Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta talihlisiniz seviyor ve seviliyorsunuz. Ancak bu günlerde sık sık sevgilinizin geçmişte yaptığı hataları düşünüyor ve onunla bir gelecek olabilir mi kaygısını yaşıyorsunuz.

Siz amirden ziyade iyi bir memur olursunuz. Emir vermek yerine her işi kendiniz yaparsınız. Çevrenizdekilere güvenmezsiniz. Kanunların dışına asla çıkmazsınız. Bu yüzden yaratıcılık isteyen işlerden uzak durmalısınız.

Alım satım işlerinde oldukça şanslı olduğunuz bu dönemden faydalanmaya çalışmalısınız. Bu arada bazı alacaklarınızı bugün de tahsil edemeyeceksiniz. Mali planlarınızı alacaklarınıza göre düzenlememeye çalışın.

Siz enerjiniz ve iyimserliğinizle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak için bir fırsat çıktı. Kendinizi göstermenin tam sırası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli bir döneme giriyorsunuz. Bugün dostlatınıza ve ailenize zaman ayıracaksınız. Çoktandır görmediğiniz insanlarla biraraya gelecek, planlar yapacaksınız. Sizi çok kıskanan bir yakınınızın tavırları sizi üzecek. Şen şakrak haliniz ve çok yönlülüğünüz göz kamaştırıyor. Evinize alacağınız eşyaları seçmeye başlayın.

24 Aralık 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:18 Ay-Jüpiter olumlu görünüm etkisi altında Salı  gününe uyanıyoruz. Bu enerji, yine sevdiklerimize olan düşkünlüğümüzü yükseltiyor. Ancak  işlerimizde  başarılı olacağımızın da  garantisidir. Endişelerimizi azaltıcı hatta ortadan kaldırıcıdır.

24 Aralık 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşkla cinselliği karıştırdığınız bir dönemdesiniz. Bugün, geçici heveslere dikkat etmelisiniz. Jüpiter burcunuzda geri gidiyor. Bugün gizli macera yaşama isteğinize engel koymalısınız. İhtiyacınız olan; sizi engellemeyecek ve yapacağınız işlerde pürüz çıkarmayacak güçlü bir ortak. Beraberlikleri olanlar için, enerji dolu bir gün.

24 Aralık 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının yetersiz veya başarısız olma ihtimali yüksek planlarını engelleme eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, soru şu: Bu engel olmazsa ve gereken destek sağlanırsa bu planların hiç mi başarılı olma şansı yok? Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki hafta bugünlerde bazı kişiler hakkındaki fikirlerimiz değişmiş, ön plana aldığımızya da kişiler hakkında farklı düşüncelere sahip hale gelmiş olabiliriz. Ancak, o güne kadar stresli ve gergin ortamları yatıştırabilmek veya bu ortamlardan en az hasarla kurtulabilmek için esnek olmamız ve açık fikirli olmamız gerekiyor. Haftanın ilerleyen günlerinde, neden bu tür olayların yaşandığını, ortaya çıktığını veya büyüdüğünü daha iyi görebiliriz. O güne kadar mutlaka objektif ve uyumlu olunması gerekebilir.

24 Aralık 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda hızlı hareket edecek planlarınız üzerinde duracaksınız. Düşüncelerinizin derinlik kazandığı bu dönem çok şey başarabilirsiniz. Özellikle yaratıcı konularda önemli çalışmalar içinde görünüyorsunuz. Ayrıca kardeşlerle ilgili uğraşlar size sorumluluk getirebilir. Evde devam eden sorunlarınhayatına yansımalarına karşı dikkatli olun.

24 Aralık 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYATINIZDA çok bir hareket olmasa da genel olarak halinizden memnunsunuz. Uzun zamandır istediğiniz bir şey gerçekleşecek.

24 Aralık 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

24 Aralık 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 06' 43" R
Ay
İkizler
02° 59' 10" R
Merkür
Başak
23° 10' 49" R
Venüs
Terazi
29° 26' 05" R
Mars
Yengeç
10° 20' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 48"
Satürn
Balık
14° 56' 25"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Oğlak
29° 43' 49"
Chiron
Koç
22° 11' 33"
Lilith
Terazi
09° 26' 34"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:28

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>