Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gönül Alıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

İhmalkar davranışlardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışmalısınız. Mümkün olanlar üzerinde etkinlik göstermeye çalışmalısınız. Karmaşadan olabildiğince uzaklaşmaya çalışın.

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Sınırlara uygun hareket etmenin daha uygun olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı açmak, paylaşmak isteyebilirsiniz. Bunu yapmak için bir sebebe, bahaneye ihtiyacınız olmadığı gibi başkalarının onayına da ihtiyacınız yoktur. Kendinizi bu düşünceden çıkardığınızda günün ve hayatın genel akışıyla uyumlu hareket edeceğiniz ve bunu iyi kullanabileceğiniz fırsatlarınız artacaktır.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi biraz durgun ve huzursuz hissedebilirsiniz. Ancak enerjinizi pozitif düşünceler ve aktivitelerle yukarı çekmeyi deneyebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Kendinizi ifade ederken daha anlaşılır olmaya çalışın. Aşk hayatınızda ise duygularınızı net bir şekilde karşı tarafa aktarmanız ilişkinizi olumlu yönde etkileyebilir. Hayatınızda dengeyi sağlamak için bugün iç huzurunuzu ve mutluluğunuzu ön planda tutmaya çalışın. Ayrıcahayatında dikkatinizi dağıtacak gereksiz detaylara takılmamaya özen gösterin.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hizmet sektöründe çalışan bir Yay burcuysan, parlak fikirler ortaya koyabilirsin. Yöneticilerinin dikkatini çekmeye başlayacaksın. Arkadaşlarınla ilgili bazı konularda kendini sorgulamaya başlıyorsun. Bazı arkadaşlarına haksızlık yaptığını düşünebilirsin. Arkadaşında özür dilemek için bir görüşme organize etmek isteyeceksin.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emeklerinizin karşılığını alabilir, yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.Hedeflerinize ulaşmak için ideal bir zaman, çevrenizle iletişiminiz ve farkındalığınız artacak. Hafif egzersizler ve doğayla vakit geçirmek size iyi gelecek.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça cesur ve sabırsız hissedebilirsiniz. Durağan işlerden çok hareket arayışında olmanız kuvvetli bir ihtimal. Enerjik tavırlarınızdan yakın çevrenizin de etkileneceği açık. Hafta başındaki bu olumlu enerjiniz size bazı fırsatları da beraberinde getirebilir. Gerekanlamında gerekse özel hayatınıza da bu hareketliliğin yansımaları olabilir.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hobileriniz ve diğer konulara yönelmek, içsel yeteneklerinizi de keşfetmek için uygun bir gündesiniz. Maddi konularla ilgili her türlü atılım için uygun bir gün.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlar biraz alıngan olabilir. O yüzden kendini ifade ediş biçimine dikkat etmeli ve yapıcı davranmalısın. İnsanlarla arandaki iletişim, sen nereye çekersen o tarafa gidecek bugün. O yüzden dikkatli olmakta fayda var.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önceliklerinizi daha kolay görür ve onlara doğru çalışırsınız. Ev hayatınızı düzene koymak, daha iyi bir ruh halinin ve başarı duygusunun anahtarı olabilir. Başka bir deyişle, daha sonra size yardımcı olacaksa, şimdi birkaç fedakarlık yapmayı normalden daha kolay bulacaksınız. Kendinizi biraz daha güvende hissediyorsunuz ve bu size çok yakışıyor! Ek sorumluluklar sizi bunaltmaz. Bunun yerine, bu görevler kendinizi yararlı hissetmenizi sağlar ve size olumlu anlamda daha güçlü bir bağlılık hissi verir.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün cesaret gerektiren konularda girişim yapmak için uygun bir gün sevgili yaylar. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Kendinizi tek bir hedefe odaklayın. Ne kadar gerçekçi olursanız isteklerinize ulaşma olasılığınız o kadar yüksek olacak.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yaylar, bugün aşk, tatil, çocuklar ve hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle birlikte keyifli aktiviteler yapabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel egonuzu tatmin edecek bazı olayların gündeme gelmesiyle kendinizi aktif hissedeceksiniz. Bugün, Ay'dan aldığınız olumlu etkiler, yaratıcılığınızı ortaya çıkarıyor. Yaptığınız her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz. Ailenizin duygusal desteğini üzerinizde hissettiğiniz zaman çok daha mutlu oluyorsunuz.

6 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>