Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Pürüzlerin Farkına Varıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk konusunda kendini sınayacağın bir gün. Daha mutlu olmak için, hayatında bazı değişimler görmek için neler yapman gerektiğini görebilir ve ona göre hareket edebilirsin. Aşk konusunda yeni şeyler öğrenmen gerekebilir.

İş yaşamınızda eski işlerinizi tamamlmaya çalışacağınız ve yeni girişimlerden uzak duracağınız bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz ancak siz gücünüzü sonuna kadar kullanmak arzusunda olacaksınız. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

Para harcama isteği duyuyor olabilirsin ancak bu hemen bütün paranı elden çıkarmanı gerektirmez. Yarını düşünerek hareket etmek bugün senin için daha önemli olacak. O yüzden masraflara karşı dikkatli olmalısın.

Rahat ettiğin alanı terk etmek ve kendini zorlamak, fiziksel sınırlarını denemeni sağlayacak. Enerjini artırmak ve fiziksel kabiliyetini kuvvetlendirmek için seni biraz yoracak egzersizlere odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için iyi bir gün olacak. Sadece bazı şeylerle gereksiz yere inatlaşmamalı ve kendi enerjini düşürmemelisin. Etrafında olan bitene fazla müdahale etmemeli ve kendine güvenerek güzel günün tadını çıkarmalısın.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bu dönemde ilişkiler alanında da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle daha derinlemesine ve anlayışlı bir iletişim kurabilir, duygularınızı paylaşabilir ve ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Bekar Yengeçler ise yeni bir ilişkiye adım atabilir veya mevcut ilişkilerini daha ciddi bir seviyeye taşıyabilirler.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan ilişkide fazla duygusal olmanı kontrol altına alıyorsun. Bu durum daha mantıklı kararlar verebilmene olanak sağlayabilir. Mantıklı düşünüyor olmak rutinlerin arasında göremediğin pürüzleri fark etmende etkili olabilir. Yapmacık bulduğun insanlar ile bir konuşma yaparak kendilerini değiştirmeleri gerektiğini söyleyebilirsin.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kırgınlıkları ve duygusal yorgunlukları bir kenara bırakmalısınız. Yaşamınızda neyi beslerseniz onun meyvelerini alacağınız bir gündesiniz. Bugün sizi memnun eden ve etmeyen her şeye bakış açınızı, mücadele tavrınızı değiştirerek kariyerinizde önemli bir parantez açabilirsiniz.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Toprak emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar açılabilir. Karşıt fikirlerden dolayı tartışmalar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. İşleriniz için mücadele edebilirsiniz. Sizi daha fazla sorumluluk almaya iten koşullar oluşabilir.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, herhangi bir şeye imza atmadan önce biraz daha beklemenizde ve sezgilerinize güvenmenizde fayda var.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik misafirler gününün nasıl geçeceğini senin yerine belirleyebilir. Değişimlere adapte olman gerekecek. Günü belli bir şekilde geçirmeyi planlarken şartların değişmesine negatif yaklaşmaman en iyisi. Bir şeyleri kişisel algılamamalısın.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaşam tarzınız, performansınız, liderlik becerileriniz veya kariyeriniz hakkında şüpheler ve güvensizlikler yaratabilir. Korkular veya aksilikler geçici olarak büyür ve bu da nedenini keşfetme ihtiyacına veya arzusuna yol açar. Hayatın bu alanlarında aşırı erteleme veya endişe duymanın dibine inebilirsiniz. Çeşitli şifa teknikleriyle çalışmak için mükemmel bir zaman. Muhtemelen gerçek ihtiyaçlar ve hedeflerle daha iyi temasa geçeceksiniz. Bugün ilham anlarını arayın, çünkü biraz kafa karıştırıcı bir enerji olabilir. Eyleme geçmek yerine gözlemleyin ve öğrenin. Kendinize iyi ilkelerin, sağduyunun ve adaletin planlarınızın merkezinde olması gerektiğini hatırlatmalısınız çünkü bunlar size kendinizi en iyi hissettiren niteliklerdir.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Çevrenizle olumlu paslaşarak çalışmayı seviyorsunuz. Önünüzdeki engelleri aşma konusunda becerinizi göstereceksiniz. Yanlış anlaşılmalardan sakınmalısınız.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç burcu, yaşamın muhteşem olacak. Olumlu düşünmenin gücüyle başarıya ulaşacaksın. İstikrar ve verimlilik seninle olacak, bir durumun sorumluluğunu üstleniyorsun.

24 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Partnerinizin düşünceleri sizden çok farklı olacaktır. Onunla tartışmaktan vazgeçmelisiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte eğlenceli ortamlara katılabilir ve onlarla hoş vakit geçirebilirsiniz. Yaşamınızı yapıcı kılacak işlerle uğraşmalısınız.

24 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 04' 21" R
Ay
İkizler
02° 25' 04" R
Merkür
Başak
23° 06' 20" R
Venüs
Terazi
29° 23' 09" R
Mars
Yengeç
10° 19' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 40"
Satürn
Balık
14° 56' 35"
Uranüs
Boğa
27° 04' 29"
Neptün
Balık
28° 28' 16"
Plüton
Oğlak
29° 43' 51"
Chiron
Koç
22° 11' 39"
Lilith
Terazi
09° 26' 18"
True Node
Koç
06° 38' 47"
Son Güncelleme : 22/09/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>