Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Başarıya Açsın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 50%

Birinin arkasından yanınızda olduğunda duymak istemeyeceği şeyleri söylemeyin. Duygular böyle bir günde çok çabuk incinebilir ve insanlar içgüdüsel olarak onlar hakkında olumsuz şeyler söylediğinizi hissedebilirler. Sevdiklerinize karşı itiraflarınızda dürüst olun.

Harika fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak için güzel bir gün. İş yeriniz için yeni stratejiler geliştirmiş olabilirsiniz. Bugün planlarınızı meslektaşlarınızla veya çalışanlarınızla paylaşmalısınız. Geleceğin neler getirebileceğini görebilen kişi siz olabilirsiniz. Belki başkalarının göremediği şeyleri hayal edebilirsiniz. Şirketin başarılı olması için hangi yöne gitmesi gerektiği konusunda net bir fikriniz olabilir. Öyleyse bugün konuşun!

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Bugün birine tutkulu bir ilan veya itirafta bulunmak için hazır hissediyorsun. Gezegenler etkileme ve etkilenme hislerini harekete geçirmekte olduğundan, fevri ve tahrik edici bir modda olabilirsin. Eğer birilerini kesiyorsan, onlara karşı cesur olacaksındır. Onları iltifata boğabilir ve ne kadar ilgilendiğini gösterebilirsin. Eğer halihazırda bir ilişkin varsa, yakınlık ve samimilik için harika bir gündesin.Bir şeyleri geliştirmek üzerine istekli olacaksın. Senin fikirlerini ve görüşlerini aldıklarında herkesin ne kadar da mutlu olacağını gözünde canlandırıyor olabilirsin. Ne yazık ki, diğerleri bu konuda senin gibi düşünmüyor olabilir. Yapmak istediklerini kendi benimsedikleri şekillerde yapmak isteyebilirler ve büyük hatalara sebep olabilirler. Günden çıkarılacak ders, alçak gönüllülük ve kabulleniş. Bazen insanların bir şeyleri zor yoldan öğrenmeleri gerekir; sen bu süreci engelleyemezsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sesini, konuşmaktan daha fazlası için kullanmaya başlama zamanı. Güzel konuşan ve şarkı söyleyen bir sesiniz var, ancak bunu tam kapasite olarak kullanmıyorsunuz. Hayır, duşta şarkı söylemek sayılmıyor! Doğru eğitim verildiğinde, sesinizi bir gelir kaynağı olarak kullanabilirsiniz. Hiç sanatçı olmayı ciddi bir şekilde düşündün mü? Bunu düşünmelisin.

16 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yardıma muhtaçlara yardımlar yapabilir, sevdikleriniz için fedakarlık yapmak ve yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Yaptığınız iyiliklerin karşılığını görebilir, karmik deneyimler içinde olabilirsiniz.

16 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşamın adına önemli toplantılar gerçekleştirebilirsin. Sorumlulukların artıyor. Başarılı olmak için motivasyonunu yüksek tutuyorsun. Yalnız bir Yengeç burcuysan, duygusal yaşantında yeni gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatlerinde dişlerindeki hassasiyet problemi kendisini hissettirecek.

16 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenize yardım ederken kendi hayatınızdan fedakarlık yapıyor olabilirsiniz. Sizleri kullanmak isteyen kişilere karşı daha dikkatli olmalısınız. Eksik yönlerinizi fark edip tamamlamak için çaba göstermelisiniz.

16 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinmeyen konularla ilgili yaşayacağınız olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çözmekte zorlanabilirsiniz ve bu sizi kabullenmeye götürebilir. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizde rahatlama söz konusu olabilir. Daha dışa dönük davranabilirsiniz.

16 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kariyerinizde önünüz açık olsa da kendi düşüncelerinizle kendinizi sabote edebilme potansiyeliniz var.

16 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi özellikle sağlıklı ve enerjik hissedeceksiniz. Bu enerjiyi verimli bir şekilde kullandığınızdan emin olun. Herhangi bir görevi erteliyorsanız, bugün kolayca tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda yeni bir egzersize başlamak için de harika bir gün.

16 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal olmak bazen size çok şey kaybettirebilir. Bugün duygusal konularda fikir yürütmekten kaçınmalısınız. Fevri davranışlarınızla, çevrenize yanlış örnek olabilirsiniz. Özellikle çevre ilişkileriniz olumsuz etkilenmesin. 

16 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

16 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile olan ilişkinizi alevlendirecek bir şeyler yapmayı deneyin. Birlikte çalıştığınız kişilere yardım etmekten keyif alıyorsunuz ve herkes tarafından seviliyorsunuz. Yorucu bir gün sonsuza kadar sürecekmiş gibi gelebilir ama geçecektir.

16 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İstediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz, ama arada bir karşılaştığınız sorunlar karşısında da yanıtlar arıyorsunuz. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı. Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama sandığınız gibi uzun sürmeyecek gibi görünüyor. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi! Yemek yeme isteğini abartmazsanız sağlığınızda problem yok.

16 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>