Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Güç Kazanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün aşk ve ilişkiler alanında duygusal bağlarınız güçlenecek. Partnerinizle aranızdaki iletişim daha samimi ve içten bir hal alabilir. Bekar Yengeçler için yeni bir tanışma olası. Ancak acele etmemeli ve karşınızdaki kişiyi iyice tanımaya çalışmalısınız. Uzun süreli ilişkilerde ise ortak planlar yapma ve geleceğe yönelik adımlar atma zamanı. Bugün sevdiğiniz kişiyle aranızdaki uyum, ilişkinizi daha da derinleştirebilir.

İş hayatınızda yoğun ve tempolu bir gün sizi bekliyor. Yaratıcı fikirleriniz ve pratik çözümlerinizle dikkat çekeceksiniz. Üstlerinizden takdir görebilir, hatta yeni sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Bu fırsatları değerlendirmek kariyeriniz açısından oldukça önemli. Ancakyükünüzü iyi dengelemeyi unutmayın. Ekip çalışmalarında uyumlu ve işbirlikçi bir tavır sergilemek, başarınızı artıracak. Yeniarayışında olanlar için ise umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Finansal konularda dikkatli ve planlı hareket etmeniz gereken bir gün. Beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Uzun vadeli yatırımlar için ise uygun bir zaman olabilir, ancak risk almadan önce iyice araştırma yapmalısınız. Tasarruf yapmak ve geleceğe yönelik finansal planlar oluşturmak için uygun bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Resim, müzik ya da el işleri gibi yaratıcı hobilerinizle ilgilenmek isteyebilir, evinizde bazı alanlara yerleştirmek isteyebilirsiniz. Aşırı mükemmeliyetçilikten kaçının. Kendinizi sürekli başkalarıyla kıyaslamak yerine, yaptıklarınızla mutlu olmaya çalışın. Şartlarınızı siz takdir ederseniz herkesin ilgisini daha kolay çekersiniz.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal konularda içsel huzur arayışı içinde olabilirsiniz. İçinizdeki endişelerle yüzleşmek ve olumlu bir bakış açısıyla çözümler bulmak için zaman ayırmak iyi olabilir. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek ve onlara daha fazla ilgi göstermek de bugün sizin için önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hukuki süreçleri devam eden bir Yengeç burcuysan, olumlu gelişmeler yüzünü güldürebilir. İşinden memnun olmayan bir Yengeç burcuysan inceldiği yerden kopsun psikolojisine girebilirsin. Ani karar almaktansa, işini sağlama alarak hareket etmende fayda var. Bugün aynı zamanda yaşam alanınla ilgili düzenlemelere gitmeyi tercih edebilirsin.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak güçlenmek için kendinize zaman ayırmalısınız. Bu işi, sorumlulukları kenarda bırakmak değil onları severek yapacağınız koşullar oluşturmak ve geri kalan zamanı değerlendirmektir. Aile büyüklerinizin destekleri ve girişimleriyle hem sosyal yaşantınıza hem de duygusal beklentilerinize yönelik gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

14 Ekim 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde fazla sorumluluk alabilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz olabilir. Yazışma konuşmalarda sizi geliştirecek durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kadınlardan destek görebilirsiniz. Gün içinde kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili sorumluluk alabilirsiniz.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sonrasında pişman olacağınız alışverişler yapmayın ya da aşk konularında partnerinizi ve sizi zora sokacak yüksek derinlikler aramayın.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamsal konularda kendi kendinizi sorunlar içerisine çekebilirsiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayamadığınız takdirde her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenebileceğini unutmamalısınız.

14 Ekim 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, Güneş-Chiron karşıtlığı, özellikle iş, kariyer ya da hayat yönüyle ilgili belirsizlikleri ya da güvensizlikleri ortaya çıkarabilir ve bu durum dinlenme zamanının, aile ya da ev hayatının tadını kaçırabilir. Eğer bir şey canınızı acıtıyorsa, bu konuya dikkat etmek önemli olabilir, çünkü hayatınızı daha rahat, daha az suçluluk dolu ve güvenli hale getirmek için üzerinde çalışmanız gereken şey tam da bu olabilir. Neyse ki, Güneş-Jüpiter geçişi baskın vebirliği doğal bir şekilde geliyor. Başkalarıyla uyum ve güvenlik duygusu güçleniyor. Bununla birlikte, bugün ilişkilerinizde ya da uğraşlarınızda her zamankinden daha fazla anlam arıyorsunuz; iyileşme ve büyüme işaretleri görmek sizi mutlu ediyor. İçgüdülerinize güvenmek için iyi bir zaman. Sevdiğiniz insanlarla başarı beklentisi yaymak şu anda sizin için harikalar yaratabilir, ancak biraz iç gözlem de faydalı olabilir. Rahatlatıcı eğlence etkinlikleri cazip gelebilir ve hatta biraz terapötik olabilir. Aynı zamanda stresten veya gerginlikten kurtulmak için harika bir zaman olabilir.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilgili, güvenilir, sabırlı olursan başarılı olabilirsin. Finansal konularda iyi haberler var. Zorlu bir şeyler yapıyorsun ama çabalarında ödüllendiriliyor. Sessizce meditasyon yaparak zaman geçirir misin? Ruhsal öğretiler ile kendini şifalandırma yani kendini yeniden keşfetme günü bugün. Bugün çok özel bir gün bunu unutma. Tarafsız karar ver ve dürüstlükten ayrılma.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç, yurt dışı, eğitim veya seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler kapınızda. Şanslı bir gün! Gününüz güzel geçsin!

14 Ekim 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yolunda gitmeyen, aşk hayatınızda göremediğiniz bir çok ayrıntı var. Bugünlerde çevrenizi kuşatan aşk öğretilerine kulaklarınızı kapalı tutmaya çalışın. İşinizle ilgili yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü biri olmanıza karşı, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymalısınız. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz.

14 Ekim 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 21" R
Ay
Yengeç
11° 27' 06" R
Merkür
Akrep
13° 59' 36" R
Venüs
Yay
06° 01' 27" R
Mars
Yengeç
25° 14' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 59" R
Satürn
Balık
13° 10' 42"
Uranüs
Boğa
26° 14' 54"
Neptün
Balık
27° 41' 32"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 40"
Lilith
Terazi
12° 46' 56"
True Node
Koç
06° 24' 23"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>