Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişi sizin bazı köktenci planlarınızı paylaşmaya hazır değil. Tutku halinde yaşadığınız niyetiniz ile sevgiliniz arasında seçim yapmaya doğru gidiyorsunuz. Bunu onunla hemen konuşacak, ama biraz geç kaldığınızı göreceksiniz.

İnatçı bir tarafınız var. Bu, işle inatlaştığınızda yararlı oluyor, ama insanlarla inatlaştığınızda ilişkinin de, işin de önünü tıkıyor. Böyle bir tecrübeyi dün yaşamanıza karşın bugün de aynı şekilde davranmaya hazırsınız. Değişmelisiniz.

Birtakım alacaklarınızı alamıyorsunuz. Bu sürekli plan değişikliği yapmanıza neden oluyor. Paraya çevirmeye hazırlandığınız bir mal, piyasa şartlarından ötürü elinizde kalacak.

Sevdiğiniz iki arkadaşınızın beraberliği günbegün bir çıkmaza doğru gidiyor. Yapabileceğiniz bir şeyler olduğunu düşünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ağır, ağır hedefinize doğru yaklaşıyorsunuz. Önünüze koyduğunuz hedef, siz yaklaştıkça o uzaklaşacak bir nitelik taşıyor. Bu konuda ikna etmek zorunda olduğunuz birileri var. Bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda size itici güç olacak.

22 Şubat 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi günümüz saat 00:02-12:11 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Bu süre içinde geçmiş gözlerinizin önünden bir film gibi şeridi gibi geçer. Bazen  garip bir yalnızlık duygusu üzerinizde hakim olabilir. Hayat sanki bir tiyatro sahnesine benzemektedir. Oyuncular bellidir ancak senaryonun sonunu kestirmek oldukça güçtür. Acı bir gülümseme kimi zaman dudaklarınızda belirir. Artık ne olursa olsun, hiçbir konuda özellikle ilişki mevzularında karşınızdaki kişiyi tam anlamıyla  tanımadan iyi niyetli düşünmeyeceğinize dair kendinize söz verirsiniz.   Saat 12:11 itibariyle  Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Şu aralar bizi yormakta, üzmekte olan ilişkilerin veya durumların bize olabilecek yarar ve zararlarını gözden geçirebiliriz. Eğer yararları daha fazla ise, çekilen sıkıntıya sabır göstermemiz gerektiğini bilelim. Zararı fazla ise o zaman ciddi manada gözden geçirmelerde bulunalım.   Saat 19 :15 Yay-Balık burçları arasında oluşacak sondördün, iş, eğitim, yerleşim anlamındaki konular üzerinde yanlış değerlendirmede bulunmamak için bir daha düşününüz. Her türlü olasılığı hesaba katınız.   Mutluluk ve keyif verici bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

22 Şubat 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün araştırmacı yönünüz atağa kalkıyor. Bilgi kaynaklarınızı doğru kullanacağınız bir gün. Neşeli ve enerjiksiniz.Kendi doğrularına inandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Partnerinizle aranızda olumlu bir hava gelişecek. Güzel sohbetlerin yapılacağı bir gece geçirebilirsiniz. Onun sizden duygusal beklentileri olacak.

22 Şubat 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli işaretleri doğru okuyabilirseniz olaylara farklı gözle veya yeni bir bakış açısıyla yaklaşabilir ve şu ana kadar doğru gibi görünen olayların, fikirlerin veya tezlerin uygulanabilir olmadığını fark edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanların kendi sorunları dışında şeylere ilgi göstermedikleri bir dönemde olmamıza rağmen, günün gelişmeleri biraz girişimde bulunulması ve duyulma gayreti içerisine girilmesi durumunda sürpriz sonuçlar elde edebileceğimiz bir günde olduğumuza işaret ediyor.

22 Şubat 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

22 Şubat 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GİZLİ aşklar konusunda temkinli olmalı ve geçici duygulardan uzak kalmalısınız. Maddi anlamda da gerginlikler yaşayabilirsiniz.

22 Şubat 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişiminizde gözle görülür, ciddi ilerlemeler olacaktır. Bu iletişim yeteneğinizi konsantrasyon gücünüzle birleştirerek, elinizdeki işleri her yönden mükemmele yakın şekilde tamamlayabilir, çevrenizdeki insanlardan da takdir toplayabilirsiniz.

22 Şubat 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 19' 07" R
Ay
Boğa
21° 24' 38" R
Merkür
Başak
21° 40' 25" R
Venüs
Terazi
28° 26' 47" R
Mars
Yengeç
09° 53' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 05"
Satürn
Balık
14° 59' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 16"
Neptün
Balık
28° 29' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 16"
Chiron
Koç
22° 13' 33"
Lilith
Terazi
09° 21' 10"
True Node
Koç
06° 38' 19"
Son Güncelleme : 21/09/2024 23:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>