Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygusalsın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında aceleci davranmaktan kaçının. Sizi genel olarak memnun edecek etkiler alıyorsunuz. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmayı başarabileceğiniz bir gün.

Yönlendirmelerden olumlu anlamda geri dönüş sağlayabileceksiniz. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da istediklerinize ulaşma noktasında daha ciddi adımlar atabileceğiniz anlamına geliyor. Hata yapmamaya çalışın.

Finansal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Gelir ve gider arasındaki problemleri kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmanın yollarını aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bedensel olarak daha iyi hissetmek için bazı alışkanlıklarınızı değiştirebilir, kendinize izin verebilir ve işlerinizden molalardan oluşturabilirsiniz. Durmanın ve başka konular düşünmenin zihninizi toparladığını görebilirsiniz. Hareketli sporlar size iyi gelebilir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Yengeç burcu için duygusal anlamda yoğun bir gün olabilir. İçsel kargaşalarınızı netleştirmek ve duygusal dengeyi sağlamak için zaman ayırmak önemli olabilir. İletişim konularında hassas olmaya çalışın ve karşınızdakilerle anlayışlı bir şekilde iletişim kurmaya özen gösterin. İçsel sezgilerinize güvenerek kararlar almaktan çekinmeyin, çünkü bugün ruhunuz size doğru yolu gösterebilir. Sağlık konularına dikkat etmek ve beslenmeye özen göstermek de önemli olacaktır. Uyumlu ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

30 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata daha sanatsal ve duygusal bakacağın bir gün seni bekliyor. İlgi ve yeteneğine göre sanatsal bir çalışmaya katılabilirsin. Hayatında önemli yere sahip kişilerle bir araya gelmek seni mutlu ediyor. Gün içerisinde tanışacağın kişi hayatını kökten uca değiştirebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle ilginizi çeken bir kursa yazılabilirsin.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza nasıl bir şekil vermeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bunun için çalışmak, çabalamak gerekebilir; bu yüzden ne istediğinizin farkında olmalısınız. Deniz yolculukları planlarken hava koşullarını da göz önünde bulundurun.

30 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alan işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Sağlık ve düzen konularına da dikkat etmelisiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sigorta gibi işlemlerinizi halletmek için oldukça uygun ayrıca sizler de grup içerisinde sorumluluk aldığınız ve takım ruhunu desteklediğiniz takdirde başarıya gidebileceksiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin bir kişinin sana karşı çok sessiz olduğunu fark edebilirsin. Acaba sana kızgınlık mı besliyor diye düşünebilirsin. Ancak herkesi kendi haline bırakman ve bir şeyleri üstelememen gerekecek bugün. Kendine odaklanmalısın.

30 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugünün enerjileri size ilerlemeye dair ince bir his veriyor. İyileştirmeye yönelik stratejiler ve planlar geliştirmek heyecan verici olabilir. Hedeflerinizi takip etmek için ilham alabilirsiniz. Aynı zamanda ilerlemeye başladığınızı hissettiğiniz bir zaman da olabilir ve bu iyi hissettirir. Yeni fırsatlar kendini gösterebilir. Bugün hayatınızı iyileştirmekle ilgileniyorsunuz ve bunu yapmak için fikirler aniden aklınıza gelebilir. Günün ilerleyen saatlerinde eğlenceli ve yaratıcı bir yaklaşımdan daha pratik bir odaklanmaya doğru belirgin bir geçiş var.

30 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun ilişkileri seviyorsunuz. Hedeflerinizde ve deneyimlerinizde güçlü konumlar arıyorsunuz. Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Bugün, içsel disiplininiz mükemmel bir şekilde seyrediyor. Finans konularında başarılısınız.

30 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızın ve sağlığınızın gündemde olduğu bir gün sevgili yengeçler. Aceleci olmayın, işlerinizi planlarsanız daha rahat edersiniz. Hata yapmaya açık bir gün. Net kararlar almaktan kaçının çünkü edindiğiniz bilgiler eksik olabilir.

30 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde sizi çekici bulan ve sürekli izleyen biri var. Aranızdaki elektriklenmenin farkına varın. Bugün başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. Bu yoğunluk içinde bir çıkış arayacaksınız. İşlerinizin bu kadar birikmiş olması geçen günlerdeki gevşek çalışmanızdan kaynaklanıyor. Kendinizi yorgun hissedeceksiniz, birazcık dinlenmeyi deneyin. Bol bol su içmeniz gereken bir dönem. Vücudunuzda meydana gelen ödemden ancak su içerek kurtulabilirsiniz.

30 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 60" R
Ay
Balık
06° 07' 35" R
Merkür
Başak
12° 24' 58" R
Venüs
Terazi
22° 19' 24" R
Mars
Yengeç
07° 03' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 42" R
Satürn
Balık
15° 22' 16"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 38"
Lilith
Terazi
08° 47' 49"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>