Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Hatalarınızı geç anlamanız kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi.

İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir.

Taksitin cazibesine çok kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizden bu denli doyumlu olmanız, bir çok kazanım sağladığı gibi, başka iddialı kişiliklerle sürtüşmelerin nedeni de olabiliyor. Bugünler içinde bazı tanışmalar, sizin için oldukça anlamlı olabilir. Kendinizle, barışık olmanın ötesinde bir ilişki içindesiniz. Kendine hayran biri olarak betimlenmeniz, sizin için eleştirel bir anlam taşımıyor gibi.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:43 itibariyle etkili olacak Ay-Oğlak burcu geçişiyle güne adım atıyoruz. İlişkide kendinizi nasıl hissettiğiniz önemlidir. Eğer kökleri sağlam bir beraberlikse, güven duygunuz tamdır. Yalnızsanız, karamsar düşünmeniz mümkündür. Henüz yeni biriyle tanıştıysanız sağlam biri olmasını dilersiniz. Sorunları olan bir ilişki yaşıyorsanız, mesafeli davranmanız mümkündür. Saat 09:49 Venüs-Chiron kavuşumu, öncelikle ilişkilerimize bakış açımızı, eğitim düzeyimizi, bilgiye verdiğimiz önemi, kendimize olan inancımızı, nelere kendimizi adadığımızı, engelleri aşabilme kuvvetimizi, direncimizi, şans kavramını nasıl ele aldığımızı, başka insanlarla aramızdaki iletişimi tümüyle gözden geçirmemizi sağlıyor. Böylece nerelerde pes ediyoruz, neler bizi bağımlı kılıyor ve hangi meselelerde gayretliyiz anlamış olacağız. Saat 11:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkinizle ilgili konularda ciddi ve geleceğe dönük düşünülmenin önemini vurguluyor. Kararlar çok iyi analiz edilmelidir. Söz ve davranışlar, daha önce yaşananlar bu bakış açısıyla gözden geçirilmelidir. Saat 22:07 Ay-Neptün görünümü, olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

25 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunda hareket ederken, aklına olmadık şeyler gelebilir. Geçmişle ilgili düşünceler canlanabilir.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinize, partneriniz ve eşinizle aranızda geçen bazı yaptırımlara dikkat edin! Duygusal krizlere meydan vermeyin. İletişim şeklinizde abartılar oluşabilir. Hassas bir gün, lütfen kendinize kararlı bir yaşam biçimi belirleyen tavırlar içerisinde olun.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz bugün ön plana çıkabilir. Bugün karşınızdakinin isteklerini anlamakta zorlanabilirsiniz. Bu durum sizi sıkıntıya sokabilir. Uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Tolerans göstermeniz gereken olaylar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konulara bitişler olabilir. Ortaklaşa işlerden kazançlar gündeme gelebilir.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

25 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklı bir işiniz varsa ufak tefek sorunları görmezden gelebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla duygularınızı paylaşmak ilişkinizi tazeleyebilir. Güçlü duygularınızı kontrol etmeye çalışmanız gerekiyor.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizde ciddiyet gerektiren bir konu gündeme gelebilir. Fazla akılcı ve resmi olmak nedeniyle aranızda duygusal baskı ve yönlendirmeye sebep olacak davranış ve tutum meydana gelebilir.Aynı şekilde ortaklığınızla ilgili mali ve yönetimsel konularda fikir ayrılıkları ve tarafların birbirine baskı uygulama durumu oluşabilir. İlişkilere ve ortaklıklara başlangıç yapmak için fırsatlara sahipsiniz. Duygusal olarak çok yoğun olmasanız da doğru eğilimler ve içgüdülerle ikili ilişkilerde ilerleme sağlayabilme fırsatı yakalayabilirsiniz.

25 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Bu yoğunluk fiziksel olmaktan daha çok zihinsel olacaktır. İlgilenmeniz gereken bir çok konu ile karşılaşabilir, bunların çözümü için yeni hareket şekilleri belirlemek zorunda kalabilir, iletişim aygıtları ile ilgili görüşmeler yapabilirsiniz.

25 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 49' 22" R
Ay
Boğa
14° 02' 36" R
Merkür
Başak
20° 43' 53" R
Venüs
Terazi
27° 49' 42" R
Mars
Yengeç
09° 36' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 20"
Satürn
Balık
15° 02' 10"
Uranüs
Boğa
27° 05' 45"
Neptün
Balık
28° 30' 23"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 48"
Lilith
Terazi
09° 17' 48"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>