Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeniliklere Adım Atıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, duygularınızı açığa çıkarma konusunda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız ancak bu konuda tutarlı davranmanız gerektiğini de aklınızdan çıkarmamalısınız. Duygularınızı kontrol altına almanız gereken bir güne giriyorsunuz. Ayrıca, kalıcı ilişkiler de ilginizi çekmeye başlıyor.

Kendinizi zihinsel ve fiziksel olarak daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Rutin çalışmalarınızdan uzaklaşmak yerine üzerine yoğunlaşabileceğiniz bir gün ve bu da başarı olarak adlandırdığınız noktaya adım adım yaklaşabileceğiniz anlamına gelmekte. Değişkenlikler fayda sağlayıcı olabilir ancak çok yoğunlaşırsanız.

Maddi konularda kendi sınırlarınızı yeniden belirlemek isteyeceksiniz. Arzularınızın size normalden daha fazla harcama yaptırma ihtimali bulunuyor. Önceliğiniz kendinizi güvence altına almak olmalı. Kalıcı girişimlere yönelmeye çalışırsanız daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat duyguları taşır, hangisine ağırlık vereceğinizi siz seçersiniz. Bugün kendiniz için, daha önce seçmediğiniz ya da seçip yeteri kadar zaman tanımadığınız duyguları değerlendirmeye almalısınız. Sosyal ve psikolojik olarak enerjinizin yüksek olduğu bir gündesiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal olarak hırslı olabilirsiniz ve kararlarınızı daha tutkulu bir şekilde verebilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatınızda ise yoğun ve karmaşık bir gün yaşayabilirsiniz, ancak kararlılığınız sayesinde sorunları kolaylıkla halledebilirsiniz. Sağlık konularına biraz daha dikkat etmenizde fayda var, kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

3 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine odaklanma ve planlarını hayata geçirmenin zamanının geldiğinin farkındasın. Kariyerinde yeni bir sayfa açmak için adımlar atabilir, projelerini ilerletebilirsin. Sağlıklı yaşam konusunda da yeni kararlar alabilirsin. Bu konuda bilir kişilerden destek almayı ihmal etmeyeceksin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi eskisi gibi korkutmayan her şey artık sıradanlaşmaya başlayacaktır. Bunu fark ettiğinizde, şu an cesaret edemediğiniz ya da emin olamadığınız konuların da bir gün bu noktaya geleceğini anlayacaksınız. Ekonomik ya da psikolojik olarak kendini sıkıştırmanın değil, yetiştirmenin önemli olduğunu anlayacağınız bir gündesiniz. 

3 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa yolculuklar dikkat çekebilir. Yeni şeyler keşfetmek için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Olaylara daha geniş açıdan bakacaksınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde değişiklikler meydana gelebilir. Ani kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bilinçli olarak iletişimi ön planda tutacak ve nezaketinizi korumak isteyeceksiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün algıların açık olacak. Çevrende olan biteni daha kolay kavrayabileceksin. Gözlem yeteneğin ile senden gizlenenleri anlaman daha rahat olacak. Ayrıca kendin için daha sağlam kararlar alabileceksin.

3 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün borçların, bağımlılıkların ve yakın ilişkilerin gözden geçirilmesinden veya yeniden değerlendirilmesinden fayda görebilirsiniz. Eğer önemli bir ilişkideki verme ve alma ya da güven dengesi bozulduysa, bunu artık daha yoğun hissedersiniz. Bu durum, bir ilişkideki ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı yeniden değerlendirmek için bir adım geri atmak veya ortak sorumluluklarınız arasında yeni bir denge bulmak anlamına gelebilir. Bugün ilişki ihtiyaçlarınız üzerinde daha fazla çalışmanız gerektiğini unutmayın. Enerjinizi gözlem ve stratejiye yönlendirmeyi hedefleyin. İlerlemek ve içinde bulunduğunuzu hissettiğiniz herhangi bir rutinden çıkmak için büyük bir arzu olabilir.

3 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yengeçler, bugün duygularınızın ve hassasiyetinizin ön planda olduğu bir gün. Kendinizi biraz dengelemeniz gerekiyor. Hayalleriniz mantığınızın önüne geçmiş durumda. Biraz daha gerçekçi olmayı başarabilirseniz hayallerinize yaklaşacaksanız.

3 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal alanda yeni kararlar alabilirsiniz ayrıca aşk ve arkadaşlarınızla ilgili şanslı bir gündesiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Ay size derin duygular veriyor. Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Üstlerinize karşı saygılı olmakta yarar var. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin.

3 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 20" R
Ay
Terazi
00° 13' 37"
Merkür
Boğa
03° 33' 37"
Venüs
Boğa
23° 21' 24"
Mars
Koç
13° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 43"
Satürn
Balık
17° 58' 56"
Uranüs
Boğa
23° 23' 52"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 50"
Lilith
Başak
25° 21' 06"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>