15"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Terazi
12° 48' 11"
True Node
Koç
06° 24' 06"
Son Güncelleme : 23/10/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>