Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenizdeki çok sevimsiz bir ilişki, sizi aşka yabancılaştırmaya doğru götürüyor. Bunun yerine, yaşadığınız ilişkiye daha da saygı duyma yolunu seçebilirsiniz.

Size çözümsüz görünüp gözünüzü korkutan problemler bir bir çözülüyor. İşine pek güven duymadığınız birinin bu konuda gösterdiği çaba, onunla ilgili görüşlerinizi değiştiriyor.

Para sıkıntınız geçmişe oranla bayağı azalmış durumda. Ama siz bu sıkıntıları en aza indirmeye kararlı görünüyorsunuz. Yazık ki, bunun yolu da sosyal yaşamınızı sıfırlamanızdan geçiyor.

Çok değişik, ilginç bulduğunuz biri, aynı zamanda da size güvenilmez, biraz tehlikeli geliyor. Zaman sizi üzerek haklı çıkartacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte başınızdan geçen sevimsiz bir olayı, onun bir benzeri olaya tanık olarak yeniden anımsayacaksınız. Bu sıkıntılı bir iki gün geçirmenize neden olabilir. Sessiz halletmeye çalıştığınız bir problem, iradeniz dışında kulaktan kulağa yayılıyor. Bu gevezelikten sorumlu tutup suçlayacağınız kişi, ummadığınız şekilde ters tepki verecek.

6 Ekim 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 11:30 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz.  Bu durum, dikkat dağınıklığı, hassasiyet, gelgitli ruh halleri   yavaşlama, geçmişi düşünme gibi hallere sebep olabilir. Bu süreyi  doğru bir biçimde değerlendirmenin  yolu,  soğukkanlı davranmayı bilmekte yatıyor. Maddi açıdan dışarıdan kaynak bulmaya çalışırız. Ancak zorlanabiliriz. Bu zorlanış bizi rahatsız eder.  Hiç ummadığınız birveya özel bir meselenin istemediğiniz şekilde sonuçlanması canınızı sıkabilir. Ben derim ki, hemen panik olmayın. Olayı sakin bir şekilde bir daha gözden geçirin. İlişkilerde kapristen uzak duralım. Her burç mensubu boşluktan etkileneceği için, bize düşen hem kendi hem de insanların duyarlılığının farkında olmaya çalışmaktır. Saat 11:30 itibariyle Ay-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu enerji günü eğlenceli, renkli ve zevkli bir şekilde geçirme arzumuzu işaret ediyor. Kendinizle ve etrafınızla gayet barışık olursunuz. Çocuksu yanlarınız ortaya çıkar. Neşelisinizdir ve günlük aktivitenizde bu ruh haliniz bir hayli etkili olur. Başkaları tarafından sevilmek, el üstünde tutulmak istersiniz. En azından hayatın size güzellikler sunmasını, çelişkide kaldığınız noktaların aydınlığa kavuşmasını beklersiniz. Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde artistik ve yaratıcı becerileriniz ön plandadır. Gün boyu bu türden aktivitelere ağırlık verebilirsiniz. Saat 11:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hayata bakışımızı güzelleştiren, moralimizi yükselten ve bizi yakınlarımızla olan paylaşımlarımızda mutlu eden, geliştiren bir etkidir. Maddi konularda da destekleyici buluyorum. Saat 14:23 Ay-Satürn görünümü, siz olumlu yönde destekleyicidir. Dış ülkelerle olan bağlantılar, haberleşme, yolculuk,girişimi gibi meselelerin dikkatlice ve doğru biçimde ele alınmasını sağlayıcıdır. Saat 17:14 Güneş-Pluto zorlu görünümü, yeni bir işin yürürlüğe konması için, ihtiyaç duyulan paranın göstergesi. Maliyetin yüksekliği sizi zorluyor. Bu işi hem ekonomik açıdan nasıl halledeceğinizi hem de şöyle gösterişli bir şekilde ortaya koyabileceğinizi düşünüyorsunuz. Doğal olarak streslisiniz. Bu görünüm, hayatınızın, sosyal çevrenizin, arkadaşlarınızın da değişimi anlamına geliyor. Artık zaman kaybetmek istemediğiniz için, deneyimli insanlarla çalışmayı tercih etmelisiniz. Tabii ki bu kişilerle bir araya gelmek ve görüşmek lazım. Azla yetinmenin insanın hedeflerini küçülttüğünü düşünmektesiniz. Siz de gerilimli iseniz lütfen hayati kararlar vermeyiniz. Bütün işlerimizde kolaylıklar, ilişkilerimizde sevgi dolu paylaşımlar ve gün boyu güzellikler bizlerle olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

6 Ekim 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir. Bonkörlüğün bir sınırı olmalı. Maddi başlıklı konularda,hayatınızı ya da yapılacak anlaşmaları ilgilendiren başlıklarda dikkatli adım atmanız gereken birkaç gün. Elinizdeki bilgiler yetersiz ya da yanıltıcı olabilir. Doğru kararlar alabilmek için kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

6 Ekim 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylar göründüğü gibi olmayabilir. Dolayısıyla, daha esnek olmaya çalışmalı, neler olup bittiğini tam olarak anlayana kadar belli girişimlerde bulunmamalısınız. 48 saat içerisinde gerekli bilgiler ortaya çıkabilir veya ortam netleşebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün de yazdığımız, önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerimizi zorlayan açıların etkisi yine devrede olacak, ama gün genelinde Merkür'ün olumlu açısı ilişkilerde iletişimi kolaylaştırabilir, görüşmeler, yazışmalar veya ticari işler açısından olumlu bir atmosfer yaratabilir. Daha çok sosyal ilişkiler veya dışarıda yapılacak işler devrede. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Ekim 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha kritik durumlar yaşayabilirsiniz. Ortaklı konular sizi endişeye sürükleyebilir. İlerleyen zamanlarda daha sosyal konulara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle planlar yapmak keyfinizi yerine getirecektir. Mücadele gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artışlar sizi yorabilir.

6 Ekim 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizle barışın. Yeni insanlar tanıyabilir ve bu insanlarla güzel projelerde beraber bulunabilirsiniz. Özgüveniniz her zaman yüksek olmalı.

6 Ekim 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

6 Ekim 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sosyal ortamlarda parasal sorunlara dikkat edin. Borç almayın veya vermeyin. Paranın dostlanızla aranıza girmesine izin vermeyin.

6 Ekim 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak verecekle ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var. Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var.

6 Ekim 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

6 Ekim 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 04" R
Ay
Boğa
18° 11' 35" R
Merkür
Başak
21° 15' 38" R
Venüs
Terazi
28° 10' 32" R
Mars
Yengeç
09° 46' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 20"
Satürn
Balık
15° 00' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 06"
Lilith
Terazi
09° 19' 42"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>