Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, kendisini size fark ettirmek için elinden geleni yapıyor. Çok yakında bu ilgisinden haberdar olabilirsiniz. Önemli gelişmelere açık günler içindesiniz. Bundan yararlanmayı bilin.

Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermiyorsunuz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir.

İhtiyaçlarınızı asgari ölçülerde sınırlamanın getirdiği rahatlık azımsanacak gibi değil, doğru yoldasınız. Alacağınız maddi değeri yüksek bir hediye sizi sevindirecek.

Çevrenizdekileri görmeniz için, daha alıcı gözlerle bakmayı bilmeniz gerekiyor. Hemen yakınınızda fark etmenizi bekleyen pek çok güzellik var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz. Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz.

14 Ekim 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  arefe günümüz  saat 08:46 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm etkisi altında başlıyor. Çoğunluğumuz coşkuluyuz, farklı bir şeyler yapmak istiyoruz ve huzurlu bir tatil geçirmekten yanayız. Eğer partnerinizle aranızdaki bir probleminiz varsa, bu vesile ile çözebilmeniz daha kolay. Ayrıca dostlarınızla bir araya gelmek için de uygun bir zaman olduğunu biliniz.  Hayat arkadaşınızla bağlantı kurabilmek için, hassasiyeti biraz arka planda tutarak, arkadaşça yanaşarak siz de güzel bir haftaya adım atabilirsiniz.

14 Ekim 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli,elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Finans konularına temkinli yaklaşmanızın nedeni, maddi kayıplardan korkuyor olmanız.

14 Ekim 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evle veya aileyle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle kısa mesafeli seyahatlere çıkmanız, günü keyifli geçirmenizi ve yeni şeyler görmenizi sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güne sevecen ve umutla başlıyoruz, olumlu ilişkiler kuruyoruz. Akşama doğru astrolojik hava biraz değişse de, bastıran tatil rehaveti ya da heyecanı her şeyi bastıracaktır sonuçta kafa karıştırmayalım Niobe'ce. Öyle değil mi?

14 Ekim 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa işlerin parasal yanı sizi dikkatli olmaya zorlamalı. Aşırı harcama yaptığınız bu dönem, ortak giderler açısından kontrol edilemeyen durumlar söz konusu. Bir yandan da kredi ve ortaklaşa finansal konularda yeni sorumluluklar, paylaşım içeren resmi anlaşmalar öne çıkabilir. İş ortamında daha farklı çalışmalar yapacak, etkinlik kazanabilirsiniz.

14 Ekim 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Felaket... Hayallerinizin esiri olmayın. Gerçeklerden uzak düşünceler sizi ruhen çökertebilir. Kendinize güven duygunuz azalabilir.

14 Ekim 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta aceleci davranmanız hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

14 Ekim 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 05' 31" R
Ay
İkizler
16° 53' 50" R
Merkür
Başak
25° 02' 16" R
Venüs
Akrep
00° 39' 18" R
Mars
Yengeç
10° 53' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 58"
Satürn
Balık
14° 52' 05"
Uranüs
Boğa
27° 03' 24"
Neptün
Balık
28° 26' 32"
Plüton
Oğlak
29° 43' 18"
Chiron
Koç
22° 09' 03"
Lilith
Terazi
09° 33' 13"
True Node
Koç
06° 39' 13"
Son Güncelleme : 23/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>